Pluspunten

makkelijk en overzichtelijk

Pluspunten

Duidelijk website Aangename maatschappij om mee te vliegen.

Na de boeking kan er alleen betalend gebeld worden om probleempjes of vragen te melden/stellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlot verloop van de boeking

De betaling gaat nogal stroef. Waarom niet eenvoudig kunnen betalen met een kredietkaart i.p.v. een ingewikkelde omweg.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

facilité de trouver un vol et rapidité de la réservation

Suggestions

choisir son siège immédiatement lors de la réservation

Oui

Oui

Pluspunten

vriendelijke hostessen, propere vliegtuigen, goede service

de prijs, jullie zijn meestal duurder dan de rest wat heel jammer is. Want wij vliegen veel naar Spanje en dan kijken we toch wel een beetje naar de goedkoopste.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte invulling van de gegevens voordelige tarieven (via mailing) onmiddellijke bevestiging van de betaling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

meer gelijke prijzen zou veel aangenamer zijn

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Repas compris

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vlotte transactie

We hebben verschillende vluchten geboekt. We komen wel op dezelfde datum terug. Men had mij verteld dat ik daarna telefonisch contact mocht opnemen om de verschillende vluchten aan elkaar te linken zodat we toch samenzitten. Ik heb vandaag gebeld en nu zeggen ze dat het niet gaat. Vreemd en jammer dat mensen die bij dezelfde maatschappij werken een verschillend antwoord geven.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Tout était parfait, par contre le site un peu lent à charger.

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Vrij vlotte toegang , alles duidelijk .

Meer promotie naar niet Europese landen (Marokko ) zou super zijn .

Pluspunten

Had een vergissing begaan bij boeken. Een telefoontje volstond om het probleem op te lossen . Vriendelijke en begripvolle dame met goede uitleg.

Website kan gebruiksvriendelijker zijn. Voor vliegtickets geen mogelijkheid om snel data te veranderen en zo te vergelijken.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Overzichtelijke site. In de bevestigingsmail stond een naam foutief genoteerd, maar na telefoontje onmiddellijk opgelost door vriendelijke dame.

Problemen met online betaling, kreeg steeds een foutmelding. Betaling lukte pas na 5 keer proberen,en de prijs van de reservatie was hoger dan het bedrag dat ik initieel ging boeken. Uiteindelijk bleek ook dat ik 5 reservaties op mijn naam had staan, waarvan de goedkoopste geannuleerd waren. Ik vraag me wel af wanneer de betaling van de eerste keer niet lukt, wat te doen in het vervolg. Een informatief berichtje bij de foutmelding had nuttig geweest. Ter informatie, ik koos ervoor om met de optie bancontact te betalen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Très complet et efficace

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

très deçue! je suis une cliente fidel de tuifly mais je suis très décue pour cette nouvelle reservation, jai du courir a droite a gauche pour prouver que jai payer mon billet pour qu'au final on me demande de racheter un billet 2 fois plus cher et de me faire rembourser le premier billet alors qu'aucune erreur n'a ete commise de ma part j'espere que cela ne se reproduira plus. salutation

• Nous recommanderiez-vous? Non

Facilité d’utilisation Bon choix de vols Prix normaux

Suggestions

Éviter de mettre le stress sur l’acheteur en indiquant « plus que x sièges à ce prix » Permettre de bloquer un vol à un prix pendant 24h pour laisser le temps de la réflexion Permettre l’annulation d’un vol

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

vlot en simpel

prijsverschil tussen brussel en oostende soms wel verbazingwekkend

2 étoiles: pire que prévu

Positif

J'ai du appeler au téléphone votre société pour pouvoir passer ma commande de transport car par mail votre programme de réservation n'acceptait pas mon prénom ..Prix de l'appel surtaxé a ma charge ....MERCI

Rembourser l'appel . !!!

Gistelsesteenweg 1