Pluspunten

Gemakkelijke site om te boeken Het meteen kunnen meeboeken van de bagage is heel prettig . Bij sommige andere , bijv. Corendon moet men de bagage separaat boeken . Prettig personeel en goede sfeer

Het zou fijn zijn , wanneer men online inchecken en het reserveren van stoelen apart zou kunnen doen . Nu moet men , wanneer men wel een stoel wil reserveren , maar niet online wil inchecken , toch een formulier invullen met paspoortgegevens enz.

Positif.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De vlucht was prima maar de reservering Van wagen via jullie een complete ramp .....Avis op tenerife totaal bijna niet te vinden......geen buraeu....negens ook maar een bord uiteindelijkergens in een uit hoek een Klein plaatsje die door 8 heel Kleine maatschapijen word gebruikt een persoon gevonden met de kleding van avis .....met heel veel geluk en an bijna 2 uur zoeken.....de papieren worden gemaakt op de grond regen een boom ....ongeloofelijk,,,,,bij het terug brengen nog erger ...weer meer Dan een uur gewacht en Dan auto zo moeten achterlaten want anders vlucht Germist ondankswe veel te vroeg waren ......nooit meegemaakt zelf niet in africa

Niet goed

Bien tui

Bien

Positif

Rapidité,accès,informations claires Et de plus ,appel téléphonique car un doute sur le paiement en ligne ,accueil chaleureux et informations pertinentes. Merci

Facilité et simplicité

RAS

Tout est parfait merci

Suggestions

Le côté bagage égaré reste à revoir.

Positif

Tout est claire et compréhensif.

Suggestions

Je prends presque 2 fois l'avion par an pendant des années. Pourrais-je avoir des points de fidélités. Cordialement.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

La présentation.

Suggestions

Animal de compagnie en cabine: ce n’est qu’en fin de processus, après avoir tout rempli, qu’on voit si il y a encore de la place pour notre animal de compagnie dans l’avion. Si il n’y a plus de place, il faut tout recommencer.

Heb gemerkt dat bij het boeken van een vlucht van of naar een Belgische luchthaven niet steeds alle alternatieven op het scherm komen, enkele mogelijkheden worden soms niet vermeld. Waarom ???

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vluchten vanuit en naar Oostende, eenvoudige boekmethode met veel opties, overwegend gunstige prijzen.

Zodra de optie ondersteuning wordt aan aangeklikt en daarna de optie passagier kan geen trappen lopen, maar wel korte pasjes om naar de stoel te lopen. Wordt er vermeld dat dit voor deze vlucht niet meer mogelijk is, maar als ik daarna bel dan is er wel degelijk nog een mogelijkheid, maar dan moet er een speciaal formulier worden ingevuld. Dit formulier wordt dan toegestuurd terwijl voorheen bij jetairfly, dit formulier al gelijk bij de boeking van de vlucht ingevuld meegestuurd kon worden. Daar mijn vrouw nog maar enkele meters na stappen met hulp van mij is het wenselijk dat ik gelijk stoelen kan reserveren die zo dicht mogelijk bij het toilet geplaatst zijn. Dit moet nu gescheiden vanaf 30 dagen voor het vertrek, met het risico dat de stoelen dan al door anderen zijn besproken, die minder nood daaraan hebben dan mijn vrouw. Tevens beveel ik aan om uw supportteam per mail bereikbaar te maken, hetgeen nu uitsluitend per telefoon mogelijk is.

Très facile d'emploi !

Suggestions

Réduire le prix pour les vols en périodes de fêtes ???

Positif

si l on va sur rtl info ;on a un récapitulatif des vols de l année vers la destination qu on a été consulter juste avant tandis que sur le site pour avancer il faut que ca télécharge

Suggestions

faire enfin un site à terme aussi clair que transavia ca serait un bo défi à relever enfin en 2018 ( comme le panorama du mois ) CHANGEZ DE WEB MASTERS S ILS EN SONT INCAPABLES LO MRD :)

Positif

Pourquoi après 24h00 la réservation n'est plus acceptée ? Sur 2 réservations aller/retour 1 acceptée le soir et l'autre le lendemain matin. (6 et 7 novembre)

Pluspunten

Goede en gemakkelijke website om vluchten te boeken

Alles ok dus niets hoeft veranderd te worden

Pluspunten

Duidelijk

Goed van het overzicht wat het kost om op andere luchthavens te vliegen op hetzelfde moment maar overbodig

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Simplicité

ras

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het invullen van een telefoonnummer is verwarrend voor diegene die van het buitenland uit boeken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vrij duidelijk en overzichtelijk.

Ik vlieg zo'n 10, 15 keer per jaar over en weer tussen Malaga en Antwerpen (of Brussels, als het moet). Het zou intussen wel logisch zijn dat uw systeem mijn gegevens heeft opgeslagen, zodat ik die niet elke keer allemaal moet ingeven.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende