Zeer mooi resultaat met snelle levering

Wij hebben zowel de rond als de rechthoekige plexi glas naamkaartjes besteld. Het resultaat was heel mooi! De levering snel! Als we een puntje mogen aangeven: Op de afbeelding staat duidelijk de naam in het wit maar bij het aanpassen van de naam komt deze in het zwart te staan. Waarschijnlijk voor de details van de naam maar brengt ook wel verwarring met zich mee. Hierdoor dachten wij dus dat het ook in het zwart kon.

Alles vlot en correct verlopen.

Positief

Ondanks een fout van ons in onze uitnodiging, die we pas ontdekte als we alles al besteld hadden, heeft Tadaaz het kaartje waar de fout op stond gratis herdrukt voor alle uitnodigingen. Dat noem ik pas klantenservice

Supertevreden

Echte aanrader, heel tevreden over het resultaat en zeer goed service . Echt top

Heel goed.heel blij van mijn bestelling

Alles mooi afgewerkt,mooie foto's. Snelle levering.

Top service!

10/10. Echt een aanrader!

Super rapide et conforme à notre demande.

Merci

Gratis herdruk na foute datum

Echt heel erg bedankt voor de manier waarop jullie me hielpen! Jullie besparen me niet alleen de dubbele kost van het herdrukken, maar ook nog eens een gênante situatie bij elke genodigde van het Lentefeest van onze dochter! ;)

Mooi product

Mooi product, snelle levering

Super snelle levering

Super snelle levering Mooi verpakt Plus extra cadeau bonnen voor volgende leveringen

Heel snel geleverd en heel veel keuze.

heel tevreden

goeie service

Prachtig resultaat en supersnel!

X

Commande d’invitation communion

Commande réalisée pour des invitations de petite communion, facile d’utilisation. Rapidité d’envoi, j’ai même été très surprise de la qualité des faire parts, la protection pour les protegers. Sans hésiter je recommanderais chez eux!

Parfaite

Facile , rapide et magnifique

Top kaartjes en snelle levering

Producten zoals verwacht en snel bezorgd

Producten zoals verwacht en snel bezorgd

Snel en professioneel

Vlotte service

Tevreden

Wat later dan de beloofde datum..maar dat vond ik niet erg

Gewoon fantastisch op alle vlakken.

Was precies hoe ik het wou , en een vlotte levering .

Prachtig

Erg mooi gemaakt en leuk om kado te geven

Zeer aangenaam, hoge kwaliteit, mooie ontwerpen

Zoals ieder jaar opnieuw heel blij met de tadaaz-ervaring. Opnieuw een heel mooi nieuwjaarskaartje kunnen maken voor onze dierbaarsten Bedankt!

Magnifiek

Ik ben heel tevreden over mijn doopsuiker! De kleuren zijn super en de goudfolie blinkt.

Toppie !!!!

Na 3 proefdrukken hadden we nog steeds niet de juiste kleur te pakken voor ons geboortekaartje, dankzij 1 van jullie medewerkers die een kaartje onderverdeeld in verschillende kleuren + ook nog een bon voor gratis proefdruk liet bezorgen, is ons kaartje heel mooi geworden, ook de levering was snel, bestelling op woensdag bijna 18u en toch op vrijdag geleverd.

Top kwaliteit !

Zeer snelle service en topkwaliteit !

Gr P de Brieylaan 17

8200 Brugge