Zeer mooie communiekaartjes

Wij hebben als gezin van 5 al heel wat kaartjes en geschenken gemaakt/gekocht bij Tadaaz en we zijn altijd supertevreden met het resultaat.

Heel professioneel

Zeer goeie prijs kwaliteit, goeie service

Snelle en perfecte uitvoering.

Goede en snelle service.

Wij hebben kaartjes besteld bij Tadaaz en zijn zeer tevreden over het resultaat. De kaartjes zijn van goede kwaliteit en zien er zeer mooi uit. Ook hebben wij niet lang moeten wachten op onze bestelling.

Gemakkelijk en eenvoudig je eigen kaartje samenstellen

Mooie en fijne afwerking

Een zeer goede ervaring. Mooi afgewerkt.

Heel fijne gebruiksvriendelijke ontwerptool

Vlot, duidelijk en goed

Super service, snelle afhandeling van bestelling

Op dinsdag had ik een bestelling gedaan van wijnkist met zelf gekozen tekst . De vrijdag erop kreeg ik hem al thuis netjes geleverd.

Snelle verzending, heel mooi item

Fantastische service

Ik had fotokaartjes besteld voor het lentefeest van ons zoontje. Echter waren die op laptop blauw en op gsm groen Na contact met de klantendienst hebben ze de perfecte kaartjes gemaakt! Dikke merci nog maar eens voor de topservice

Ravie de mon faire-part

Ravie de mon faire-part de naissance ! Qualité au top et plein de compliments sur l'élégance du design.

fantastische !!

een totaal geweldige ervaring gehad met mijn bestellingen bij tadaaz. bij de bestelling van mijn suikerbonen was er iets tekort en dit werd direct rechtgezet door tadaaz. maar ook omgekeerd toen wij een fout maakte bij het bestellen van onze geboortekaartjes werden we direct verder geholpen om de fout recht te zetten. kortom een fantastische service !!

Zeer mooie en kwalitatieve producten!

Ik heb de gepersonaliseerde houten memobox en de gepersonaliseerde badcape gekocht. Fijn dat je deze zelf naar wens kan ontwerpen. Ik miste na het ontwerpen wel een volledig voorbeeld van het ontworpen product, zou nog een tip kunnen zijn. Snelle levering, makkelijk te bestellen. Zeer tevreden van mijn aankoop!

Super mooi!

Super mooi kaartje

prima dienstverlening

zeer goed

Bedrieglijke leveringstermijn

Er staat levering volgende dag maar ik heb na een week nog steeds mijn uitnodigingen niet.

TOP servivce! Super tevreden met onze geboortekaartjes. Dankuwel

TOP servivce! Super tevreden met onze geboortekaartjes. Dankuwel

Toujours très satisfaite

Envoi rapide, très bonne qualité. Toujours très contente des produits Tadaaz

Mooie artikelen, snelle levering. Er ging iets fout, ik vroeg een herdruk van enkele stickers via Whatsapp en die zat de dag nadien al in de brievenbus. Supervriendelijke klantenservice ook.

Prachtig kaartje, goeie ontwerptool!

Het is een prachtig kaartje geworden, ik word blij telkens ik ernaar kijk! Heel leuk om dit ook zelf te ontwerpen met hun ontwerptool. Wel werd het spannend omdat onze 2e proefdruk er met de brievenpost van BPost 2 weken over heeft gedaan. Dat ligt niet bij Tadaaz natuurlijk. Toch zou ik het fantastisch vinden om ook voor de proefdruk een sneller type levering te kunnen selecteren, uiteraard met de bijhorende kostprijs. Dat zou voor mensen die dit redelijk last minute regelen (zoals wij dus :-)), veel stress besparen. Gelukkig hebben de mensen van de klantendienst van Tadaaz ons goed geholpen, zodat onze kaartjes uiteindelijk mooi op tijd zijn aangekomen :-)

Handig, snel, kwalitatief

Er valt niet veel over te zeggen, doet wat het moet.

Cavakes

Mooie koekendozen ,maar dacht dat er koeken in zouden zitten.dat was ff een tegenvaller . Dan vind ik de prijs wel veel

Rap klaar, kwalitatief en gemakkelijk ontwerp, vlotte verzending

Positief

Op alle vlak positief!