Simple d'utilisation, sauf pour assurances et sieges.

Aide tres efficace sur votre helpdesk et personne tres aimable et serviable.

Heel vlot

vlot

het zoeken van vluchten is gemakkelijk, het invullen van de gegevens ook maar bij het betalen heb ik problemen en blijft het scherm soms steken

LANG ZOEKEN

VEEL TIJD NODIG

Alles snel geboekt

Reservering ging heel snel en gemakkelijk.

Degelijke luchtvaartmaatschappij.

Ik vlieg al jaren met Tui en alles loopt correct.

boeken zoder zorgen

Zeer eenvoudig boeken en volledig compleet,alles in een muisklik

Zoals het hoort

Facilité

Cela fait des années que je réserve mes vols avec votre compagnie et via l application

eenvoudig en makkelijk

druilerige zondagmorgen en we beslissen naar de zon te gaan. ik check beschikbaarheid hotel mijn echtgenote de vluchten. binnen het uur alles geregeld.

Beetje frustrerend

We vliegen al meer dan 20 jaren met tui naar Tenerifee Deze keer bleven de prijzen vrij hoog en opteerde we voor terug vlucht via andere maatschappij Waarom geen transparante prijzen en niet zo verschillend In oktober proberen we het nogeens

Moitié moitié

Tt s est bien passé pour la réservation . Juste eu un soucis pour avoir la réponse ou j ai du le déplacer à l agence pour avoir confirmation sur papier

Mijn eerst keer alleen op reis Was heel tof Zeer hulpvaardig

Smooth app, nice people I'm airport and plane

Value for money Easy booking in app Well organised for embarking even very early in the morning

Alles oke !

Boeking verliep vlot.

Accès très aisé clair net sans surprise

Toujours d un accès aise clair sans surprise ou tout est répertorie pour ne gien oublier net progres

Correcte service.

De vlotte afhandeling van de boekingsprocedure lukt niet meteen maar na enkele boekingen krijg je een betere kijk op het verloop van de procedure die finaal toch wat te onoverzichtelijk blijft.

ok

blij met de vluchten vanuit antwerpen

Ok

Ok

toujours satisfaite

je voyage toujours avec Tuy et je n'ai jamais été déçue. Tout se passe toujours très bien. De plus ils acceptent les petits chiens à bord et ça c'est génial. Merci

Heel gebruiksvriendelijk

Duidelijk en overzichtelijk

Good

Vrijdag heb ik telefonisch twee van de drie boekingen geanuleerd van María Granero Peces voor vandaag. Ze had geen bevestiging ontvangen en de página was uitsluitend in het engels. Jullie hebben de drie boekingen geanuleerd. Ik heb op de valreep nog opnieuw kunnen boeken voor dezelfde vlucht, terwijl María onderweg is naar luchthaven Málaga, bestemming Oostende. Klantendienst laat dus te wensen over en vervelend dat het alleen telefonisch kan. Vriendelijke groeten, Dirk De Waey.

Alles was goed verzorgd. Jammer dat er maar 2 balies open waren waardoor er extra wachttijd ontstond

L inscriptions se fait très facilement merci

Très content de voyager avec votre compagnie jamais de retard et très compréhensif avec les bagages

ik verkies tui boven alle andere

ik heb geboekt maar had het nog nooit zelf gedaan had geen ervaring met behulp van de uitleg van tui ging het nog vlot en ik ben er een leek in

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende