Excellent

Largement au dessus de mes attentes je suis satisfaite, je recommanderais !!

Un sans faute

La commande était rapide et correspondait exactement à mes attentes !!! J'ai trouvé mon adresse pour les anniversaires.

Super snelle service

Gebruiksvriendelijk website. Gemakkelijk om je uitnodiging te ontwerpen. Ruim aanbod. Snelle service, goed verpakt. Goede kwaliteit! Heel tevreden en dochtertje is super trots op haar uitnodiging.

Heel vlugge levering

Heel mooi

Topservice!

Kwalitatieve producten en snelle verzending!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Kaartjes mooie kwaliteit. Enkel 1 kaartje minder geleverd dan besteld. Daarom geen 10 op 10

Top team

Bij problemen super bij gestaan! Dankjewel!!

1ste, maar niet de laatste keer

Wij hebben de uitnodigingen van de plechtige communie van onze dochter via Tadaaz. We waren er zeer tevreden over, en veel complimenten er over gekregen

Vlot en snel met mooi resultaat.

Al een paar keer gebruik gemaakt van Tadaaz en telkens heel tevreden.

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Mijn bestelling was snel beschikbaar en stemde overeen met mijn verwachtingen.

Naissance de mon fils

Service plus que rapide pour l’arrivée de nos 200 faire-parts de naissance (commandé le mercredi soir, reçu le lendemain !!). Petits cadeaux surprise dans le colis, ce qui fait toujours plaisir ! Je recommande !

Faire part Mariage

Travail propre et soigné - bcp de possibilités de modifications afin de personnaliser le projet

Heel mooie kaartjes!

Heel mooie kaartjes. Spijtig genoeg had ik de letter L vergeten in Plechtige Communie dus kaartje valt nu wel wat tegen.

Snelle correcte levering

Ik had mijn kaartjes al de dag erna in de brievenbus, met een mooi geschenkje bij! Helaas had de levering veel schade aan de doos gegeven, en waren 3 van mijn 90 kaartjes een hoekjeblichtjes beschadigd. Tadaaz kan daar waarschijnlijk niets aan doen, het zijn de bezorgers :)

Prima kwaliteit en snelle levering. Top!

Uitstekende kwaliteit !

Snelle levering. Hele kwaliteitsvolle kaarten en cadeaus. Altijd heel tevreden. Niks dan lof!

Parfait!

Rapide et sets de table magnifiques !!

Super mooie kaartjes

prachtige kaartjes

super mooie kaartjes, goede kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering en mooie kwaliteit!

Tevreden van het resultaat.

Een mooi kaartje van goede kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Dag Farah, Dankjewel voor jouw prachtige score! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Excellent service après-vente

La réception était très rapide mais la boîte était dans un très mauvais état ! Heureusement les cartes étaient intactes. La qualité de la boîte d'envoi faisait très pauvre. Ensuite l'impression des cartes était décevante : +-27 cartes sur les 80 étaient relativement bien imprimées...le reste pas. Cependant le service après-vente a été très réactif (rapidité, gentillesse). La solution proposée était idéale : réimpression des cartes avec une autre dimension de la photo qui avait posée problème lors de la première impression. Décevant à deux reprises mais excellent service après-vente ! P.s.: je trouve votre nouveau logo très décevant, très quelconque, peu original.

Reactie van het bedrijf

Bonjour Sophie, Merci pour votre e-mail avec les photos de votre cartes reçus. Nous sommes vraiment contente que votre problème est résolu par notre solution! Salutations, Hannah de Tadaaz

Ik heb naamkaartjes besteld met goudfolie. Ik vind ze echt prachtig. Ze zijn snel geleverd en er zat een koordje bij de kaartjes om ze aan de geboortebedankjes te knopen. Super service.

Tres belle découverte

Rapiditè, et qualitè!