Pluspunten

Snel en overzichtelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Na jaren onze heen en terug vluchten met TUI te boeken, moesten we nu onze terugvlucht boeken met een andere maatschappij, omdat bij het openen van de wintervluchten het niet mogelijk is om tijdens de kerstvakantie de terugvlucht op zaterdag 5 januari te boeken ook al vertrekken we op zaterdag 22 december. Als uitleg kregen we dat die dag voorbehouden was voor klanten die ook een verblijf boeken. Dank u na al die jaren.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Comme à l'habitude, depuis de nombreuses années, TUI a toujours répondu à notre attende. Merci.

Suggestions

Suite la technicité de notre monde. Merci.

Pluspunten

Gemakkelijk te boeken doorgaans heel vriendelijk personeel .vliegen min..jaarlijks 4 keer op Spanje met hond nooit problemen ondervonden .. dikke duim

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede verbindingen vanuiit ANtwerpen

Vervroegde dienstregeling vanuit Antwerpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk maar langdradig om alle gegevens in te vullen

Via pc/laptop enkel te betalen met creditcard. Dit is een nadeel. Betalingsmogelijkheden idem maken aan smartphone mogelijkheden.

Pluspunten

Duidelijk

Ik vind het ongehoord dat de prijzen systematisch worden opgetrokken, nadat en naargelang je meerdere malen in gaat loggen. Trouwe klanten ???? Service ???

2 sterren: slechter dan verwacht

Het was niet duidelijk hoe ik mijn vrouw gelijktijdig kon boeken. Ik de boeking dus in 2 keren moeten uitvoeren!

Pluspunten

Ik vind het een goede en zeer overzichtelijke site......en vond zeer positief dat je kan bellen tussen 8.00u en 22.00u met heel vriendelijke en behulpzame mensen

Pluspunten

Alles

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De prijs

Ik had Antwerpen aangeduid als terugvlucht , maar toch heeft men Brussel geboekt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onlangs meegemaakt in Tenerife . Om een stoelreservatie te doen kon er niet betaald worden met de bankkaart van b.v.kbc met bancontact maestro ,wel met visa of iets anders .maar dat hebben we niet.

Pluspunten

Geen opmerkingen. Vlotte afhandeling.

Pluspunten

Goed en behulpzaam 5 sterren

Doe zo voort

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

site très convivial et facile d'utilisation

Pluspunten

Booking.com verloopt overzichtelijk en gaat vlot

Betaling met creditkaart mogelijk maken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle overzichtelijke boekingssite

Minder snel de promoprijzen veranderen. Gun de reizigers,!die nog werken en niet de ganse dag op de site zitten, ook de kans om goedkoop te boeken. Misschien deze low flights ook eens meer aanbieden juist vóór (enkele dagen) de schoolvakanties.

Pluspunten

Vertrek Antwerpen

Pluspunten

Was prima

Pluspunten

Vlugge en goede bediening

Pluspunten

Overzichtelijk, fantastisch e prijs, en goede service

1 tip het zou goed zijn da t je de boeking van tuifly zou kunnen zien in je tui app.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles staat perfect uitgelegd , wijst allemaal zijn eigen uit

Had problemen bij het betalen van mastro visa van Belfius paar keren moeten proberen . Spijtig wanneer je bij dezelfde maatschappij , maar met andere luchthaven vertrek en terugkeer niet samen kan boeken dat dit in 2 keer moet gebeuren

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende