Réservation simple

Site de réservation intuitif.

Alles in orde

Alles in orde

Praktisch om rechtstreeks te boeken

Alle elementen voor een correcte reservering zijn voorhanden.

Parfait

L'équipe est accueillant et compréhensive Trajet à l'heure

goede service

Gemakkelijk online te reserveren

Zeer professionele

Goed, tof

Lisibilité, facilité, simplicité

Nous voyageons depuis des années avec Tui et jamais de déception! C’est tellement facile pour réserver. Depuis quelques voyages nous sommes passés à la formule Fly de luxe, un plus pour l’agrément du vol! Gentillesse du personnel

In orde.

Spijtig dat ik geen mails kon sturen naar Tui. De plaatselijke Tui-shop heeft wel mijn documenten afgedrukt. Reden was : you havé been temporarely blacklisted. Ik heb nochtans een sterk AVG systeem. Uiteindelijk is het in orde gekomen zonder dat ik iets heb gedaan. Vreemd !

overzichtelijk

Heel gemakkelijk en duidelijk, Handig dat je per persoon de bagage kan kiezen.

Zeer gemakkelijk en overzichtelijk

Zeer makkelijk en overzichtelijk

Waar kan ik bij het bepalen van een vakantieperiode alle vluchten vinden naar een plaats naar keuze tijdens die periode? Dat heb ik nog altijd niet kunnen vinden!

Stipt, service OK

Correct Prijs ligt merkelijke hoger dan vroeger Beenrruimte was net goed

Very user friendly

Intuitive and easy online booking experience

Heel vriendelijk aan de telefoon om alles uit te leggen kortom goed

Weird website arrangement with different sites for the different tui companies

Generally have no problem with tui flights and I generally use them for business travel where the timing and route works out best. The only part that is strange is that it is not possible to book all tui flights from tui.co.uk. For (I assume company sub-division/franchising reasons) my flight from Belgium to Greece needed to be booked via tui.be. Other airlines with subsidiaries manage to have a single site/app so not sure what is different with tui. The downside is, for a customer, it doesn't make for the best start to the booking experience.

vlotter kan niet

zoals altijd 1-2-3 en geboekt

Duidelijk website en makkelijk te boeken

Makkelijk om online te boeken, duidelijk overzicht van verschillende prijzen per dag

C bien mais faut pas être novice.

J'arrive pas à fonctionner correctement avec l'appl.lors de mon premier voyage avec vous j'ai été dans l'inquiétude jusqu'à la veille de mon départ.

Klant onvriendelijk

Geen enkele reactie op mijn voorgaande opmerkingen!

• Would you recommend us? No

vlug gevonden wat ik wou

Ik heb zo goed als geen ervaring met vliegtuigreizen te boeken.

alles prima

alles prima verlopen; makkelijk ook dat ik als rolstoelgebruiker zelf mijn assistentie kan regelen

Facile et rapide

Facile et rapide

Leuk

Ik reis altijd met Tuifly en ik heb het helemaal naar mijn zin behalve dat ze constant met vertraging vliegen.

comercial non professional attitude

Allereerst reis ik niet voor vakantie doeleinden. Ik maak regelmatig gebruik van Tui fly omdat de bestemming voor mij goed gelegen is en de slots een deftige timing hebben. Op het vliegtuig zelf kan ik over de service enkel met lof spreken. meestal zeer attend personeel, dat kan met moeite gezegd worden over al de overige diensten. De assistentie die mijn ouders hoog nodig hebben is ronduit schandalig! De laatste keer ben ik zelf met de douane naar de bagage band gegaan omdat ze totaal hulpeloos waren achter gelaten!!! Verder weten we allemaal dat veiligheid in de luchtvaart voorop zou moeten staan.... ´zou moeten´... hierover heb ik oprechte twijfels en vraag me af wat een opleiding vliegend personeel nog inhoud heden ten dagen. En geloof me als gepensioneerd cabine chef weet ik waarover ik spreek. Aanbevel...? Ja omdat het praktisch is en voorgenoemde reden niet enkel op Tui van toepassing is, maw, Tui is nog niet de slechtste maar het ware beter om te gaan voor de beste!

Tui, daar vliegen wijze. ( punt)

Wij zijn zeker tevreden van Tui , reizen toch sinds enkele jaren op en af naar Tenerife , maar sinds 4 jaar woon ik hier als resident en ga maar eens per jaar naar mijn zus in Vlaanderen. Zij komt zelf niet meer (86). De enige aanmerking is dat uw prijzen zo veranderen van dag tot dag en het ons moeilijk is van een korting of goedkopere reis te vinden omdat wij ook niet meer dagelijks op de pc zitten. Wij wonen hier omdat we hier goedkoper kunnen huren en leven dan in Vlaanderen en de juiste temperaturen hebben voor onze kwaaltjes . Mijn vrouwke heeft 2 ******s overwonnen en voelt zich hier véél beter dan in het onregelmatige Vlaanderen. Al bedankt om er eens over na te denken want wij zijn niet allen in deze situatie. Fijne dag en ik stuur jullie wat zon!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende