Ben tevreden

Ben tevreden met de vlucht en service op de vlucht

Clair et précis

Je n'ai pas trouvé de difficultés pour réserver mon vol. Reste un seul petit détail, le prix ne défiant pas toute concurrence.

Tout est ok

Vols réguliers entre Alicante et Bierset

Positief

Duidelijke boekingsite, gemakkelijk om per passagier extra dingen te boeken. Wel spijtig dat als je van antwerpen naar murcia vliegt en terugkomt van alicante naar antwerpen dat je daar 2 apparte boekingen voor moet doen

Slechte onrustige vlucht

Door die selectie waar passagiers te pas en onpas worden voorzien van extra's die dan ook nog zijn geposteerd op de stoelen aan de buitenkant worden de reizigers aan de middengang constant lastiggevallen ! ZET DEZE PASSAGIERS AUB SAMEN EN LAAT NIET DE ANDEREN HUN VLUCHT HIERDOOR VERGALLEN ! !

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zonder enige probleem zoals in de gate en in het dek top service !!!

Snelle service en goede service van de personeels.

Réservation facile mais dommage choix des sièges payant

Réservation en ligne fluide et simple. Nous voyageons avec 3 enfants en bas âge. Dommage qu'il soit nécessaire de payer 52€ par trajet (=104€ pour À/R) pour nous assurer d'être à leur côté lors du vol. D'autres compagnies aériennes permettent de choisir les sièges sans surcoût

Rampzalig

28/3/2024 Vlucht TB1002 Malaga/Antwerpen... Dan weten jullie toch wel wat iedereen er over denkt . Om 15.00 op de luchthaven vertrokken om 23.30, voor ons was dit al de 3e keer dat er een vertraging was. We vliegen trouwens 4 keer per jaar op en af Antwerpen/Malaga. Aanbeveling, ja, omdat het fijn is om (onder normale) omstandigheden vanuit Antwerpen te vliegen.

Doe zo verder ,alles uitstekend

Alleen zouden er meer vluchten op murcia moeten zijn .

Processus de réservationn assez clair

Une certaine confusion au niveau des bagages réservés quand on prend le Fly Deluxe.

ging heel gemakkeñijk alleen spijtig dat je de bagage apart moet boeken

simpel praktisch

Normaal gezien heel tevreden

Deze keer liep de boeking mis . Maakte boeking , betaling ok maar geen reservering. NAM contact op en ik zou na 5 dagen geld terug krijgen . Advies was nieuwe vlucht boeken. Heb ik ook gedaan , en was nog goedkoper , dus dat was heel fijn. Na week nog geen geld terug. Contact opgenomen, normaal gezien krijg ik steeds iemand aan de lijn . Maar op de middag krijg je keuze menu en advies om op de website te kijken . Eindelijk iemand gesproken die hier niet direct een oplossing voor had. Maar ze rade me aan om mail te zenden naar boekhouding. Na twee mails begrepen wat er mis was . Behandeling om Geld terug te storten is gestart. Afwachten nu. Ps : we geven altijd de voorkeur om met tui te vliegen . Steeds heel tevreden . Eerste keer server iets fout loopt. We hopen nu op een goede afhandeling. Zeer goede en betrouwbare vluchtmaatschappij . Heel tevreden over

Goede reis ervaring

Steeds vriendelijk en behulpzaam

vlotte boeking

Duidelijke info, gemakkelijk te boeken

Goed,duidelijk en redelijk gemakkelijk

Ik vind het heerlijk te kunnen vertrekken vanuit mijn woonplaats, De wachttijden, de incheck etc zijn veel beter geregeld als in Brussel en het personeel is zeer vriendelijk.

Vriendelijke onthaal en goed geholpen geweest

Ok

Mijn ervaring met tuifly ik ben tevreden

Niet tevreden

We boeken geregeld een vlucht via tui. Deze keer niet tevreden. We betalen altijd meer als bij een andere maatschappij. Dan betalen we ook nog eens extra voor ja, hoe noem je het ook…320 euro voor eerst instappen een stoel en bla bla. Wat blijkt, geen plaats voor ons naast elkaar op de vlucht. Wij vinden nu toch wel als je extra betaald dat je dan ook vooraan mag zitten en naast elkaar. Dus, zeer ontevreden. Spijtig dat we onze volgende vlucht ook al bij jullie geboekt hebben.

content

alles oke

Standaard boeking werkte goed maar contact er na is een ramp.

Titel zegt denk ik genoeg.

Super !!!!!!!!

Ben zeer tevreden over Tui. Reserveren gaat vrij gemakkelijk Zeer vriendelijk personeel aan board !!!!!!!!

Facilité de réservation

J'ai trouvé un avion de justesse sans escale pour Majorque

pas mal

J'ai prendre l'avion avec tui, service et prestation correcte J'aimerai juste avoir le moyen d'avoir des remises pour les clients fidèles, je prends l'Avion 5 à 6 fois par année pour des vacances

Good however I expreriance App difficulties.

Hello, the Tui app is not supported in my region (Turkey) and I cannot run the app on my phone.

Plaisante

Bien