Mooie kwaliteit, snelle levering

Ik had een kerstkaartje gekozen in 'dak'-vorm. De gekozen foto's moest ik er op z'n kop inzetten en daarom telkens m'n laptop op z'n kop houden om te kijken of alles goed stond. Het kaartje zelf kon ik niet omdraaien. Zeker niet praktisch. Verder een hele vlotte levering. De kaartjes waren een dag eerder klaar dan gepland. Zoals gewoonlijk heel tevreden over de kwaliteit.

Zeer vlot en correct

Gemakkelijke website en heel vlot geleverd. Mooie kwaliteit kaartjes

Super tevreden!

Prima kwaliteit, snelle levering, degelijke verpakking. Kortom we zijn héél tevreden met het resultaat!

een ongelooflijke service

40 wenskaarten besteld en wat bleek: een kleine fout in het ontwerp en 2 verschillende lettertypes gebruikt. Na contact met Tadaaz mochten we gratis een nieuw ontwerp maken! Prima service!!!

Stipt, verzorgde producten

Geweldig!

Prima kerstkaartjes ... al was de levering wat bumpy

Heel mooie kaartjes (deels zelf gemaak :-) ... maar levering was een probleem. Gelukkig heeft Barbara van de klantendienst prima geholpen !

Mooi en snelle levering.

Leuke prints. Op kwaliteitsvol papier.

1 artikel is ondermaats

Ik bestelde een muismat voor aan de computer die erg goed gelukt is. Het andere is een geurflesje met stokjes. De sticker die erop kleeft had ik eigenlijk zelf kunnen afdrukken! Voor zulke site en reputatie kon dit best wat meer zijn dan dit!

Super vlot en mooi.

De bestelling plaatsen gaat vlot en makkelijk, zelfs op een smartphone. De levering is snel en netjes verpakt.

Gemakkelijk programma. Snelle verzending. Mooi resultaat!

Zeer mooie, originele kaarten, supersnel klaar!

Mooie kwaliteit, zeer goede service

Supermooi

Gemakkelijke website om je zelf ontworpen kaartje te maken. Drukwerk was op 2 dagen klaar. Gemakkelijk om je pakketje op te halen. Heel tevreden met het resultaat!

Kwaliteit! Een uitstekende service, ook na verkoop.!

Reeds jaren een tevreden klant (met een fotografische achtergrond). Zeldzaam een probleem en dat wordt dan zelfs snel en professioneel behandeld. Bedankt, Tadaaz-team!

Qualité et rapidité

Pouvoir avoir un essai est pratique. Nous sommes très satisfait de notre commande et elle est arrivé rapidement.

Goede en snelle service

Alles perfect.

mijn bestelling was al na één dag geleverd en mooi netjes verpakt.

Ik vind de service supergoed en supersnel. Ik heb mijn bestelling al na één dag ontvangen. Alles was mooi en netjes verpakt.

Ik ben opnieuw heel tevreden!

Het is het 10de jaar dat ik mijn gepersonaliseerde kerstkaart bestel bij Tadaaz. Ik laat altijd eerst een proefdruk maken aan 1 euro. Het gebruik van de software is super eenvoudig met uitzondering van het inbrengen van tekst. Vlotte bestel procedure en snelle levering. Het resultaat van het drukwerk is perfect. Ik kan het iedereen aanraden.

Heel veel mogelijkheden om een gepersonaliseerde kaart te maken

Uitgebreide mogelijkheden om een gepersonaliseerde kaart te maken (formaat, papier, druk), ook de verzending al dan niet prior. Klantendienst is goed bereikbaar en behulpzaam. Eén puntje van kritiek: we hadden de kaart ook naar onszelf gestuurd en in de 2 gevallen was de adressticker wat scheef geplakt en de toner was precies bijna op (adres minder goed afgedrukt), jammer.

Mooie kaartjes

Mooie gepersonaliseerde kerstkaarten. Enkel jammer dat er 3 enveloppen te weinig in zaten.

Mooi aanbod en topservice

Mijn kaartjes komen al jaren van Tadaaz. Het aanbod is groot, mooi en gevarieerd, de bestelling is snel klaar en kan aan de deur worden afgehaald, snel, handig en ecologisch als je van de buurt bent. Ook de service is echt goed als je met een vraag of praktisch probleem zit. Ik kan het alleen maar aanraden!

Matig

Ik vind de kwaliteit niet zo super als bij andere diensten, maar ik wou het een keer proberen om eens iets anders te hebben. Wel spijt ervan

super vlot/professioneel

super vlotte service, zondagnamiddag besteld en woensdag hadden we onze kerstkaartjes al in de brievenbus!

Kwaliteitvolle kaartjes

Voldoet volledig aan onze verwachtingen

Kaarten zijn dik in orde

Kwaliteit kaarten, vlotte levering.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200