Gemakkelijk, handbagage inclusief, vriendelijk personeel

Ben een frequent flyer, kies als het kan voor Tui. Vluchten naar Spanje zijn er op zeer regelmatige basis. Soms wel veel duurder dan andere maatschappijen.

Pas content

J avais réservé un billet puis j ai téléphoné pour modifier la date de retour. J ai payé un supplément et je suis d accord. Le jour après, j ai téléphoné pour rechanger la date de retour… car je m étais trompé, pas moyen de changer la date sans frais !!!! Pour cela je donne une note de zéro, On parle d ici d un délai de 24h pas de plusieurs jours. Bonne journée

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles verliep vlot

Alleen positief, geen negatieve ervaringen.

Dure vluchten.

In vergelijking met enkele jaren geleden zijn de vluchten voor ons erg prijzig geworden. Wij zoeken alternatieven.

Meer dan degelijk!

Hebben geen negatieve ervaringen.

Modification de réservation bagages

J’ai rencontré un petit problème l’or de la commande quand j’ai rempli le formulaire de réservation, au moment des bagages en soute, j’ai bien pris le bagage de 25kg en soute pour moi, mais rien ne rappel le bagage en soute pour la personne qui m’accompagne, donc après vérification j’ai du modifier la réservation pour reprendre le deuxième bagage en soute, sinon pas de problème. Bien à vous. Gomez Pedro.

facilité de choix

tout est clair et la procédure se déroule parfaitement

Réservation

Réservation très facile et pratique Je déplore la confirmation de la réservation, il serait plus pratique de la recevoir avec tous les détails sans aller à chaque fois vérifier avec num de réservation.

Een spannende, maar leuke ervaring.

We reizen tot op heden steeds met Tui en denken dit te blijven doen. Maar hou jullie communicatie in de hand want teveel is teveel. Voor een gezin welke op dit ogenblik twee reisplannen lopen heeft, is een bijkomend dagelijks nieuws en aanbieding teveel van het goede. Maak je communicatie iets minder commercieel en wat meer functioneel. Met vriendelijke groeten, E.Vylders

Het boeken gaat heel makkelijk maar waarom krijgen we een bevestigingsmail zonder de vlucht gegevens

Heel makkelijk een vlucht boeken maar 2 zaken te verbeteren: - de bevestigingsmail geeft alleen een code, niet de vluchtgegevens. Zou ook de vluchtgegevens moeten vermelden - je moet dan zelf ook de code met naam en datum ingeven in de App, zou automatisch moeten gaan.

Duidelijke formulering en betaaloverdracht

Voldoende info , soms teveel reclame waar ik geen behoefte aan heb .

Overzichtelijk

Werkt prima. Enkel om pagina met geboekte vlucht ( vluchtnummer en vertrek-landingstijd lastig om terug op te roepen. Zou handig zijn als dit op het eerste veld verschijnt . Vooral als je meerdere vluchten hebt geboekt zegt de lange reserveringsnummer niets.

Facile

Klaar en duidelijk om te boeken

Easy

Always punctual

makkelijke reserveringen

enige minpunt is dat je geen kortingen bij elkaar kunt sparen door regelmatig te reizen.

Vlot

De crew, zowel op de heen als terugreis was super. Stipt vertrokken...

Quand il y a problème, il vient de mon fzible niveau de connaissance de l´outil informatique !

Voir dito

why making everything so complicated

when every airline invests in making the digital experience easy, it looks like if tui does the contrary. I love the airline and i am a regular. customer but this is unseen. Starting from the booking, to the conformation, to the seat selection. When they sent you a mail you only get a booking n0, not a destination, date or good information, the passenger has to search for the right information. This while Tranasvia, Ryanair or easyjet are doing everything to help the customer.

• Would you recommend us? No

Ok

Its nice

Avec tuiflyt.be que du bonheur

Avec tuiflyt.be vos vacance commence sont d une reussite perfecte

Betrouwbaar

Een sterke en betrouwbare partner voor mijn frequente reizen.

Eenvoudig en snel

Op een simpele manier is alle info duidelijk weergegeven.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende