1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Gros problème avec le site de réservation. Il y a un gros bug qui bloque la réservation au niveau des repas. Que ce soit avec Explorer, safari, Google chrome ou Firefox! Même problème partout. J’ai du faire la réservation par téléphone ce qui m’a fait dépenser plus de 2€...merci d’arranger ce problème

Suggestions

Demander a votre service informatique de régler ce problème

Pluspunten

altijd vriendelijk en behulpzaam als je met een probleem zit.

vaste klanten af en toe een extra geven zoals bv. luchthavenvervoer enz.

Pluspunten

-Vertrek en aankomst in kleinere luchthavens ( vooral Luik en Antwerp) - voor ons goede dagvlucht-uren ! Moeten zo onze nacht-slaap niet onderbreken ! -goede fly de luxe

- meer dagvluchten - voor ons het belangrijkst !!! Meer hondjes toe te laten op een vlucht. Wij vliegen maandelijks en vinden jammergenoeg niet altijd een vlucht om ons hondje mee te nemen . Moeten daarom ook vaak met andere maatschappijen vliegen . - Misschien een gepersonaliseerde klantenkaart aanbieden, waar alle gegevens al op vermeld staan wat zo het boeken vereenvoudigd ! Dit is ook veiliger, want zo weten jullie direct wie jullie passagiers zullen zijn !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

een account zou veel beter zijn denk ik

Pluspunten

Hou van deze maatschappij, ooit ontrouw geweest.....maar trouwe tevreden klant En wat een.luxe kunnen vertrekken in Oostende

.... aan de nooduitgangen nakijken wie er zit....toch al paar keer serieus vragen bij gesteld

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

bij vorige vluchten alles ok nu een ramp lukte maar niet, kreeg 2 verschillende nummers op een blad, heb dan maar gebeld zou nu dus in orde zijn !!

langs laptop lukte niet 100% uiteindelijk wel heb voor alle zekerheid gebeld hebben mij verzekerd dat alles in orde is dus ok hoopen wij

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Bonjour, j’aimerais bien savoir , le place assise à bord c’est obligatoire de le réserver ou pas ?

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Duidelijk

Moeilijk te bereiken website

Pluspunten

Snelle en correcte boeking en afwerking. Vluchten van Antwerpen naar Malaga zijn een enorm pluspunt met makkelijke checkin.

Vervelende wandeling van luchthavengebouw naar vliegtuig bij regenweer.

Pluspunten

Lijkt me prima zo

Pluspunten

Heel simpel en overzichtelijk

Ticketprijzen stabiliseren

Positif

Possibilité de plusieurs langues. Site facile. Prix attractifs.

Suggestions

A quand une carte de fidélité pour encourager les fidèles clients? Trois ans que chaque mois je réserve mes vols chez vous! Stop svp aux escaliers à descendre ou à monter pour de l'avion aller vers un bus ou vice versa!!! Très dangereux et fatiguant pour une cardiaque de 62 ans avec un bagage à main de 10kg!!! Je prends Tuifly justement pour l'accès direct à l'aéroport via une rampe... Son petit plus! De grâce ne devenez pas comme RYANAIR!!!

Spijtig dat jullie op dezelfde toer gaan zoals Ryanair. Bij betalen bagage enz..

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Facile de trouver un vol... La clarté du prix concernant les bagages. Je conseille cette compagnie pour cette destination, ...faute de mieux....:-(

Suggestions

Dommage qu'il ne soit pas possible de réserver deux places contiguës à l'aller pour un vol qui n'est pas le même au retour... L'impossibilité de lire les conditions de ce site en français....

Pluspunten

vlotte, vriendelijke en correcte service. Ook bij problemen probeer m'n voor zo'n goed mogelijke oplossing te zorgen.

bij online boeking kan m'n soms de bijkomende bagage niet boeken! (met uitzondering van handbagage.) Met opnieuw een boeking te plaatsen lukt het dan wel weer?? Even nazien!

Facil et clair

Pluspunten

Goed overzicht qua data, vluchten en eventueel beschikbare plaatsen.

Duidelijker aanduiden van alles wat "moet" ingevuld worden.

Pluspunten

Gaat vrij snel en overzichtelijk

Fly deluxe te duur geworden Omboeken van ticket ook te duur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nice service, timing, comfort

Many shopping during the flight Price very high for airports in like ballkan destinations

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Nulle suite à un bug j’ai du essayer 20 fois.... heureusement que je voulais partir ....

Éviter les bugs

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Efficacité, rapidité

Je ne vois pas

Pluspunten

zeer vriendelijk,duidelijke uitleg,niets is hun teveel.

Suggestions

De pouvoir rajouter des bagages j'ai oublié de le faire au moment de ma réservation et malheureusement je ne sais pas en rajouter

Pluspunten

Overzichtelijk, eenvoudig te boeken

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende