Pluspunten

alles ok

geen

Suggestions

Diminuer les Prix. Vous êtes plus cher par rapport à ryanair. merci

Très correct

Suggestions

Écrire mon nom correctement merci

Positif

Réservation très simple à faire

Facile et accessible

Suggestions

Il faudrait améliorer le calendrier qui définit l âge car pas facile d aller à la date de naissance d une personne âgée.

Pluspunten

Boeken van vluchten en afprinten instapkaarten ging vlot! Voor het reserveren van de stoelen waren we verbaasd dat we alleen vanaf rij 20 konden reserveren wat we dan ook gedaan hebben. Bij het proberen afprinten vd boarding pass ging het volledig in de mist!!! Dit is ons dus niet gelukt.Kunnen jullie ons daarbij helpen aub?Houden jullie ons op de hoogte?

Meer uitleg en hulp bij het inchecken on line.

Pluspunten

Direkte prijs, duidelijk

Combinatie heen en terug met andere luchthavens niet mogelijk, soms lastig als je snel nog vlucht wil en er nog weinig mogelijkheden zijn

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

je ziet direct welke vluchten beschikbaar zijn om van daaruit dan te boeken - duidelijke layout - toch als je de gewoonte hebt om meerdere keren per jaar een vlucht te boeken

wij vliegen heel graag op Murcia aangezien dit niet enkel dicht bij onze vakantiebestemming ligt, maar ook omdat het een heel gemoedelijke en vakantiesfeervolle luchthaven is. Jammer genoeg - door het verdelen van de 4 vluchten per week over Antwerpen en Charleroi - is het zeer moeilijk om geschikte vluchten te vinden indien je voor een korte break wil gaan. Immers, wanneer je vertrekt vanuit de ene luchthaven, staat je auto daar en kan je niet terugvliegen op de andere. Hierdoor is het aanbod eigenlijk verkleind. Mocht het niet zijn dat ik deze keer voor meerdere redenen moest gaan, dan had ik geen vlucht geboekt. Ik heb enorm getwijfeld!

Positif

Le traitement est correct et pratique

Suggestions

je souhaite que quand ont réserve deux places pour un vol mon épouse et moi même nous soyons assis cote à cote merçi à vous

2 étoiles: pire que prévu

Positif

Facile puisque nous habitons Oostende, mais dommage que le prix des vols grimpe et de demander 30€ Aller retour pour les valises!. Cela commence à bien faire!!! Où est le temps de Virgin avec des promos à zéro €!! et oui, celà à existé.

Suggestions

Problème dans les informations à remplir pour confirmer le vol. Dans la case date de naissances; il m'a été impossible de la remplir avec une tablette Samsung dernière génération. Celle-ci ''envoie un calendrier qui ne correspond pas pour pouvoir retourner tant d'années en arrière. Avec Windows et huawei, pas de problème. Conclusion, faites un essai,et prévoyez de pouvoir la remplir aussi ( manuellement) comme ceci: ../../.... (jour/mois/année. Heureusement que j'avais mon mobile huawei!! Sinon il m'aurait été impossible de remplir cette case!. M.Debeuf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN

HALLO, hier wil ik mij ongenoegen meedelen, wij hebben reeds verscheiden malen geboekt met tuifly, de laatste 2 keren waren een ramp, het online boeken valt niet mee, er worden geen cadeaubons aanvaard die jullie uitschrijven en waar op de site staat dat er 10 kunnen ingegeven worden kunnen er slechts 5 ingegeven worden, nadien kan je zelfs niet overgaan tot betaling, meermaals gebeld en niettegenstaande dat de fout bij jullie ligt wordt er een telefoontarief aangerekend waardoor wij met kosten zitten, probeer je kosteloos te chatten dat lukt niet. WIJ krijgen dan van jullie bericht dat er 2x geboekt was op nr 024341915 en 024341339 en dat 915 uitzonderlijk KOSTELOOS vernietigd werd, WAT EEN SERVICE , wij hebben inderdaad een tweede keer geprobeerd de volgende dag maar ook dat lukte niet dus vandaar die zogezegde 2 boekingen, maar wij hadden niets betaald en de site ging niet, dus denk ik wel dat er geen boekingen zijn. wij hebben dus uiteindelijk nu alles verkregen door naar een tuiflykantoor beverstraat in ninove te gaan , onze boeking rond nieuwjaar had evenveel problemen en men beloofde ons de site in orde te zetten maar dus in maart, tot op heden, was dit nog niet gebeurd; Wij nemen altijd een standaardmaaltijd op de vlucht , ik vind dat er van uwentwege ons eens GRATIS een vipmaaltijd en plaatsen op de eerste rij mogen gegeven worden, dit voor onze boeking eind maart met nr 024341339, dit zou een compensatie kunnen zijn voor de ongemakken en stress ,met dank en grtn

Suggestions

Lors de la reservation en ligne, il serait nécessaire d'avoir un récapitulatif de réservation avant de payer, ce qui peut engendrer des erreurs de réservation. Dommage!

Positif

Je suis un ancien de sabena j ai voyagé partout avec la compagnie jet air et puis tuifly j en était très satisfait malheureusement récemment j ai commencé à remarquer des comportements inapproprié a la compagnie. Hier au moment de ma réservation je me suis trompé de lecteur de carte bancaire et sur les 3 mn le prix de ma réservation à changé et augmentée de 10 EUR ce que je trouve excessif et dégradant pour la compagnie

Suggestions

Plus d information sur les personnes avec des bb surtout sur les manoeuvres valsalva ( douleurs des oreilles causé par la pression atmosphérique )

Positif

Très facile pour réservation , un jeu d’enfant . Tout est bien détaillé !

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

overzichtelijk en vlot

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Au on puisse faire une réservation en ligne

Suggestions

Une honte ce système de réservation j ai fait une réservation pas aboutit ensuite je la recommence le système bug. Je recommence une troisième fois étant donné n'apparaît pas je refait 4 fois j été débiter 2 fois.j appel expliqué que j ai fait 2 fois mêlé réservation car système buck on annule la deuxième et retient 12.95 frais une vraie honte.lr gars qui est un gars au Maroc me dit que j avais jusque 23h pour appeler sauf que la dernière reservztionje l ai fait pendant que j allais à un mariage et que ce n est que 1h30 du matin que je m aperçois double réservation car il m envoie confirm à 23h45.me dis si je suis pas contente m adresse à tui fly Maroc.une vraie honte.de toute façon je mettrai les critique que tripadviseur.

• Nous recommanderiez-vous? Non

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte website Overzichtelijke aanbiedingen Diverse mogelijkheden

Oostende altijd de duurste luchthaven. Is discriminerend!

2 étoiles: pire que prévu

Personnel

Suggestions

Site pas rapide , possibilité de changement de jour de vol, créer un abonnement. Ne plus utiliser d’avio De prestataires autres

uitprint bevestiging graag zonder reclame

Positif

Réservation très facile. Je n'ai rencontré aucun problème.

Aucunes

Gistelsesteenweg 1