Je suis très satisfaite de tous les vols que j'ai pris avec votre compagnie depuis de nombreuses ann

Votre mode de fonctionnement me convient très bien et la procédure de réservation est très facile. Le personnel à bord est très agréable et serviable. Je ne prends pas de repas à bord car j'ai été déçue il y a quelques années et depuis 3 ans je suis intolérante au lactose et au gluten. Hormis cela, rien à dire de négatif !

Ticketprijzen zijn omhoog gevlogen

Na boeking ontvang je elke dag wel een mail met de mogelijkheid om toevoegingen te doen en zo genaamde aanbiedingen

Ok

Spijtig dat we deze keer ineens extra moeten betalen voor bagage. Dat zijn we niet gewoon bij tui. Spijtig

vlot geboekt

vlotte reservering, direct bevestiging meer is er niet nodig

Altijd correct en snel in orde

Ga dikwijls met Tui en boek altijd via de site , heel goed , gemakkelijk en snel

Allen verloopt vlot

Alles verloopt vlo

Overzichtelijk

Gemakkelijk te vinden en overzicht can de vluchten

Réservation de billets rapide et efficace.

Réservation de billets rapide et efficace

Alles ok

Wat veel beter kan is het aanboord gaan. Beter zou het zijn: de eerste 10 rijen daarachter 10 tot 20 enz. Het zou ook sneller gaan.

Kan gebruiksvriendelijker

Bij de definitieve reservatie kan je bij het inbrengen van de persoonsgegevens niet voorbij het feit dat je de naam + contactgegevens van een niet meereizende persoon dient in te geven?! Iets wat op dat moment voor een persoon zonder familie niet zo evident is en totaal niet van belang op dat moment. Dit kan gerust later opgevraagd worden !

Eenvoudig

Misschien de persoonlijke gekende gegevens van vaste klanten (10 à 12 vluchten/jr) automatisch invullen?

Good

Very good

Zeer slechte ervaring

Jammer dat er via een andere maatschappij geen vlucht beschikbaar was. Er liep iets fout bij de betaling, onmiddellijk opnieuw proberen boeken en de prijs was plotseling gestegen. Schandalig!

Autoritair

De reiziger wordt beschouwd als “ noodzakelijk kwaad “. Zo weinig mogelijk informatie bij uitstel of problemen. Géén financiële vergoeding bij vertragingen of uitstel of zelfs afstel. Spijtig genoeg bv. In Oostende geen concurrentie.

Probleem

Aan de telefoon onvriendelijke medewerkster. Gebrekkige informatie. Deze reservatie was een teleurstelling

geld kwijt

ik wou mijn boeking wijzigen door namen te annuleren en die te veranderen. had ook die optie aangeklikt bij het boeken nu bven ik geld kwijt en was toch een zeer groot bedrag de namen die ik wou veranderen is omdat mijn vriendin niet mag vliegen wegens hartklachten

Geen goede ervaring met de toegewezen zitplaats op het vliegtuig

Ik heb als mindervalide assistentie gevraagd tot op de zitplaats in het vliegtuig. Ik kon zelf geen zitplaats kiezen maar werd zitplaatsen A1 en A2 toegewezen. Ik kan echter niet voldoende op mijn benen staan om vanaf het gangpad naar de zitplaats A1 door te stappen. Normaal ga ik op de stoel A2 tegen het gangpad zitten en schuif dan verder op naar stoel A1. Dit kan echter niet omdat de armleuningen op de eerste rij niet naar boven kunnen geklapt omdat het tafeltje erin verwerkt is. De mensen van de assistentie willen wel helpen om mij op de toegewezen zitplaats te zitten maar zij moeten mij daarbij op een heel moeilijke en onhandige wijze vastnemen zodat ik er hevige pijn in mijn rug en schouders aan overhou. Daarom had ik contact opgenomen met uw diensten maar zij konden of wilden mij niet op rij 2 zetten. Dit zou voor mij veel comfortabeler zijn omdat daar de armleuningen van de zitplaatsen wel naar boven geklapt kunnen worden. Ook bij de incheckbalie had ik een andere zitplaats gevraagd, echter zonder succes. Ondertussen hebben opnieuw bij Tui voor in de toekomst een heen- en terugvlucht geboekt van Antwerpen naar Tenerife en terug. Ik hoop dat u voor deze vluchten toch een oplossing voor mij zou vinden. Dat zou fantastisch zijn.

Gewoon perfect

Klaar, duidelijk,makkelijk...gewoon.super

Magnifique

Toujours agréable

Expérience parfaite avectui

Depuis 20 ans, je fais confiance à tui

De vliegtuigen vertrekken meestal op tijd , service aan boord met comfort class is zeer goed , ook het eten , alleen het eerst instappen , verloopt soms wat gebrekkig er staan soms al 100 mensen klaar aan de gate , en dan roepen ze af , priorerty eerst , je moet je dan een weg banen tussen de wachtenden , dat zou beter kunnen georganiseerd worden .

gaat allemaal redelijk vlot

Uitstekend!!

Geen enkel probleem ondervonden

• Zou u ons aanbevelen? Yes

niet gecompliceerd, gemakkelijk te boeken

boek meerdere malen per jaar een vlucht en dat gaat altijd zonder problemen, heel vlot. iets meer vluchten uit Oostende zouden welkom zijn voor ons...

Top !!!!

Ook al wordt er gestaakt op Brussels airport, jullie zorgen dat je als klant altijd op je bestemming geraakt ! Dit is TOP !!!!!!!!!!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende