Inchecken met enkel reserveringsnummer of naam was leuker. Wist niet dat ik mijn ticket moest afdrukken en ter plaatse bij inchecken moest afgeven. Deze wijziging is mij ontgaan.

Pluspunten

Duidelijke , handige website. Zeer overzichtelijk.

Rapide facile

Tout est payant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website.

Mijn betaling blokkeerde waardoor ik moest herbeginnen. Onmiddellijk daarna was de prijs van de terugvlucht met 10 euro gestegen. Niet leuk.

Pluspunten

Gaat vlot en overzichtelijk

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte website aanbod vanuit verschillende luchthavens

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

De “naar overal” functie geeft direct een goed overzicht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

GOEDKOPER NU AMTERDAM HET NIET MEER AAN KAN

BETALING MAESTRO UIT HOLLAND MOEILIJK ONDUIDELIJK OVER EXTRA BAGAGE

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Waarom geen tijdelijke reservatie mogelijk maken, al was het maar voor enkele uren. In het overzichtsformulier zit een fout bij het aantal passagiers terugvlucht: 2 9 ipv 2 * Een naam met een speciaal teken o.a. ü kan niet worden ingevoerd. Dus wat doe je bij de eis tot een correcte naam in te voeren?

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Tres contente

Pluspunten

De site is duidelijk en overzichtelijk. Gemaakelijk om te gebruiken.

Ik vond het sneller als wij de prijzen per datum voor de gekozen bestemming krijgden. Nu moeten wij overlopen de verschillende bestemmingen om de gewenste informatie te zien.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk en overzichtelijk

Misschien een korting of puntensysteem voor trouwe klanten!

Pluspunten

ik vind TUI echt top daarom dat ik al jaren boek bij TUI

heb problemen gehad met betalen, alles ingevuld zoals het hoort, creditkaart in de kaartlezer zoals het moet krijg dan melding, dat niet gaat als er USB kabel aan zit hetgeen niet klopt, heb geen USB kabel gebruikt vier keer geprobeerd, dan maar een andere betalingsmethode gebruikt, wel jammer, waarom moeilijk maken, kan toch makkelijker

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Rijke aanbod van verschillende vluchten!

Ik vind het heel ambetant dat wanneer je u vlucht kiest je nogmaals moer selecteren welke bestemming = tijdverlies! Het zou heel anders zijn mocht je blijven zien welke data/vlucht je geboekt hebt, gedurende het hele boekingsproces! Omdat ik dit niet kon terugvinden heb ik boeking moeten afsluiten! Enkele minuten erna wens ik dezelfde vlucht opnieuw te boeken=> prijzen verhoogd alsook blijken er maar 2 tickets beschikbaar! De dag erna kijk ik opnieuw is deze vlucht nog steeds beschikbaar en zijn de prijzen hetzelfde als bij de 1ste maal ik wou boeken=> schandalig, heb het idee dat dit heel bedrieglijk is en absoluut niet correct!!! Dus nu ik deze enquête invul ben ik eigenlijk niet tevreden over jullie misleidende praktijken! Tevens ben ik reguliere klant het zou wel fijn zijn mocht hier ook eens een extra’tje voor voorzien worden zoals vb bij KLM !!! Eigenlijk een beetje jammer dat er te weinig concurrentie is aangezien jullie het meeste vliegaanbod hebben, maar dit ten kosten van de klant!

Positif

Tui propose toujours les meilleures prix.

Suggestions

Avoir la possibilité de faire un vol aller retour avec des aéroports de départ et arrivé différents.

Pluspunten

Goede en duidelijke website!

Het zou nog gemakkelijker zijn indien bij het betalen van de tickets onmiddellijk de stoel keuze kan gebeuren. Bij sommige andere airlines kan dat wel. Nu mogen we dit niet vergeten...

Prijzen zijn toch wel wat aan de hoge kant. Concurrentie is groot dus probeer jullie daar ook aan mee te doen. Een groot bedrijf als Tui moet zeker hieraan mee kunnen doen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het ging heel vlot. Je kan per persoon evt toch nog een extra ruimbagage boeken, en er is duidelijkheid omtrent de prijs ervan

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende