Tout

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Eenvoudige en duidelijke begeleiding in de boeking

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

stoelreservatie voorzien direct bij het boeken. optie annulatie te voorzien indien gewenste stoel niet beschikbaar is zodat andere datum kan worden gekozen. meer variatie in Vip menu: niet steeds wraps...

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Positif

Seule compagnie qui fait des vols directs vers Antalya.

Suggestions

J’ai essayé de réserver un billet pendant plusieurs semaines du 25 au 3/11. Et c’etait Impossible car plus que 7 nuits. J’ai donc téléphoné et on m’a dit que c’était bloqué à cause des vacances. Cela s’est débloqué lorsque les billets ont doublés de prix. Je trouve cela honteux . De plus le site se bloquait sans arrêt. J’ai donc passé plus de 7 heures sur l’ordinateur pour pouvoir aller voir mon papa . C’était bcp mieux du temps de jetair. Je suis très déçue .

• Nous recommanderiez-vous? Non

Faciliter de reservation

Suggestions

Garder en mémoire chez vous le nom des clients reguliers

Suggestions

Pourquoi ne pas pouvoir descendre à SDQ, quand on prend Punta-Cana? (souvent, moins cher)

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Het totale overzicht van alle vluchten en luchthavens,data en prijzen over een periode van maanden

***** positif

Suggestions

Novembre 2016 j'ai. Arriver à Charleroi en retard pas ticket restaurant pas transport le matin je demande le bureau tui fly il disent on peux rien faire j'ai perdu mon journée de travail ! C'est pas juste je n'oublier jamais!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geachte, Ik heb op 2 oktober een ticket gereserveerd voor Benita CASTRO. Voor een vlucht op zondag 15 oktober naar Santo Domingo. Zoals uit uw mail blijkt hebt u de reservatie geannuleerd zonder reden op te geven. Bij na zicht van mijn visa rekening blijkt wel dat er 259 euro gestort is naar Tui Airlines.( Zie bijlage) Ook deze week heeft mijn vriendin terug geboekt op 12 oktober en opnieuw is hetzelfde gebeurd. Wij vinden dit een zeer vervelende en onzekere situatie, enerzijds twee stortingen betaald en geen ticket! Op deze datum is alles geregeld en voorzien en toch hebben wij alleen maar een korte droge uitleg gekregen"Annulering reserveringsnummer 023740530 CASTRO BENITA" ?

4 étoiles: bon service, bien traité

Très bien

Suggestions

Avertir de ne pas mettre d'espace dans la case téléphone

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Vlotte manier van reserveren.

Makkelijker vergelijken tussen verschillende luchthavens. bv. Antwerpen of Charleroi naar Murcia

Parfait

Aucune

Pluspunten

Vlotte website.

Het gedeelte persoonlijke gegevens, gaat niet altijd even vlot. Moest voor één boeking, driemaal opnieuw beginnen.

Positif

Bonne compagnie, je recommande. Plusieurs aéroports desservis = choix, prix intéressants, personnel OK

Suggestions

Respect des normes européennes en matière de dédommagement en cas de retard de plus de 6 heures: perfectible.

Positif

Réservation rapide, claire les prix sont bien affichés et il est facile de réserver.

Néant

Suggestions

Ne pas augmenter vosq tarifs parce qu'on consulte plusieurs fois la même destination à partir du même PC Offrir des réductions à partir d'un ceratin nombre de réservations effectuées chez vous par année par exemple ou des "up grade" gratuits (pensez à ceux qui font 1.95m et qui sont coincés dans les avions

Pluspunten

Sterk aanbod ! Goede concurrerende prijzen

Om te reserveren met vertrek uit Oostende was het een gekleun om er te komen, ik vloog telkens terug naar vertrek Brussel

Pluspunten

4..5 heel goed

eten in vliegtuig , bij jetairfly veel beter , laatse vlucht Varader -zavemtem , week diaree

Pluspunten

Zeer overzichtelijke site Compleet en snelle afhandeling Ik reis altijd met "Jetair" Tui(fly)

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende