Superb experiènce

Toujours correcte, très agréable pour voyager.

De boekings app is echt ondermaats

Boekings-app werkt echt niet zoals het moet.

Dienstverlening zoals vroeger op een airline met reputatie

Dienstverlening nog dicht bij de passagiers. Meertalige crew die zich inzetten en zorgen dat iedereen naar behoren bediend wordt. Tui zorgt voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Grande facilité de réservation

Site très facile. Réservation en un clin d'œil

Impeccable et super pratique !

Cela fait très longtemps que je vole régulièrement avec Tui(anciennement Jetair). Je suis très satisfaite de la prise en charge! Mais je DÉPLORE vraiment qu'il n'y ai plus de vol de Charleroi vers la Tunisie ! Cela implique de ses rendre à Bruxelles pour décoller à 6h !(donc 4h a l'aéroport !)du matin et pas de trains pour y arriver à cette heure! C'est bien dommage !mais je recommande quand même avec plaisir !

10 % kwijt te vroeg geboekt

ik vind het spijtig .. ik betaal 1260 € heen en terug Tenerife Oostende .. heb betaald ? en sturen ze 10 % ??? ik heb twee maand opvoorhand geboekt ,, is niet correct !

Sans problème

Site clair, bien fait. Peut-être un peu mieux préciser pour les bagages (surtout pour les bagages supplémentaires comment faire)

Avion vol retour très serré

Je préfère les avions tui bleu ou j'ai nettement plus de place

OK

Pourquoi plus de vol depuis Charleroi ! Pour ma destination seulement Anvers et Ostende

Handig bijdehand

Door keuze van plaatselijke luchthaven meer reiscomfort. Jammer van de ERG fluctuerende prijzen (ik voel me vaak erg ******en)

professionelle

service correct

Duidelijk, snel en to the point

Boeken ging heel goed, ook duidelijk zien welke stoelen je had. Ook boeken van een rolstoel was duidelijk en ging heel vlot

Prix à la hausse

Tui fly a augmenté les tarifs des billets d’avion, en plus a augmenté même les prix pour les réservations des sièges jusqu’à 30€ donc qd je voudrais partir avec mon épouse je devrais augmenter mes tarifs de 120€ pour réserver les sièges… Inacceptable

• Nous recommanderiez-vous? Non

Voyage confortable et acceptable avec flexibilité dans les services

Le vol était beau et confortable, l'accueil des agents de bord et des hôtes était au plus haut niveau, il en va de même pour le personnel lors de l'enregistrement. Ils ont fait preuve de tact, de flexibilité et d'un bon sourire.

Very good and helpfull

Its went very well too book my flight. It is very easy and clear but there is one thing,i have to shut down my VPN with my vpn on its impossible to open tui,but if its only that than there is no problem, keep goiing,greetings wim

Souvent à l’heure

Billets d’avions,toujours très contente d’avoir choisi Tuify

Annulation

Je réserve l avion et je me rends compte un jour plus tard ne pas avoir mis l annulation . On me le refuse

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zalige vlucht naar de zon

Vertrekken en aankomen in Deurne is zalig. Accomodatie, personeel, goeie vliegtuigen, alleen het uitstappen bij regenweer en door de plassen naar de aankomsthal is een minpuntje.

Zeer Tevreden

Al sinds 15 j reizen met TUI!!!

Eenvoudig boeken met app

Boeken oké ,was wel vergeten 10 procent korting in te geven. Zou automatisch moeten gaan zonder de code te moeten ingeven

heel tevreden.

De ligging van de luchthaven in Oostende vind ik geweldig. Vlot rijden van Ieper naar Oostende. Vlot parkeren op de luchthaven. Leve regionale luchthavens.

Het is duidelijk en het gaat vlot !

Bij de reservering wordt alles wat eventueel belangrijk is op ën logische wijze voorgesteld. Wat vooral belangrijk is, is dat men alvorens alles door te sturen men een laatste maal de ganse reservering kan nakijken.

Niet correct

Wij boekten een vlucht naar Alicante via Antwerpen dewelke duurder is dan Zaventem maar Tui besliste daar anders over en moeten nu noodgedwongen vertrekken vanuit Zaventem !!! Wordt het verschil in prijs terugbetaald ?? Dit is nu de tweede keer op rij dat wij niet via Antwerpen kunnen vliegen !!!! Is dit de aanpak van Tui voor de toekomst ?

Gewoon goed

Altijd vriendelijk, ook bij het omboeken.

Easy

Easy