Onhandige app

Ik downloade de app om mijn vlucht te kunnen verder kijken… niets. Het werkt niet net hetzelfde met gewoon op mijn account op tui

Tout est parfaitement passé

La réservation est passée comme sur des roulettes

Very bad and difficult, particularly for spanish people

It could be necessary add spanish languagge. In addition, I haven`t been able to make the app (MyTUI) work, which only includes options to reside in Switzerland, Austria or Germany. I have had to make multiple attempts just to see my bookings and I can only get it randomly.

• Would you recommend us? No

vlucht niet zoals geboekte plaatsen

Beste, Vertrokken vanuit Antwerpen naar Gran-Canaria , stoelen aan nooduitgang bijgeboekt en ook betaald. Blijkbaar 2 X geboekt wij kregen onze geboekte stoelen niet. Mijn man is groot , en daarom hadden we deze stoelen geboekt, hij heeft gans de vlucht moeilijk gezeten , de hostessen waren wel vriendelijk maar konden niets veranderen. NB. was geboekt in reisbureau , dan dachten we toch zeker te zijn van onze stoelen dus niet. In de terugreis was het ook zo, heb van alles ondernomen telefoons emails om het in orde te krijgen. Tui hostes in hotel kon ons ook niet helpen, antwoord vluchten zijn appart Ik die dacht dat één pakket reis altijd in orde zou zijn. Familie Buys

Gebruiksvriendelijke app

Opzoeken van vluchten is heel gemakkelijk. Prijzen zijn misschien iets duurder dan low cost maatschappijen maar ik betaal liever iets meer voor de goeie service.

Vol

Jamais eu de problèmes avec mes vols vers alicante

Vliegtuig tickets boeken is makkelijk,waar het ons om gaat bij TuiFly is de zeer goede service die wij al jaren mogen genieten....de hostessen zijn supervriendelijk en zeer behulpzaam

Très bon suivi de ma réservation

Tres bonne expérience

Xxx

Xxx

Pas moyen d'accéder à TUI Fly

Tout va très bien jusqu'à la réservation. Mais ensuite le site de TUI Fly est inaccessible. J'ai beau mettre mon nom de famille, ma référence de réservation (100103362364) et ma date de départ (15/03/2024), j'ai un message d'erreur et "try later". Je voulais vérifier mes heures de vol, mais pas moyen d'accéder au site. J'ai pourtant un excellent ordinateur et un Wi-Fi fiable... Et quand je téléphone au Customer Service, après un temps d'attente, la communication est coupée !!! Que dois-je faire ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Tout est très facile, saauf choisir son siège. Merci pour tout.

A quand les vols directes Ostende - Ibiza en hiver?

Duur

De ene dag onder de honderd euro dan boven 300

Rapide et efficace

Site facile d'utilisation et compréhensible

magnefique

simple et rapide

Kan beter

Eerst ontvang je een e-mail met een nummer. Daarna moet je dat nummer, met de juiste handelingen, invoeren op de app. Dat gaat goed wanneer je dat geregel doet. Zoniet is het een zoektocht•••• automatiseren die handel, ev. Met code

Ging vlot ,zonder problemen

De boeking ging heel vlot zonder problemen

Altijd correcte prijs

Ik boek altijd met tui fly. De app is zeer toegankelijk en gemakkelijk boeken van een vlucht.

Content

Content mais un bon de réduction aurait été apprécié au vu de la somme déboursé pour juste un vol aller retour.

gewoon top

correcte eenvoudige site

Everything was allright

No problems with the booking and it was easy

Vlot en goed

facile

nous comptons évaluer après le vol

Voyage avec les enfants et un chien

Tout était parfait , les hôtesses très gentilles et serviables

L application est difficile

Difficile avec l application

Mijn vaste maatschappij

Voor mij staat Tuy op nr 1. Jammer is dat je steeds na je eerste zoektocht naar data om te vertrekken steeds een aanbieding volgt van 10%. Na je eerste zoektocht begint het aanvragen van verlof bij je werkgever en na goedkeuring daarvan is de 10% steeds verlopen en zijn de tickets toevallig duurder geworden.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende