Pluspunten

snel en eenvoudig

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Meest aantrekkelijke vlucht voor ons

Extra bagage kopen lukt niet via de site. Geeft continue foutmelding. Helpdesk heeft geen verhoor aan.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

vlug en makkelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke info en opzoek naar boekingen tickets . Tot je wil betalen....

Bij het betalen hapert het systeem en gaat de betaling niet door met de tekst “oeps er is iets misgelopen”. Meermaals na mekaar. Herbeginnen dan maar. Resultaat uiteindelijk identieke tickets gekocht maar 20 euro duurder dan de eerste omdat die eerste nog geblokkeerd staan als verkocht. En dat kunnen we ook niet weten... Een half uur later worden die tickets eerste boekingen terug gedeblokkeerd en staan ze terug goedkoper. Het is niet de eerste keer dat we zo meer betalen zonder dat jullie dat eigenlijk willen. Maar voor twintig euro moet ik wel twee uur werken...

Positif

Rapidité pour choisir et effectuer une réservation.

Suggestions

Tarif un peu moins compétitif que certains sites. Tarif relativement élevé pour sacs de golf.

Pluspunten

eenvoudig en duidelijk

Rien à dire!

Rapide

Suggestions

Difficile à trouver le vol et la destination

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Pas de souci pour la réservation de notre voyage

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Het boeken is vlot verlopen. Nu hopen we nog per koppel samen te zitten op het vliegtuig.

geen

Pluspunten

in 1 alleszeggend woord: vlot!

tip: ik moest nergens nummer ID ingeven terwijl we dat bij andere vliegmaatschappijen wel steeds moeten doen. Voelt raar (maar leuk) aan. Misschien bij het intypen van de persoonlijke gegevens een zinnetje zetten waaruit blijkt dat dit niet nodig is / op een later tijdstip zal gevraagd worden (?)?

Pluspunten

Heel vlot en duidelijk Direct na betaling bevestiging

niets

Positif

procédure très claire J'ai parfois quelques difficultés mais à cause de ma liaison internet

Positif

Recherche de prix avantageux sur plusieurs mois super facile

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het boeken en betalen zelf gaat vlot, eens je erin geslaagd bent de passende vlucht te vinden

De website is zeer ongebruiksvriendelijk en vooral onoverzichtelijk voor her zoeken naar mogelijke bestemmingen bvb vanuit Oostende . Weinig sites op internet waar het zo moeilijk gaat om alleen een vlucht te vinden.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Suggestions

Après plusieurs tentatives de réservation sur PC le dimanche 20/01/2019 (où la réservation restait bloquée sur le 1er écran recherche vol) j'ai dû me tourner en soirée vers mon smartphone où la réservation s'est faite directement sans aucun problème.

Positif

Facile , rapide et efficace.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende