C bien mais faut pas être novice.

J'arrive pas à fonctionner correctement avec l'appl.lors de mon premier voyage avec vous j'ai été dans l'inquiétude jusqu'à la veille de mon départ.

Klant onvriendelijk

Geen enkele reactie op mijn voorgaande opmerkingen!

• Would you recommend us? No

vlug gevonden wat ik wou

Ik heb zo goed als geen ervaring met vliegtuigreizen te boeken.

alles prima

alles prima verlopen; makkelijk ook dat ik als rolstoelgebruiker zelf mijn assistentie kan regelen

Facile et rapide

Facile et rapide

Leuk

Ik reis altijd met Tuifly en ik heb het helemaal naar mijn zin behalve dat ze constant met vertraging vliegen.

comercial non professional attitude

Allereerst reis ik niet voor vakantie doeleinden. Ik maak regelmatig gebruik van Tui fly omdat de bestemming voor mij goed gelegen is en de slots een deftige timing hebben. Op het vliegtuig zelf kan ik over de service enkel met lof spreken. meestal zeer attend personeel, dat kan met moeite gezegd worden over al de overige diensten. De assistentie die mijn ouders hoog nodig hebben is ronduit schandalig! De laatste keer ben ik zelf met de douane naar de bagage band gegaan omdat ze totaal hulpeloos waren achter gelaten!!! Verder weten we allemaal dat veiligheid in de luchtvaart voorop zou moeten staan.... ´zou moeten´... hierover heb ik oprechte twijfels en vraag me af wat een opleiding vliegend personeel nog inhoud heden ten dagen. En geloof me als gepensioneerd cabine chef weet ik waarover ik spreek. Aanbevel...? Ja omdat het praktisch is en voorgenoemde reden niet enkel op Tui van toepassing is, maw, Tui is nog niet de slechtste maar het ware beter om te gaan voor de beste!

Tui, daar vliegen wijze. ( punt)

Wij zijn zeker tevreden van Tui , reizen toch sinds enkele jaren op en af naar Tenerife , maar sinds 4 jaar woon ik hier als resident en ga maar eens per jaar naar mijn zus in Vlaanderen. Zij komt zelf niet meer (86). De enige aanmerking is dat uw prijzen zo veranderen van dag tot dag en het ons moeilijk is van een korting of goedkopere reis te vinden omdat wij ook niet meer dagelijks op de pc zitten. Wij wonen hier omdat we hier goedkoper kunnen huren en leven dan in Vlaanderen en de juiste temperaturen hebben voor onze kwaaltjes . Mijn vrouwke heeft 2 ******s overwonnen en voelt zich hier véél beter dan in het onregelmatige Vlaanderen. Al bedankt om er eens over na te denken want wij zijn niet allen in deze situatie. Fijne dag en ik stuur jullie wat zon!

Eenvoud en zekerheid in enkele klikken

eenmaal de vluchten gekend zijn, is het kinderspel om de vluchten te boeken.

Goed.

Ik vlieg graag met Tui vanuit Oostende maar de prijzen van de vluchten beginnen echt heel duur te worden. En de bagageprijzen ook. Dat is heel jammer. Dus als we kunnen vliegen we nu ook met Sunweb en Corendon naar andere bestemmingen. Ook zeer tevreden over deze maatschappijen. Ook de vertrekuren naar Spanje vanuit Oostende zijn steeds heel erg vroeg en de vertrekuren vanuit Alicante zijn ook te vroeg zodanig dat er geen ontbijt meer kan genomen worden in het hotel als je bv. verblijft in de streek van Calpe.

Fidèle à sa qualité

Je ne me déplace plus aussi souvent mais chaque fois que je l'ai fait, que ce soit les moyens ou les intercontinentaux le service et la bonne attention du personnel a toujours été là. Concrètement, c'est la première compagnie que je recherche si je dois faire une réservation. Merci TUI.

gemakkelijk

Vlotte web-site, gemakkelijk vluchten terug te vinden, boeken voor de vluchten geen probleem.

gemakkelijke bestelling, maar daarna?

niks moeilijk om iets te bestellen, maar erna dagelijks overbodige mails waarbij ik mij afvraag, heb ik nu iets verkeerd gedaan? Elke dag een mail van nog zoveel dagen voor je vliegreis, pas deze aan ivm meer gemak op je vliegreis, dan vraag ik mij af, hebben jullie wel mijn bestelling goed bekeken waar alles reeds duidelijk gecomuniceerd is.

réservation aisée

Le site internet est très bien réalisé. La réservation est facile. Les comparaisons de prix en fonction de la date de vol sont aussi très intéressantes et faciles à regarder

Site bien conçu

Réservation effectuée facilement. Un seul reproche, ne pas pouvoir réserver ses places dans l'avion directement lors de la réservation du vol. C'est la pratique chez tous les concurrents, donc pourquoi pas chez vous?

Tres bien

Ce qui pourrait etre plus ce dont les differentes possibilites comme le flydeluxe et les bagages surtout pour les ajouts ulterieurs eventuels.

Reservation Très facile!

Reservation Très facile, rapide

easy booking and good service

it is a little chaos at the gate when it is boarding time

VLOTTE RESERVERING

VLOT EN DIRECTE INFO

trés content rien adire sur TUI fly

mon expérience je me sens toujour en securite et les Hautesse excellant

zeer goed

waarom geen korting geven aan mensen die meerdere keren vliegen per jaar op vliegtickets

Eccellente

Mi sono sempre trovato benissimo con la tuifly.be. Vi ringrazio per il vostro impegno e soprattutto la vostra professionalità.

• Ci consiglieresti? Si

Kontakte tot rijs pozitive

Gude komunikacie danku

Un peu de stress mais facile et assez simple

Super facile à faire une réservation

Boeken bij Tui is kinderspel!

Makkelijk te boeken, betaalbaar, aanpasbaar, gewoon top! Echt een aanrader.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende