Heel klantvriendelijk,enkel problemen bij ingavz kortingscode,heeft ze nooit aanvaard,dus geen korting gekregen

We zijn al jaren klant, nooit problemen gehad, maar 1 ding, we krijgen nooit korting en dat is spijtig.

Facile

Excellent

• Nous recommanderiez-vous? Non

Exiting

Perfect flight experience and an exciting test of courage with Boing 737 Max-8 .

Alles klaar en helder

We zijn al jaren vaste klant en steeds tevreden

Klein beenruimte

Ik heb al vele keren met tuifly gevlogen maar de laatste vlucht kon meer dan 1/3 van depasagiers het uitklaptafeltje niet gebruiken door te weinig ruimte,dus zal ik voor een andere optie moeten kiezen

Heel aangenaam!

Heel objectoeve en vlugge nuttige info.

Vlucht aan scherpe prijs

Niet tegen staande de totaal prijs redelijk scherp is komen er toch veel kosten bij de basis prijs.

Als klant die met de app werkt zouden gegevens reeds moeten ingevuld zijn bij boeken.

Op zich gaat het vrij vlot maar ik werk al jaren met de app en toch moet ik steeds al mijn gegevens nog invullen. Ook als ik kies voor fly deluxe zit ik steeds met het probleem dat ik moet bellen voor vegetarische maaltijd...er was zelfs eens geen vegetarische voorzien alhoewel ik dit telefonisch na boeking aangevraagd had. Er werd mij een bevestigingsmail gevraagd op de vlucht maar die krijg je nooit voor de maaltijd. Ik boekte ´u voor 23 mei een vlucht/flydelux en weer heb ik moeten bellen en weer kreeg ik hetzelfde gezegd..."mij´ collega gaat dit doen ik een document opgemaakt ,ik kan in dit dossier niet in" ook zal er een bevestigings mail verzonden worden. Nog steeds geen mail. Vroeger kon je dit tijdens de boeking zelf aanvinken en jaren geleden te horen gekregen ,niet op een lieve manier ,"ze zijn er mee bezig.

Eerste keer boeken vorig jaar was even wennen maar nu zeer gemakkelijk.

Spijtig dat "Long Legs" niet meteen kunnen bijgeboekt worden.

Alles vlot verlopen

Duidelijke beschrijving van de mogelijke keuzes

Alles ok maar!!!

We moesten te lang buiten op de tarmak wachten vooraleer we op het vliegtuig mochten in het bar slechte weer. Een betere communicatie met het cabinepersoneel zou hier op zijn plaats zijn

Vol Punta Cana. Bon rapport qualité prix

Vol direct

Tui is top.

Nog nooit mogen klagen van Tui. Alles is perfect en de tui shops zijn goed bereikbaar en heel vriendelijke hostessen.

Alles verloopt altijd vlot en correct.

Ik vertrek graag vanuit Antwerpen en ben heel tevreden van Tui fly.

Reservation de billet d'avion

Le site est très pratique et simple d'utilisation. Par contre, a la suite d'une reservation il y a souvent des changement d'horaire de vol.

Gemakkelijk

Duidelijke richtlijnen bij het boeken van een vlucht

Slecht

Het boeken verliep zeer moeilijk. We werden er telkens uitgegooid en moesten opnieuw beginnen.

Zeer betrouwbaar

Nog nooit probleem gehad via oostende

Makkelijk om online te boeken , goede service , fantastische crew

Simple et efficace

Le site est simple à utiliser

Ruimtebagage zeer duur

Vorig jaar betaalde ik voor een koffer van 25 kg € 39.00 Bij de boeking dit jaar, voor dezelfde vlucht, moet ik € 64.00 betalen. Vanwaar komt dit grote verschil ?

Goed en overzichtelijk

De aanbevelingen voor de boekingen met korting bevatten toch wat commerciële instinkers. Als u beweert dat u een korting geeft op ALLE vluchten, zorg er dan voor dat u : - ofwel effectief de korting geeft op ALLE vluchten - ofwel in de aanbieding eveneens in GROTE letters stipuleert dat dit niet helemaal correct is, maar beperkt tot vluchten binnen een bepaald tijdskader ipv dit te herleiden tot de ordinaire kleine lettertjes in een poging om uw klanten te misleiden. ALLE is ALLE. Of niet dus.

niet fijn

misleidende promo, wanneer je niet direct boekt stijgen de prijzen - +20% na 2 dagen wachten !

Altijd goed verlopen

Gistelsesteenweg 1