1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenHALLO, hier wil ik mij ongenoegen meedelen, wij hebben reeds verscheiden malen geboekt met tuifly, de laatste 2 keren waren een ramp, het online boeken valt niet mee, er worden geen cadeaubons aanvaard die jullie uitschrijven en waar op de site staat dat er 10 kunnen ingegeven worden kunnen er slechts 5 ingegeven worden, nadien kan je zelfs niet overgaan tot betaling, meermaals gebeld en niettegenstaande dat de fout bij jullie ligt wordt er een telefoontarief aangerekend waardoor wij met kosten zitten, probeer je kosteloos te chatten dat lukt niet. WIJ krijgen dan van jullie bericht dat er 2x geboekt was op nr 024341915 en 024341339 en dat 915 uitzonderlijk KOSTELOOS vernietigd werd, WAT EEN SERVICE , wij hebben inderdaad een tweede keer geprobeerd de volgende dag maar ook dat lukte niet dus vandaar die zogezegde 2 boekingen, maar wij hadden niets betaald en de site ging niet, dus denk ik wel dat er geen boekingen zijn. wij hebben dus uiteindelijk nu alles verkregen door naar een tuiflykantoor beverstraat in ninove te gaan , onze boeking rond nieuwjaar had evenveel problemen en men beloofde ons de site in orde te zetten maar dus in maart, tot op heden, was dit nog niet gebeurd;
Wij nemen altijd een standaardmaaltijd op de vlucht , ik vind dat er van uwentwege ons eens GRATIS een vipmaaltijd en plaatsen op de eerste rij mogen gegeven worden, dit voor onze boeking eind maart met nr 024341339, dit zou een compensatie kunnen zijn voor de ongemakken en stress ,met dank en grtn