Exellent services

Tip tooop tui

Gemakkelijke boeking

Het boeken van de vliegtickets ging makkelijk.

Alles in orde, maar je wordt dagelijks bestookt met mails :-)

De service en alles is altijd tip top in orde. Enige bedenking is dat hun marketingdepartement wel heel actief is. Dagelijks krijg je wel een mailtje :-). Maar zeker een tevreden klant.

Bijna helemaal duidelijk voor mij.

Enige twijfel bij de boeking is wel de prijs voor de bagage die je enkel kan zien bij de definitieve boeking (of vergis ik mij). Enfin…, dit is natuurlijk misschien enkel door het feit dat er nog een afschrikking zou kunnen ontstaan bij diegenen die uiteindelijk het ticket aankopen. Ik had gewoon de twijfel, kan ik al dan niet bagage meenemen. Uiteindelijk door mijn boeking verder af te ronden zag ik dan toch de mogelijkheid om bagage mee te nemen. Toch bedankt voor het mogen deelnemen aan de enquete, Marc en Elsa Swennen - Janssen

Altijd een goede ervaring

Wij vliegen nooit met andere maatschappijen altijd met tui be en via Eindhoven en Rotterdam naar Oujda Marokko

teveel emails

Ik heb een vlucht bij jullie geboekt en krijg nu dagelijks e-mails, dit wordt wat hinderlijk. :)

Gemakkelijk te boeken

Door omstandigheden was de betaling niet direct gelukt.. Daardoor moest ik volledig her beginnen en dat vond ik jammer Wij hebben 1 dag om te betalen en zou het leuk zijn mochten jullie een herinnering sturen zoals veel websites doen. Toch zeer tevreden mvg

Jamais j étais avec autres compagnies

Ça été

Tout est assez facile

Des annes que je voyage avec tuy´ Les prix sont parfois excessifs par rapport a ryanair

Stop met mij te spammen

Ik voel me gestalkt, hoop dat ik niet iedere dag bericht krijg van Tui tot mijn reisi. Vorige week geboekt en sindsdien geen enkele dagen zonder dit gedspam.

As usual the perfect booking ;

Quick , clear and easy !

Tout est très clair aucun problème

Cela fait quelques années que nous voyageons avec TUI Fly aucun problème et pourtant nous voyageons avec notre petit chien automatiquement elle est noté sur la réservation et nous ne devons pas attendre l’autorisation comme beaucoup de compagnies aériennes tout est au top nous sommes très satisfait du service

Proposition de vol inadaptée

Au départ j'ai demandé un vol en partance de Bruxelles vers Marrakech, les propositions de Tui n'étaient pas adaptées car parmi les vols proposés, se trouvaient des vols partants d'une autre destination. Malheureusement, j'ai sélectionné ce vol... Je me suis rendue compte de mon erreur le lendemain. J'ai essayé de modifier mon vol par téléphone mais pas moyen... J'ai donc perdu 450€! Je suis vraiment déçue que dans des cas similaire il soit impossible d'annuler le vol.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed overzicht

Heel goed en overzichtelijk

Altijd in orde

zeer vlot gegaan met boeking

zeer vlotte boeking

site très bien fait

Aucun problème pour la réservation de notre vol pour Alicante

Bij het boeken op my tui fly ( inloggen ) kon Ik geen terugvlucht vinden op mijn datums. Echter, als Ik Mij niet in logde op my tui fly, lukte het wel. Hoe kan dit. Vriendelijke groeten. Mr Braat Gerardus

Parfaite facile à utiliser

Parfaite facile à utiliser

Aanbod verschilt per dag

Ik had al een tijd bepaalde vluchten op het oog, tot ik plots bepaalde data niet meer kon boeken. Enkele dagen later waren die wel weer vrij… verwarrend! En ik krijg deze week quasi dagelijks mails en dat lijkt me ook onnodig, vooral omdat mijn vlucht nog meer dan 250 dagen weg ligt… Verder vind ik het qua pakketreizen soms erg moeilijk te boeken als ik vb de melding krijg dat het hotel niet beschikbaar is voor bepaalde data (dan is het erg moeilijk om te vinden wat wel beschikbaar is) of om “mijn gezelschap te verdelen over kamers”, zoeken naar het weer blijft maar laden (en dat is al jaren zo!)… Ik blijf vooral trouwe klant omdat ik vanuit Oostende kan vliegen. O ja, een spaarprogramma zou ook wel fijn zijn!

Vlot boeken

Het boeken en betalen verliep vlot. Ik had liever nog eens een kort overzicht van de boeking in een tussenstap gezien om toch nog eens te controleren. Graag bij bevestigingsmail ook een kort overzicht ipv een boekingsnummer.

Boeken was heel goed maar eerste telefoon gesprek ok maar tweede minder

Niet mogelijk om stoel te boeken

Helaas is ‘t niet mogelijk om je Fly Dekuxe stoel meteen te boeken als je vertrek datum langer dan 30 dagen is.Dit zou niet mogen. Afgezien hiervan een goede website.

Snel en doeltreffend

Gemakkelijk en snel

Handig.

De boeking kan vlot gebeuren.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende