Pluspunten

Zeer transparant, duidelijk en klantvriendelijk.

Eigenlijk geen problemen. Misschien: om wijzugingen door te voeren moet je soms enkele stappen (teveel) terug.

Pluspunten

Snel en duidelijk

Fotootje interieur vliegtuig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel overzichtelijk

Betaalmethodes heel uitgebreid/ soms verwarrend of wel of niet verificatiecode van de bankkaart nodig is.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

heel tevreden. eenvoudig online boeken;

Indien mogelijk voor de luchthaven Oostende meer mogelijkheden (vluchten) aanbieden want nu moeten reizigers uit West en Oost Vlaanderen veelal via Zaventem of Charleroi naar hun bestemming, dit kunnen Jullie nazien via de boekingen. Grts

Positif

Jamais eu de probleme avec cette société c’est pourquoi nous ne voyageons que avec cette compagnie en plus vous acceptez mon petit chien gros point positif pour nous

Suggestions

Les prix parfois trop eleves

Pluspunten

Snelle service en vriendelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik ben 19 de gaan naar dalaman maar geen succes onderweg ik ben 16uur vertrekken maar voor wertrekken laatste 30 minut raakt naar vliegveld .Ik ben vertrouwd van Jetair darop verzekerd niet nodig tot nu toe wanner nodig is ik ben direkt bij jullie vligen .19 /8/ 2018 niet ging mijn moeder ziek ik moet sneel daar zijn ik heb gezegt maar check in gesloten kan ik vligtuig niet raakte ik voel mij heel slecht lm dat zoo veel een dag tijd gebeurd ik ben ****** en hard en osterpoze ziekte moelijk mijn status invaliditeit uitkeren vroeger hoger betal de ik wanner mijn vacantie is nu 2 maal tikkzt koop als zo iets gebeurd jullie helpen mensen begelijding tot vliegtuig een persoon ik gaa niet vacantie ik ga familie reden dank u voor begriep vrindelijke groeten

Als mensen kan niet voor de tijd telaat is lusterd jullie welke reden te laat is een begelijder bij de vliegt tuig büro of loket staan die persoon chec in helpen en naarvliegtuig brengen van mij raad volgende dag antalya ik kan niet volgende dag tot nu toe ik ben ziek gewest kan niet op gestaan omdat zo veel stres ik ben plat liggen mss dondardag betje beter gaat vorden vriendelijke groeten

Facile et rapide

Suggestions

J’ai dû entrer à plusieurs reprises ma destination avant qu’elle ne soit prise en compte. Problème pour le payement, impossible de valider ma réservation. J’ai dû recommencer toute l’operation et bien évidemment le prix avait augmenté. Dommage, ça ne donne pas une image positive de votre société.

• Nous recommanderiez-vous? Non

fluide et pratique

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Boeken gaat snel, betaling geschiedt in veilige omgeving

Sneller een bevestiging van de boeking sturen Niet de klant door alle FAQ's laten lopen als hij contact wil zoeken omdat er iets niet lukt of klopt jammer dat tegenwoordig voor een simpele aisle seat 7 euro betaald moet worden, niet echt klantvriendelijk, de vlucht zelf is al prijzig genoeg! En NEE ik ga niet akkoord met de verwerking van naam, email en al zeker niet van mijn IP adres, maar in jullie survey MOET ik ja zeggen, dat is tegen mijn principes en dat beschadigt mijn privacy!

Pluspunten

Duidelijke en geen verwarrende omschrijvingen om in te vullen

3 étoiles

Suggestions

Vos documents ne sont pas complet. Heure d'arrivée. Le terminal n'est pas indiqué.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voordat je je gegevens in voerd, zou je al de Bedragen van de baggage moeten zien... en dan gelijk baggage kunnen aanvinken en dan het totaal bedrag zien...en daarna pas je gegevens.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk en vlot

Geen Account om gegevens bij te houden en nog sneller te boeken. Geen week, maand overzichten.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende