Gebruik het maar niet enthousiast

Teveel input en schermen door slechte instellingen ondanks jaren meldingen

Bangelijk

Alles gewoon goed

Bijna altijd top

De vele vluchten die ik al deed met Tuifly waren meestal stipt op tijd. Heel af en toe waren er verschuivingen, maar zeker aan te raden...

Ik kan het ticket niet openen

Alles goed maar heb enkel betaling bewijs en kan het ticket niet openen en afdrukken

Parfait

Excelente

pas évident sur smartphone

C est possible de faire tout sur smartphone mais ça reste compliqué

Om te boeken is het voor een oudere gemakkelijk

Enkel geef per mail een bevestiging ( ja) maar een mail als vroeger met alle gegevens om af te drukken of op te slaan, dat we niet moeten zoeken met ,,my tui,, voor veel ouderen zo als ik 79 jaar is dit te omslachtig, Wij vliegen 8 a 12 Maal per jaar, maak ons het een beetje gemakkelijk, jongeren spelen dar mee ,maar wij tellen toch ook nog mee

Terugvlucht op 22/2/24 was hectisch !

Op 22/2/24 werd bij de landing gemeld dat we niet in Deurne zouden landen maar wel in Zaventem om operationele redenen !!! De informatie hieromtrent was verre van ok ! We werden van het kastje naar de muur gestuurd ! We moesten onze taxi afzeggen en een nieuwe bestellen als we met de bus in Deurne toekwamen...dit was voor ons een dubbele kost! Graag een tegemoetkoming “vaste en trouwe” klanten.

Généralement vol sans surprise (navetteur Espagne)

Nous prenons toujours des vols TUI parce qu'en général il n'y a pas de mauvaise surprise et que de plus l'aéroport de Liège est près de chez nous. (facilité d'embarquement) Il est vrai que les prix deviennent élevés et nous sommes à présent plus attentifs aux prix d'autres compagnies.

La tranquiliter d esprit par la simpliciter

C etait pa premiere fois du 15 novembre 2023 au 14 fevrier ,nous repartons donc du 08 03 2024 au 15 05 2024 pour CASABLANCA et ses pas fini dans l avenir nous continuerons avec vous INSHALLAH

Parfait

La réservation s'est bien passée sans aucun problème. Belle première expérience

Ik heb jaren met Tuifly gevlogen daarna ben ik overgestapt wegen prijzen die veel te hoog werden. Ook voor dieren te vervoeren is het wel stevig opgeslagen. Ook de brutale Nederlanders aan telefoon houden me tegen. Ook het feit dat ik een kleine domme fout had gemaakt voor een last min vlucht. Ik had een fout van geboorte datum gemaakt. Ik heb binnen de min na bestellingen liggen bellen . Kreeg ik zo een Nederlandse aan de lijn die het wel degelijk wou veranderen maar ik moet 50€ administratieve kost betalen sorry als je zo snel de fout l1 cijfertje laat corrigeren vind ik echt geldklopperij. De concurrentie doe dit allemaal gratis. Na 2 jaar niet meer gevlogen met Tuifly nu vertrekken we 8 maart naar TENERIFE hopelijk verloopt het goed. We zijn met 2 invalide mensen en hopen dat de service even goed is als bij Transavia daar was het verbluffend . Ook neem ik benchen (leeg) mee naar Tenerife mee. Soms doen ze aan de balies daar zeer moeilijk over ondanks dat ik ze goed inpak enz. Groetjes Jenny De Clercq.

Zeer eenvoudige webbsite om te boeken ook voor ons ouderen.

Tout OK

Pour moi une des meilleures compagnie aérienne...je recommande vivement ...les billets sont malheureusement de plus en plus chers mais je suis entièrement satisfaite je prends l'avion chez Tui 2 à 3 fois par an ...

Praktisch, correcte afhandeling, snelle reactie.

Goede verbindingen Nabijheid vertrek- en aankomstluchthaven Scherpe prijzen. Professionele dienstverlening

Excellent mais…

Pas moyen de réserver Deluxe en vol uniquement

Pour réserver parfait mais réservation siège non respecté

Lors de mon denier vol j ai payé 48 euros pour réserver un siège sortie de secours que je n ai pas eu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Heb boeking gedaan er was korting code maar werkte niet.

Neem altijdFLY deluxe maar wordt veel geplaatst op een rij niet conform met Fly deluxe vb rij 24. Al veel doorgegeven maar geen respons wel al bericht ontvangen voor eventueel tegemoet komen maar te laat gezien bericht op ongewenste e-mail die ik dus zelden opendoe (******). Linda Debergh

Une catastrophe

En quelque mots: J'ai acheté un billet pour un vol direct à un prix excessif. Vous, bande d’immonde raclure, vous le changer pour un vol avec escale sans possibilité d'annulation. Une belle bande de voleur sans foi ni loi. Plus jamais je ne prendrais un vol avec votre compagnie d’escroc.

• Nous recommanderiez-vous? Non

eenvoudig

vlotte website duidelijk ...

Te veel typewerk

Altijd opnieuw dezelfde namen en adressen invullen terwijl ik reizigers in mijn profiel heb staan. De prijs van de bagage kan je pas bekijken als je al halverwege de boeking bent

Ik vind het boeken omslachtig

Het invullen op zich is al moeizaam. Dan is er nog Tui fly en my Tui, onduidelijk of My Tui nodig is. De app van Transavia werkt veel beter.

Supermakkelijk en snel geboekt !

Heldere website, makkelijk alles te vinden en in een paar klikken is je vlucht geboekt. Zeker als je een account hebt !

Stressvrij een vakantie boeken

gebruiksvriendelijk Duidelijk Snel Gemakkelijk