Snelle levering, prachtige kaartjes!

Snelle levering, prachtige kaartjes!

Supersnelle service, bestelling makkelijk.

Het resultaat dat ik voor ogen had is zoals ik het graag wou

Was volgens verwachting. Het snelle levering

Magnifique

Très beaux rendu er surtout service ultra rapide!!!

Net wat ik verwachtte

Zeer goede service. Veel keuze en zeer goede kwaliteit. Ik ben heel tevreden en bestel zeker nog!

Service au top et faire-parts de bonne qualité

Colis perdu par la poste. jai envoyé un mail, et le personnel à été très réactif en me renvoyant une nouvelle fois la commande

Geweldig !

Voldoet perfect aan mijn verwachtingen. Supersnelle en correcte service.

Excellent rapport qualité prix !

Commande de faire-parts et invitations pour un mariage sur base d'un design proposé par Tadaaz et rien à dire : tout est parfait ! Impressionnée (de façon positive bien entendu) par la qualité du papier et de l'impression. Seul petit bémol à signaler : la plate-forme de création est parfois un peu capricieuse et pas toujours intuitive.

Mooi.

Volgens mijn verwachting.

Tout était parfait

Faire part de mariage commandés en prenant le risque de ne pas tester avec un échantillon gratuit car pas le temps pour pouvoir profiter de la réduction mariage. Commandés le 14 et reçus le 17. Ils sont magnifiques, conforment à la description, les couleurs sont plus belles en vrai que sur le dispositif de création du site. Conseil pour pouvoir vous rendre compte des couleurs réelles, faites une capture d écran de votre ordinateur et copiez la sur World. Le rendu est tel que la réalité. J aurais juste aimé qu il soit précisé que les trombones étaient fournies avec car je les avais deja commandées et reçues entre temps. Du coup c était bien complet et le rendu est magnifique. Je recommande sans hésitation!!!

Bestelling liep niet zoals verwacht maar fantastisch opgelost door klantendienst

Het kiezen en bestellen online was heel leuk en ging allemaal zeer vlot. Bij aankomst was een vaasje gebroken. De klantendienst gecontacteerd en zij hebben me dan direct verder geholpen. Toen ik dan verder ging kijken bleken de andere twee vaasjes niet open te gaan. Ook daar hebben ze me dan nog met verder geholpen. Ik ben dus zeer tevreden van Tadaaz.

Heel mooi :)

Supergoede kwaliteit, opschrift net zoals aangevraagd en snelle, goede service.

top

leveringstermijn was langer dan vermeld maar kwaliteit prima

Tadaaz aant te raden, vriendelijk personeel, snel bij antwoorden, levering en flexibel naar aanpassingen toe volgens je vraag. Echt top! Dank jullie wel voor jullie mooi dienst en kaartjes van ons Elijah.

Uitstekende service

Tadaaz levert een mooie kwaliteit en staat voor een snelle levering.

mooi drukwerk, snelle levering

heel eenvoudig om te maken en veel inspiratie om mee aan de slag te gaan. Dankjewel

Een jaarlijkse geweldige ervaring

Jaarlijks stuur ik mijn ontwerp door voor kerstkaarten op basis van jullie vele voorbeelden. Het is telkens met spanning afwachten hoe het er gaat uit zien, maar elk jaar ben ik super tevreden over onze kerstkaart. Een dikke pluim voor het team achter de schermen.

L'écriture n'est pas assez foncée...

L'article est en bon état, il n'y a pas de souci. Par contre, j'ai reçu un article ou on ne voit quasi pas l'écriture.. le texte personnalisé n'est pas fort lisible.

• Nous recommanderiez-vous? Non

snelheid levering ok, één ervaring voor mij minder

mijn ervaring ; mogelijks heb ik niet aandachtig genoeg gekeken, maar dat wijt ik dan toch niet enkel aan mezelf ; ik kreeg er ook enveloppes bij en dat heb ik zeker niet aangeduid , maar zal ik wellicht moeten 'afvinken' hebben , en dat heb ik niet gedaan, zodat die er bij waren , maar die moest ik eigenlijk niet hebben.

Carte de voeux

Très h ne eau choix de modèles, impression et envoi rapide. Surtout une très belle qualité.

Meer dan correcte service!

Niet de eerst bestelling die ik deed waar ik enorm tevreden van ben maar nu wordt het toch even tijd voor een recensie voor degene die nog twijfelen om hier een bestelling te plaatsen, gewoon doen! :) De service is meer dan correct, super snelle levering en je krijgt echt wat je besteld met fantastische kwaliteit. Voor mijn zoontje zijn verjaardag bestelde ik magneten en een snoep-doos, kroontje. Ik kreeg voor de zekerheid 2 extra kroontjes, wat een fantastische service! Suuuuper tevreden!!!

Très bon service, très rapide!

Merci beaucoup pour votre service et votre rapidité. Ce n'est pas la dernière fois que nous avons commandé chez vous.

Perfecte service en mooi resultaat

Eerste keer dat wij zelf bij Tadaaz bestellen. Makkelijk systeem met zeer mooi resultaat. Blij verrast met de uitnodigingen.

Simple et rapide

Très beau choix de cartes Très facile de créer sa carte Production et livraison rapide

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge