reservation facile

Suggestions

Montrer disponibilité de premium dans l'affichage général des dates/prix afin de permettre de choisir un vol avec premium sans devoir faire l'étape juste avant la reservation finae

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Probeer de mensen niet van alles te verkopen wat ze niet nodig hebben, vooral de verzekering.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Gemakkelijk, overzichtelijk boeken en direct alles bevestigd en afgerond :).

Pluspunten

alles OK

Très bon service

Pluspunten

VLUGGE en correcte info

prijzen stijgen zeer snel

Positif

Facilité de réserver le vol

Suggestions

Difficulté pour charger le billet sur smarphone.

We hopen enkel dat deze keer de vluchten effectief vanuit en naar Oostende zullen uitgevoerd worden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Stoelreservering. Vliegtuig zat absoluut niet vol want was eerste dag en ik krijg enkel maar keuze 3 plaatsen in middengang. Waarom mag 1 ticket niet vrij kiezen? Ik zit ook graag aan een raam zoals iemand die met 2 vliegt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

reserveren ok

een beetje moeilijk om de betaling te doen.heb contact opgenomen met tui. wist niet dat ik eerst mijn te betalen bedrag zelf moest invullen voor ik kon doorgaan naar de transactie

Pluspunten

Heel overzichtelijk. Snel en efficient. Stabiele website - hier kunnen andere maatschappijen nog van leren.

Link naar bank/betaling soms wat traag, of niet lukkend - maar dit ligt wellicht eerder aan bank etc.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

processus facile et sans trop de complications !

Suggestions

réserver son siège et chek-in en meme temps !

Positif

Je prends votre compagnie plusieurs fois par an et depuis des années. Parce que je contente du service. Le personnel est aimable. Et j'apprécie.

Suggestions

Par contre aujourd'hui j'ai pris un vol Charleroi Malaga avec ma petite valise cabine et mon sac et bien on m'a demandé de mettre mon sac dans ma valise????? Des années que je prends le même sac et la même valise. Fort heureusement j'ai su Le mettre dedans par contre la dame à côté de moi à du jeter son sac parce sa valise était trop petite. Ou alors payer 50 euros pour mettre sa valise en soute. Je dois vous faire part de Mo mécontentement parce que ce genre d'attitude c'est Raynair raison pour laquelle je ne vole pas avec eux. Dans la suggestion pourriez-vous éventuellement envisager une carte de fidélité ou quelques choses de similaire ce serait bien pour fidéliser les clients mais aussi pour nous. Un exemple nous sommes 6 et nous prenons l'avion mes enfants une à deux fois par an et mon mari et moi minimum 4 fois par an.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Vlotte manier van boeken. Behulpzame helpdesk die oplossingen biedt bij een foute handelingen. Uiterst goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stiptheid

beenruimte - eten aan boord (als je niet direct 2 broodjes vraagt krijg je er achteraf geen meer) - vanaf het Tui geworden is kunnen we de vouchers niet meer uitprinten ! Vroeger toen het nog Jetairfly was: 5 sterren. Wij reizen maandelijks met Tui.

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Ma réservation en ligne a été impossible,en effet l'introduction de ma date de naissance était systématiquement refusée j'ai donc dû téléphoner.l'accueuil de votre hôtesse était très bien je déplore seulement que cet appel soit payant

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het invoeren verloopt vlot, slechts 1 nadeel! Zie hieronder, enkel met vluchtnummer kan je inloggen.

Graag had ik een login met een sleutelwoord, zodat je de persoonlijke gegevens niet steeds opnieuw moet invoeren! Bij andere maatschappijen kan het wel, heel simpel. Als vaste klant met diverse boekingen per jaar, had ik dat graag gehad.

Pluspunten

eenvoudig, overzichtelijk en praktisch in gebruik. snel enkele verschillende opties controleren qua prijs. kortom gebruiksvriendelijk

voor ons is het ok

Gistelsesteenweg 1