Laden reviews...
2 329 avis au cours des 12 derniers mois
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Les avis recueillis montrent une satisfaction générale, avec une livraison rapide, une impression de haute qualité et un service client attentif. Les designs proposés et la facilité de personnalisation sont souvent loués. Quelques rares incidents ont été résolus rapidement grâce au service client. Dans l'ensemble, les clients sont satisfaits du rapport qualité-prix et de l'expérience globale.
Tadaaz is geen onpersoonlijke webshop, maar een bereikbare onderneming die meedenkt. Ik ben ontzettend goed geholpen geweest bij een specialleke.
Angelo
Zwevegem
Ik had 3 verschillende geschenkjes voor de leerkrachten besteld en ze waren alledrie even mooi ! Levering was snel en vlot. Alles zorgvuldig ingepakt! Heb een paar dagen later nog bijbesteld en ook die levering verliep even vlot.
Deborah
Winksele
Ik ben fan van Tadaaz!
Emelien
De Klijte
Snelle klantendienst, heel vriendelijk, alles heel gemakkelijk te bestellen en snel verzonden. Goede kwaliteit! Top!
Laurence
Deinze
Hulp tijdens het opmaken van mijn kaartjes, het bestellen gaat supermakkelijk en snelle verzending. Heel tevreden
Stefanie
Hamme
Voor mijn eerste bestelling bij deze webshop was de ervaring overwegend positief. Het ontwerpproces verliep vlot, al raad ik aan de adviezen rond papier, ontwerp en andere opties aandachtig te lezen. De informatie is echter niet altijd even overzichtelijk gegroepeerd, en voor een nieuwe klant ontbreken soms cruciale details. Zo was het niet meteen duidelijk of kaarten geplooid worden geleverd, en bij de glanzende dubbele kaart stond niet vermeld welke zijde glanzend is, wat relevant is als je er een foto op wilt plaatsen. Die onduidelijkheden zorgden voor enige twijfel voor ik op de bestelknop durfde klikken. Wat uiteindelijk de doorslag gaf, was het persoonlijk contact via WhatsApp. Alle vragen en twijfels werden grondig beantwoord, zodat ik met vertrouwen kon bestellen en wist dat het eindresultaat goed zou zijn. De levering bevestigde dat gevoel volledig. De kwaliteit van het drukwerk, het papier en de enveloppen was uitstekend. Dit is zeker een webshop waar ik opnieuw zal bestellen.
Luc
Herent
Uitstekende service en kwaliteit.
Leslie
Sint-Laureins
Mooi resultaat, goeie prijs, snelle levering
Mireille
Affligem
Uitstekend en vlotte service
Vandamme Anja
8480 Eernegem
Ik ben heel tevreden, er was een foutje gebeurd en jullie hebben het onmiddellijk rechtgezet.ik bestel in de toekomst altijd bij jullie en ik raad het iedereen aan .
Nancy
TESSENDERLO
Snelle levering van geboortekaartjes en goede kwaliteit.
Daphne
Tongeren
Snelle levering, kwalitatief geprint, redelijk wat ontwerp mogelijkheden. Wel wat aan de prijzige kant.
Wendy
Herentals
Mooi en snelle levering
Tineke
Zele
Heel tevreden met mijn bestelling en de levering. Alles heel goed uitgevoerd en degelijk verpakt. Aanrader.
Miranda
Essen
Zeer vlugge en correcte levering. Op de kwaliteit viel niets aan te merken.
RAOUL
Geraardsbergen
Tout est parfait, il y a un grand choix dans les faire-parts de naissance. La personnalisation est très facile, j’ai pu le faire à la maternité depuis mon téléphone. Livraison super rapide, ils étaient là quand je suis rentrée à la maison et j’ai pu les distribuer immédiatement. Choix des enveloppes et des stickers pour les fermer très sympa aussi. Pour un prix tout à fait raisonnable. En prime, un petit bon de 5€ avec ma première commande qui m’a été utile pour en reprendre une série. Juste parfait.
Caroline
Kain Belgique
Expédition hyper rapide et produit conforme, de bonne qualité !
Reese
BELOEIL
Ok
Gisele
Buggenhout
Zeer gebruiksvriendelijk. Correcte prijzen
Lieven
Wevelgem
Het was in het begin een beetje zoeken hoe je de templates kan aanpassen, maar ik ben heel tevreden met het resultaat van onze huwelijksuitnodigingen. En ook de klantenservice is top, goeie communicatie, vriendelijk, snel! Gewoon doen!
Katia
Rotselaar
Papa was tevreden.
Sylvie
Kuurne
je doet alles zelf, de rest is gewoon serie-werk .
Ant.
We bestelden de stickers en bedankkaartjes voor het lentefeest. De foto’s op de stickers zijn heel kwalitatief, kleeft ook goed op de plastieken potjes die we zelf hadden voorzien. De kaartjes (linnen structuur) hadden een heel mooi resultaat. We kregen over beide zeer veel complimenten. Waarom ik geen 10 geef; de prijs is wel aan de duurdere kant en van de stickers moet je per blad betalen. We hadden 1 sticker tekort waardoor een volledig extra blad aangekocht moest worden. Al bij al, vind ik tadaaz nog steeds de moeite waard en raad ik het zeker aan.
Selien
Izegem
Steeds een goede service en kwaliteit.
Bebu
Londerzeel
Heel mooie kwaliteit en snelle levering.
Nancy
Roeselare