3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer eenvoudig

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Par virement bancaire cela est plus difficile. Avec la carte visa pas de problème

Pluspunten

overzichtelijke site maakt boeken via pc voor een computerleek zelfs mogelijk

Pluspunten

Overzicht vroegere en latere vluchten

Betaling werd onderbroken omdat we andere betaalkaart moesten ingeven, wijzigen kan niet, heel de reservatie moest opnieuw gedaan worden....

2 étoiles: pire que prévu

Rapidité

Suggestions

La réservation de la voiture par contre n’est pas très claire. Je voulais une automatique et le système ne permettait pas de le précisez. J’ai demandé d’annuler la voiture et je n’ai pas encore reçu de réponse.

Pluspunten

De vriendelijkheid en inschikkelijkheid van de mensen die mij geholpen hebben

1. Maak het mogelijk om ook via de site hondjes in de cabine te kunnen boeken 2. Geef een e-mail adres weer op de site waarop we kunnen vragen stellen of zaken melden 3. maak het mogelijk om online te chatten, dit kan veel tijd en zorgen besparen

Pluspunten

Heel gebruiksvriendelijk Overzichtelijk Vragen zoeken eenvoudig

Meer info over handbage OK 10 kg doch handtas of laptopzak .... mag dit ja of neen onduidelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afhandeling van dossier

stoel verdeling zou direct moeten kunnen voor mensen die willen betalen voor hun zitje bij de reservering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kalender geeft bij mij geen mogelijke vluchtdata na keuze luchthavens. Ik boek ook regelmatig en moet telkens mijn volledige info terug intypen. Kan dit anders?

Pluspunten

- klantvriendelijk - goede prijzen en promoties - goede service tijdens de vlucht

Klanten die nog boekingen hebben en kantoren sluiten om een of andere reden hiervan verwittigen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke web site - wij boeken al jaren hier

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Facilité pour les réservations en ligne Très bonne organisation du personnel pour l'embarquement Conformabilité des sièges

Suggestions

Transfère en bus d'Alicante - Benidorm augmentation importante du prix de 9€ à 15€ !! par personne, dommage.

Pluspunten

Gemakkelijk en correct

Pluspunten

Makkelijk duidelijke structuur van Website.

Resrvering stoelen bij reservering tickets plaatsen

Pluspunten

Reis voornamelijk met Tui. Steeds tot voldoening. Minpunt is dat je een geboekte reis niet kunt annuleren. Vooral voor oudere mensen is dat een minpunt.

Dat je een geboekte reis nooit kunt annuleren vind ik negatief, onder geen enkele voorwaarde? Vooral voor oudere mensen is dat een negatief punt. De laatste geboekte reis heb ik omwille gezondheid moeten annuleren. Reis vrij regelmatig en voornamelijk, zo niet exclusief, met Tui. Dus daar kan iets verbeterd worden.

Pluspunten

altijd heel vlot

Pluspunten

Zeer vlugge boeking en alles verliep vlotjes

Pluspunten

de prijzen en honden mogen mee

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Tres correcte et facile

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boeking gaat snel, ook afhandeling/betaling

Opzoeken vluchten: je krijgt ook info te zien die je niet wilt (b.v. vlucht Oostende opgevraagd, geeft in zoekresultaat ook andere luchthavens, die maken het onoverzichtelijk + risico op fouten boeken als je niet goed genoeg oplet)

Pluspunten

eenvoudig, begrijpelijk, volledig

moeilijkheden met de betaling,tweemaal van kredietkaart moeten veranderen (masterkaart, visa)en dan opeens toch gelukt zonder verwittiging, hopelijk geen tweemaal betaald

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Personne au telephone,très agréable ,très professionnelle, Qui a su me guider , me renseigner ,

Aucune

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ok Bijkomende kosten zijn niet leuk Mag ook niet blijkbaar

Op gsm werkt site niet !!!!!!!!!!

4 étoiles: bon service, bien traité

Facile et rapide