3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

tijdens boekingsproces had ik laatste stoel, ik zag niet hoe ik mij kon aanmelden op MyTui en ben volledig opnieuw begonnen met eerst aanmelden op my tui. Ondertussen was ik de laatste plaats kwijt. de vraagtekens op het scherm bij voornaam bedrijf en bij mailadres geven geen uitleg

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Seuls vols directs Bruxelles-Miami et Bruxelles -Cancun

Suggestions

Quand le site est en maintenance, le signaler sur la 1ère page et non au moment du paiement de la réservation en signalant une erreur, ce qui fait perdre un temps énorme car on recommence le processus de nombreuses fois en croyant à une erreur très temporaire. 30 minutes d'attente au téléphone, surtaxées à 0,40 €/minute est inacceptable.

Pluspunten

Overzichtelijk en transparant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik boek heel vaak en moet elke keer weer opnieuw alle gegevens invullen. Dus graag voortaan een klantnummer of iets dergelijks zodat boeken vlotter gaat. Ook wil ik direct een stoel kunnen bijboeken.

Pluspunten

promoties

betalingen lopen soms slecht of helemaal niet

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Assez rapide en comparaison avec beaucoup d'autres systèmes.

Suggestions

Améliorer l'aspect de vos emails automatiques car assez austères pour le moment, mais sans les transformer en arbres de Noël en y plaçant 1001 publicités pour des produits et des services divers.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Alles perfect. Zeker de betalingswijze waarbij je direct erna een bevestiging van betaling krijgt doorgestuurd.

Spijtig dat de retourvluchten voor langere periodes iet worden medegedeeld.

Pluspunten

DUIDELIJKHEID MAKKELIJK

Pluspunten

Overzichtelijk

Maar betaling met een visa kaart staat niet op de site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

we hebben nu gereserveerd omdat we deze data nodig hebben.We betalen daarvoor een hoge prijs.Als er later betere prijzen aangeboden worden kan als vroegboeker daar niet meer van profiteren.Vind ik niet eerlijk !

Pluspunten

Vlot

Pluspunten

Duidelijke site

Nog goedkoper!

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

bon

Pluspunten

Heel gemakkelijk om snel te reserveren.alles klaar en duidelijk

1 voornaam werd niet aanvaard omdat er een accent inde voornaam voorkomt nl in de naam Michèle ( zoals genoteerd op ID) Ik heb hiervoor moeten bellen om verder te kunnen doorgaan voor mijn reservatie. De persoon die ik aan de lijn had was wel heel vriendelijk en behulpzaam. 2 de opmerking : ik vind het heel spijtig dat ik vanuit tenerife waar ik verschillende keren / jaar ga,geen voucher kan printen met mijn handbagage. Ik benverplicht de rij te doen om mijn plaats op het vliegtuig te bekomen. Dit verplicht ons om vroeger op de vlieghaven toe te komen . Bij ryanair kan dit wel.mvg. Alain libeert

De lijst met vluchten vanuit Belgische luchthavens is dikwijls niet volledig.

Pluspunten

vertrek vanuit regionale luchthavens (in dit geval Antwerpen-Deurne)

prijzen vanuit Antwerpen vrij hoog

Jamais de soucis...

Tout est parfait

Pluspunten

Snelle vlotte boeking

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Clarté et facilité de réservation sur internet. Nous ne pouvons malheureusement pas réserver nos places avion en même temps.

Suggestions

Nous devons déplorer l'impossibilité de choisir notre vol avant le 5 ou 6 avril pour octobre alors que les autres compagnies le permettent... et les prix de moins en moins intéressants, surtout pour nous qui allons souvent à Malaga !!!!

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website Overzichtelijk Antwerp airport boekbaar

Stoelen kunnen niet onmiddellijk geboekt worden. Bij Ryanair kan dit onmiddellijk en bij Brussels airlines ook onmiddellijk ( exitseats zijn zelfs GRATIS bij Brussels airlines en ONMIDDELLIJK boekbaar). Dit beïnvloedt zeker mijn keuze van airline. Ik zie soms passagiers zitten die 1m65 groot zijn terwijl grote mensen deze plaatsen niet hebben! Wie eerst boekt kan de beste plaatsen kiezen.

Pluspunten

Alles dik in orde!

Het boeken op zich ging niet gemakkelijk omdat ik vertrek vanuit Alicante naar Antwerpen en terug. Na veel zoeken en proberen toch gelukt. Kan dat niet wat eenvoudiger?

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende