Très facile à utiliser

Site clair et précis

Pluspunten

Zeer overzichtelijk

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Het reserveren online gaat heel vlot en gemakkelijk!! Als er een probleem is kan er gebeld worden en krijgt men afdoende uitleg op een vriendelijke manier!!! Als het kan altijd met tuifly!!

Pas loin de chez moi

Suggestions

Les bagages en soute ne devraient pas être payante

Pluspunten

makkelijk en overzichtelijk

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Suggestions

Pour le site c'est ok mais pour les repas servis dans l avion et le prix demandé pour les valises c'est nul!

• Nous recommanderiez-vous? Non

2 sterren: slechter dan verwacht

Eenvoudigere en duidelijkere lay-out

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie van klant naar bedrijf toe is onmogelijk zodra er problemen opduiken of individuele vragen zijn.

Pluspunten

vriendelijk, alles was ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De website is duidelijk en overzichtelijk. De vluchten zijn verzorgd en het is voor mij makkelijk dat ik kan kiezen waar ik wil opstijgen of landen en dat je kunt combineren. bvb vanuit Charleroi vertrekken en terugvliegen op Brussel. maar het liefst vertrek ik dicht bij huis ...luchthaven Oostende. toch is dit jammer genoeg meestal de duurste vlucht..

In het verleden al meerdere keren met Tui gevlogen. spijtig genoeg moet ik constateren dat de vluchten bijna nooit op tijd zijn of op tijd aankomen. Ik heb bij meerdere vluchten het al voorgehad dat ze soms 4 u worden vertraagd, maar dan krijg ik netjes een sms om me dat te melden of als ik uit België vertrok kreeg ik te compensatie netjes eetbonnen of drankbonnen aangeboden (als maakt dat de verloren tijd niet meteen goed)

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Pas moyen de s enregister en ligne je pars dans 16h... il le demande mon email malgré qu il y soit déjà!!

Suggestions

Obliger de tel à o30 c la minute et pas moyen call avec internet via la réservation

• Nous recommanderiez-vous? Non

processus facile

Suggestions

afficher plus clairement là où c'est mal rempli l'information concernant les assurances annulations et de voyage devrait être plus claire et rappeler que le client a le choix d'une compagnie

Positif

On est bien reçue ,bon courage pour toute l equipe

Suggestions

Des années que je voyage avec ,votre tui je suis toujours bien aceuille je remercie toute l équipe bonne contunuation

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte boeking prijs/kwaliteit

online inchecken is niet altijd mogelijk, is een zeer groot nadeel

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende