Pluspunten

we vliegen vanuit Oostende : goede ligging, vlot bereikbaar en goede afhandeling van de formaliteiten. Het aanwezig zijn van een restaurant maakt het de passagiers gemakkelijker om de reis vlotter op de bestemming af te werken.

waarom gebruikt TUIfly een betalend telefoonnummer (070) om zijn klanten informatie te laten opvragen ? Kan TUIfly geen gewoon vast nummer ter beschikking stellen .

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

TB Inscription facile Contact téléphonique très aimable et serviable

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tarieven baggage kunnen verwarring scheppen. Zou het korter en krachtiger formuleren....en Dan Biezonder UW emailadres... ;-)

Pluspunten

We boeken al jaren vluchten bij TUI fly, altijd goed

Pluspunten

Aangename vlucht met aangenaam personeel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Ik heb al twee mails gestuurd voor info ivm mijn geboekte vlucht. Kreeg nog steeds, 3 weken later, geen antwoord !!!

Prix

Suggestions

-pas de fidélisation par carte, miles ou points -pas de cadeau ou ristourne -impossible de payer avec une carte Amex alors que vous le proposez.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Je n'ai toujours pas reçu ma valise qui a été enregistrée à Constantine lors de mon retour à Charleroi le 18 septembre 2018 vers 9 h.

très user friendly

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen specifieke punten, alles goed gegaan

Engels van de cabin crew, zeer Nederlandse uitspraak

Positif

Rapidité de la réservation Facilité de la réservation

Suggestions

Repas payant dans l'avion, toujours la même chose il faudrait un peu changer les plats et la quantité un peu faible

Vermelding van airport Nice 1 of Nice 2 zou de zoektocht vergemakkelijken

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Vol agréable, personnel accueillant et très souriant!

Suggestions

Sac à main considéré comme bagage en cabine à "fourrer" dans la petite valise, dure dure!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vlugge reservatie.

Problemen om mijn reserveringsnummer te gebruiken. Het is niet mogelijk om de app te gebruiken en ook Tuifly aanvaard mijn nummer niet. Zeer vervelend en schept onrust wat betreft de reis;

tres satisfait 5

Suggestions

pouvoir avoir les cartes d embarquement du retour

2 étoiles: pire que prévu

Suggestions

La dernier foit A la place de Charleroi et li partire à Bruxelles le mois 8 ajourdhui le 18/9/2018 aparament ila Ca fair plus 2 h00de retar pour si la 2 eme foit et moi je suis un client de chi vous vous fair qoi pour moi mantent je suis Barakat mohamed

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor gewone vluchten te boeken is het als men het systeem kent vrij eenvoudig. De hulplijn is ook zeer eenvoudig te contacteren, en leveren goed werk.

Indien men voor een hondje in de cabine wil bijboeken (min 8 kg), moet je wachten tot bijna het einde voor je weet dat er nog plaats is of niet. Als er geen plaats meer is moet je van vooraf aan opnieuw beginnen soms tot 3 a 4 maal, welk zeer frustrerend werkt, en waarbij soms ook de afreis of terugvlucht van datum veranderd zonder enige reden. Ook vind ik de prijs behoorlijk hoog voor het diertje tussen uw benen te plaatsen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

het is de eerste keer en het ging vlot, maar ik me zorgen dat ik nog geen uitnodiging kreeg op naam van mijn echtgenote D'haene Anna-Maria voor reservatie van zetel en om on line in te checken. haar reservatienr is 025124118. Graag uw antwoord

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende