vrij goed

in het begin vrij duidelijk, soort verzekeringen zijn minder duidelijk. ik wou een simpele verzekering maar ik had blijkbaar aangeduid geen verzekering en geraakte daar niet uit

Het eten is niet ok

Het eten op iedere locatie was niet goed

Présentation globale du site très satisfaisante permettant une utilisation efficace. Je regrette, cependant, que les prix affiché au niveau du calendrier ne correspondent pas toujours au prix réel appliqué pour l'aéroport choisi mais pour l'ensemble des aéroports de proximité ce qui entraîne certaines démarches supplémentaires et une petite perte de temps au niveau des recherches. Pour le reste, je suis très satisfaite quant à l'achat des billets.

Boeking gaat vlot en is gemakkelijk

Wij hebben al meerde malen een vlucht geboekt bij TUIFLY en de website is heel overzichtelijk en duidelijk.

Dit keer een niet goed te keuren vluchtwijziging

Onder het nummer 100093282085 boekte ik een vlucht van Brussel naar Alicante. Heen op 16 april 2024 en terug op 27 april 2024. Dit ging om een rechtstreekse vlucht. Een tijd later kreeg ik een wijziging. De heenvlucht zou immers via Almeria gaan. Dit zonder enige uitleg. Bij de boeking betrof het nochtans duidelijk een rechtstreekse vlucht. Verder kreeg ik geen info over het al dan niet verlaten van het vliegtuig in Almeria. Ik vind dit een heel jammerlijke situatie. Het is niet de eerste maal dat ik een vluchtwijziging krijg.

Prijs kwaliteit ok

Redelijk goede service en vriendelijk personeel

Het boeken gaat heel vlot

Het boeken van een vlucht gaat heel vlot

Goede vluchten - veel te duur vanuit Oostende

Altijd aangename medewerkers, goede vluchten. VEEL te duur voor de aangeboden vluchten vanuit Oostende

Makkelijk te boeken. Niet altijd aan de goedkoopste prijs , maar bon.

Helemaal super!

Eenvoudig en vlot

En quelques clics,on décompte les jours pour le départ!

Simple,efficace,

Helemaal niet ok, tijdverlies en niet commercieel!

Eerst en vooral lukte het niet de vlucht te boeken met visa! Meerdere⁴pogingen! Mijn bank deelde mede dat er geen enkel bedrag werd aangeboden ter incasso. Finaal betaald met gewone bankkaart, wel de aangekondigde korting van 10% misgelopen! Zal wanneer terug thuis met tuifly contact opnemen. Gr

Ik vlieg al 100 keer met tui en telkens moet ik van 0 starten

Ik vlieg al 100 keer met tui en telkens moet ik van 0 starten

Laat mij met gerust

Stop de spam

Trop tot pour etre satisfait

Habitué avec anciennement Thomas Cook votre Fly de luxe pour Gran canaria est lui trop cher (360 euros pour 2 personnes).C'est pour l'instant le seul côté negatif que nous avons trouvé

Site un peu fastidieux pour un vieux

Je m’arrête pas à trouver mes q-r code, mais moi qui utilisais très souvent vos services mais tout se complique quand on a plus de notions d’informatique

Onmogelijk om discount coupon te krijgen

Bij mijn recente boeking wou ik de coupon die in jullie mail was aangegeven (iets met .. 24.. invoeren maar die werd geweigerd) Jullie sturen een mail, boek nu je vlucht en krijg 10 procent korting en vervolgens weigert het systeem de code. Getracht om een reply op de betreffende mail te doen maar dat mailadres hebben jullie natuurlijk een no-reply adres van gemaakt. Ik wil alsnog mijn korting voor de vluchten die ik heb geboekt (ALC-ANR-ALC in december) Ben(edict) Bruggeman

Bangelijk.

Wat een service, vriendelijk, behulpzaam, vakkennis en zeer snel opgelost. Deze personen van het kantoor in Antwerpen verdienen een dikke proficiat. Dank voor de service.

Vlot

Het ging vlot

het boeken ging redelijk vlot

het boeken ging redelijk vlot, de stoelreservering is echter niet te zien in de app.

Altijd goeie vluchten

Wij gaan graag vanuit Oostende naar Spanje , vlotte doorgang in de luchthaven. Geen file onderweg.

Peut mieux faire

Sur mon portable iPad j’ai TUI en flamand pas possibilité de passer en français ? Si je prend ma tablette mon TUI mes réservations je n’ai aucune réservation alors que j’ai une réservation Et pour trouver la réservation c’est très compliqué Donc un petit travail pour le programmateur

Heel overzichtelijk

Gemakkelijk om je dagen en/of luchthaven van vertrek te kiezen

Tout s'est passé sans problème.

La Réservation s'est déroulée comme prévu,

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende