Klantvriendelijk

Gemakkelijk om tickets te boeken en veilig te betalen. Ook de prijs is ok.

Site facile à utiliser. Pas possible d'utiliser mes smiles chèques

Relativement facile à réserver . Pas possible de réserver actuellement la place dans l'avion.

Ik heb goed ervaring me gemaakt,paar keer geweest,te vertrouwen.

Makkelijk, goedkoop en betrouwbare.

Utilisation du site simple et intuitif.

Facilité de réservation et choix diversifier de vols pour cette période.

De betere low cost maatschappij

Prijs/kwaliteit ok, overzichtelijke website , gemakkelijk om te boeken, zitplaatsen zijn smal en weinig beenruimte op vliegtuig.

Vlot en toegankelijk

Vlot om te boeken Duidelijk en eenvoudig

n/a

n/a

Slechte werking webside

Webside werkt zeer slecht , bij het inbrengen van persoongegevens telkens error bericht en inbellen is al even moeizaam

Félicitation pour votre site de réservation.

Comme à l'habitude, la réservation a été facile et sans problème.

Je suis contente

Je vous remercie car j'ai eu une réduction

Snel kunnen boeken voor mijn reis

Facilite d’utilisation

Expérience positive sauf que l’on prend « fly de luxe » et que les bagages arrivent rarement en premier….

zeer goed

Gemakkelijk te vinden om zelf een vlucht te boeken

Interesant

Black Friday is goe initiatief

Good but still one BIG problem

Booking process is easy and good but there is one BIG problem: I can not use your app as it is geo-blocked. Although I mostly live in Belgium and travel a lot from Belgium my phone is set as a Swedish (my country of origin). This is necessary for me in order to use several services in Sweden. As i travel a lot I have apps from many airlines but your airline is the ONLY one preventing me from using your app in this way.

assez facile

Bien mais il manque des départs de Charleroi

10 jaar, vliegen met TUIFLY alles perfect in order

Vlot en gemakkelijk

Er is niks moeilijks aan om ticketten te boeken.

Ik

Kwil annulatieverzekering afsluiten. Gebeld. Zeker 4 maal twintig minuten aan de lijn moeten wachten. Dan via mail link ontvangen. Geprobeerd maar zit vast. Weer proberen te bellen. Geen succes. We zijn ondertussen al een week verder.

exaggeratedly expensive

exaggeratedly expensive

Altijd top-service.

Telkens al zeer tevreden geweest van de service en opvolging bij Tui en Tui Fly.

Makelijk en simpel

Ok

Is ok

Love to fly with Tui

Soms iets duurder dan andere maatschappijen maar altijd goeie service met tui smile gezichten

Super vlot

Zeker aanrader