4 étoiles: bon service, bien traité

très bien

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Gestion des demandes de modifications inadmissibles. Supplément pour réserver une place avec hublot et je suis sur la seule rangée sans hublot... merci ! Première et surement dernière réservation chez vous.

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Suggestions

Prix trop élevé pour cette destination à cette période. Repas gratuits sur un vol de 4 heures.(+de 3h).

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte site om te boeken

Geen e mailadres vermeld op de site, enkel ( dure) telefoonlijn

2 étoiles: pire que prévu

Reservation rapide.

Suggestions

Assez incroyable de ne pouvoir réserver son siège et d’apprendre en joignant le call center que ce sera possible un mois avant le départ moyennant encore un supplément.

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik boek zeer regelmatig vluchten en we hebben ook een vakantie woning in Marbella, ik boek regelmatig vluchten vanuit Deurne naar Malaga regelmatig loopt er iets vast tijdens het boeken en de medewerkers zijn niet echt vriendelijk. Tuifly zou best eens een voorbeeld kunnen nemen aan Transavia waar het boeken altijd snel en probleemloos verloopt en de medewerkers super vriendelijk zijn.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Makkelijk te boeken . Transparante prijsvoorstellen . Steeds correct .

Meer informatie bij het inchecken welke balie zeker bij online .(vb: een bord voor terplaatse of online en niet alleen voor VIP ) Dan is er geen probleem in de wachtrijen van mensen die in de verkeerde rij staan aan te schuiven om daarna naar een heel andere balie te moeten met de nodige problemen in de rijen tot gevolg . Het kan toch zo simpel gaan met een beetje gezond verstand !!

Pluspunten

Al dikwijls met Tuifly gevlogen vanuit Antwerpen en zoals gezegd een aanrader.Éénmaal problemen gehad ‘maar deze zijn door de klantendienst meteen opgelost waarvoor dank.

Pluspunten

gebruiksvriendelijk programma

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vertrouwd, aanbod.

Betere werking site, geeft niet altijd weer wat je vraagt. Extreem dure prijzen, alleen heerschappij voor vluchten op Antalya, schandalig, zeker gezien het aantal vluchten per jaar we boeken. Meerprijs voor ruimbagage! Hopelijk komt er snel concurrentie en dan zal ik ook voor anderen kiezen.

Positif

Parfait car on peut payer avec tt les carte bancaire presque.. moi que j'ai pas carte de crédit j suis content

Parfois les prix

Positif

Site très précis, bonne coordination et suivi de la commande très rapide. Bravo à vous. Continuez comme ça. Le top c'est tuifly.

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Site web et procédures identiques à celles des compagnies régulieres (Air France, Delta).

Suggestions

- Réservation d'un vol moins de 2 jours avant le départ et donc impossibilité d'ajouter un bagage en soute ni via le site ni via telephone.

TB. Rien à dire.

Très bien

Rapport qualité / prix

Une carte de fidélité ?

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vorige ervaringen waren zeer positief

Bedankt om mijn mening te kunnen doorgeven. Ik was juist van plan het verhaal over te maken aan " De Inspecteur" van Radio 2. Het gaat om te volgende: Om mijn boeking te kunnen voltooien was ik verplicht een maaltijd aan te vinken. Nochtans had ik de keuze "geen maaltijden" aangevinkt. Met die laatste keuze was het onmogelijk de boeking af te ronden. Waarom dan een keuze voor te stellen?

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Vous me demandez votre opinion

Suggestions

Je préférais l’ancienne façon de réserver J’ai du m’y reprendre plusieurs fois

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boeken is eenvoudig

Met een account waar je al je gegevens invult verloopt een boeking nog sneller, dan moet je niet iedere keer al je standaard gegevens invullen.

4 étoiles: bon service, bien traité

réponse immédiatement - RAS