Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering, perfekt opvolgbaar. Mooi verpakt en altijd een persoonlijk kaartje. Super !!!!

Pluspunten

Altijd een sterservice bij Perfectly Basics. Super assortiment, super dat het gratis wordt verzonden. Altijd persoonlijk briefje bij. Kan niet beter!

4 stars: good service, well treated

Positive

- snelle en correcte levering - vriendelijke bediening, zowel per telefoon als per mail - levering altijd netjes en verzorgd (netjes verpakt met leuk kaartje, geeft een persoonlijke toets) - verschillende betalingsmogelijkheden - mogelijkheid om vragen te stellen over bepaald product (mocht er iets niet duidelijk zijn)

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

goede website, snelle aflevering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlotte levering, mooi aanbod, leuke verpakking

jammer, meestal maar tot maat 42

Positive

mooie trui,snelle levering, een aanrader

Pluspunten

-snelle, correcte service. -prachtige site, kwaliteitsvolle producten -mooie, realistische presentatie

-retournering na betaling met VISA, gebeurt op VISA-rekening. Die laatste is niet zo makkelijk raadpleegbaar, dus als de VISA-kaart gekoppeld is aan een lopende rekening, ontvang ik mijn geld het liefste daar terug. Maar ik weet ook niet precies of dit aan Perfectly Basics ligt, of aan VISA of aan mijn bank. :-)

Pluspunten

snelle levering , uitstekende sevice!

Pluspunten

- snelle levering - uitgebreide collectie

kan er geen bedenken

Pluspunten

snelle levering leuk persoonlijk kaartje erbij

nvt

Positive

Zoals altijd, zeer tevreden over de snelle levering van deze uiterst klantvriendelijke webshop.

Pluspunten

snelle levering probleemloze retourzending snelle terugbetaling

collectie redelijk eentonig, basisstukken prima maar zou ook graag specialere stukken en accessiores bij P.B kopen

Positive

Fijn sferen op de digitale website, propere omschrijvingen en pictures op de pagina's. Ik ben fan ook mede gratis versturen en retouren, echt geweldig dat dit mogelijk is.

Suggestions

Een perfectly-basics mega store in de buurt van Brussel zou ik wel apprecieren :)

Louizalaan 367

1050 Brussel