3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlug zicht op de kostprijs

Positif

C'est bien parce que cette ligne me permet d'aller au plus près de ma famille, dommage qu'il n'y en est pas de départ du coté de Mulhouse, et il y aurait des clients à chaque départ

Suggestions

Le prix me parait un peu élevé et à chaque reconnexion, il augmente comme par enchantement.... mettez y un frein

POSITIF A 100% votre site est très clair

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Vertrek vanuit Antwerpen

Pluspunten

Eenvoudig te boeken Goede service aan telefoon

Standaard Stoelen gratis zodat je zeker bent dat je met je gezin kan samen zitten zonder bij te betalen

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Snel in behandeling en goedkoop dan andre

Pluspunten

Duidelijk - snel

Facile et rapide

2 étoiles: pire que prévu

Positif

J'ai (Mr Armillotta) réservé pour mes amis Mr et Mme Carlier leur voyage étant donné qu'ils ne possèdent pas de moyens informatiques, si la première réservation en mon nom s'est passée sans accro, j'aurais mis 5 étoiles, la réservation pour mes amis était quant à elle désastreuse , j'ai d'ailleurs du contacter à 2 reprises vos services (0,30€/min !!!!) pour qu'ils finalisent la réservation

Suggestions

J'ai trouvé dommage que l'on ne puisse pas ajouter des personnes sur une première réservation, ça simplifierait les choses Lors de l'encodage impossible que le prénom "Gérard" soit accepté, on repart à zéro mais rien n'y fait, me voilà obligé de contacter vos services pour qu'ils fassent le nécessaire : total pour une simple réservation : plus d'une heure sans compter les 0,30€ la minute.... vraiment pas top !

• Nous recommanderiez-vous? Non

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Pouvoir s'enregistrer en ligne plus de 24h à l'avance sans payer de supplément et ne pas être harcelé d'options parfaitement inutiles qui compromettent la lisibilité des étapes importantes.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

Overzichtelijk Makkelijk in gebruik

Wij boeken heel regelmatig een vlucht met Tui . Zou het mogelijk zijn om een klantnummer te krijgen waaraan men zijn gegevens zoals naam , adres ,geboortedata kan koppelen zodat men deze niet elke keer moeten invullen . Bij ryanair kan dit wel . Heel makkelijk is dat .

Positif

Clair sur les procédures à réaliser!

Pluspunten

Clientvriendelijk over de ganse lijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

de optie voor de zetelkeuze vermelden bij het reserveren en niet nadien een mail sturen voor enkel het bijbetalen van een zetel. dus ik heb 2 x moeten betalen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk vinden van een geschikte vlucht, overzichtelijk, gaat snel.

Geef d.m.v. een tijdlijn aan wat wanneer kan/moet gebeuren. Visuele voorstellingen zijn duidelijker en "blijven hangen". Ik heb een appartement in Spanje gekocht en wil regelmatig vliegen, stuur mij uw promoties. Gouden tip: tracht dit te doen met iedereen die een eigendom heeft in het buitenland, gebruiken ze het niet zelf dan zullen ze het wel doorgeven aan eventuele huurders. Belonen jullie klanten (= mij) voor gouden tips? ;-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik hoop dat de prijs kwaliteit/verhouding goed zit want dit is de eerste keer dat ik met Tui vlieg. Dat zullen we na de reis beoordelen. Positief is ook dat de vlucht vanuit Brussel vertrekt en rechtstreeks is.

Ik heb 2 pogingen moeten ondernemen om te boeken. De eerste keer kon ik o.a. voor het eten mijn keuze niet aanduiden waardoor bij het verderklikken steeds een foutmelding werd weergegeven en ik de boekinf niet kon afsluiten. Dan heb ik tot de volgende dag moeten wachten om toch te kunnen boeken hetgeen spijtig is want ik was ondertussen al naar andere maatschappijen of destinaties aan het kijken.

rien à dire

rien à dire