Waarom niet voor regelmatige klanten het boeken vergemakkelijken en een plus minus vaste prijs geven over alle perioden van het jaar. Soort golden club creëren. Ik reis een 5 tal maal per jaar naar Murcia - Spanje en eveneens mijn 2 kinderen met hun familie.

Pluspunten

Alles ging heel vlot. Wij hebben natuurlijk al heel wat vluchten bij tui fly (jetair) geboekt

Ik had een fout gemaakt bij het boeken en wou dit achteraf nog verbeteren, maar dat lukte niet. Ik moest hiervoor contact opnemen met contactcenter van Tui.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Positief zou kunnen zijn dat er begrip is voor oudere mensen die foutjes maken op de computer. Voor mij is dat 30€ verlies.

Fout ingebrachte gegevens i.v.m. bagage (2x 15 euro) kunnen niet terug betaald worden volgens de telefoniste. Ik ben daar NIET mee akkoord.

Très rapide et facile

aucune

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Aeroport d'oostende

Suggestions

Grosse galère pour le paiement. Une heure "d'incidents serveur". Les prix ont explosés/2017. Je pense retourner chez Ryanair.

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Vous êtes devenue une compagne trops cher pour une compagnie low cost en dehoes des période estival et de vacances

Suggestions

Alignées vos prix par aportar a la concurrence merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Telefonische hulp om de betaling toch nog in orde te krijgen.

Klarna betalen was onbekend en ik kwam daarop terecht. Opeens viel alles weg. Gewoon bancontact is gemakkelijker

Pluspunten

Goede prijs voor deze vlucht

Heb 4 keer proberen te boeken en de website werkte niet en gaf telkens een foutmelding, enkele uren nadien was het dan wel gelukt! Ik zou graag mijn stoel tijdens de reservatie willen bijboeken in de plaats van nadien, neem aub een voorbeeld aan andere maatschappijen waar de reservatie's makkelijke en gebruiksvriendelijker gaan!

Niet direct iets

Pluspunten

Snel en overzichtelijk

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs en vluchtinfo.

Mijn reservering 024472708 : Tenerife-Sur heen en terug. Ik heb geen bevestiging gekregen. Wanneer krijg ik het document voor online instapkaarten ?

Positif

Murcia à nouveau disponible comme destination au départ de CRL, merci !! Billets promotionnels jusqu'à 2019, superbe idée !!

Pluspunten

Je vindt snel en duidelijk waar je je gegevens moet ingeven en de prijs.

Als je geboortedatum op je telefoon wil ingeven kan je dit enkel door op pijltje te duwen en per maand vooruit te gaan. Zou handig zijn als je ofwel datum manueel kan ingeven ofwel op jaar kan selecteren.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

GEBRUIKSVRIENDELIJKE SITE, OVERZICHTELIJK, SNELLE BEHANDELING, GEMAKKELIJKE BETALING , BEVESTIGING DIRECT NA BETALING.

NIL

Pluspunten

vlotte afhandeling

geen

facile et rapide

Suggestions

imprimé le vol retour ( difficile sans réservation de siège)

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende