Eindresultaat perfect.

Maar...bij de proefdruk ws er een foutje geslopen uit mijn hand. Bij de opmaak zelf niet gezien en hierdoor besteld. Gelukkig een proefdruk. Ik vind ht vooral jammer deze fout niet is rechtgezet dr jullie dienst als drukkerij. Foto rechts was de grootte niet ten volle benut, hierdoor witte rand. Tja... Ik besef ten volle alles auto gaat, mr...een kleine controle mt aanpassing zou finaal top zijn geweest. Ik reageer enkel tot constructieve feedback. Communiekaart is finaal perfect, vooral in levensechte kleur. Bedankt.

Gemakkelijk om de kaartjes samen te stellen en vlugge service

Super service!!!

Bedankjes en kaartjes besteld voor de communie Alles heel mooi afgewerkt en proper ingepakt!! Alsook de levertijd was heeel snel!!! Echt aanrader!!!! Ik bestel zeker nog als het nodig is!!!

Heel tevreden

Na een probleempje met onze bestelling hadden we contact met de klantendienst. We werden heel vriendelijk en snel geholpen. Wij zullen in de toekomst zeker opnieuw bij Tadaaz bestellen.

Snel besteld en goed geleverd!

Gemakkelijke manier om een eigen ontwerp te maken.

Super qualité et envoi rapide

J’ai commandé des cartes pour numéroter les tables au mariage. L’envoi était rapide, super soigné, et le rendu nickel. Merci !

Parfait!

Qualité top et livraison rapide.

Super tevreden met onze mooie uitnodigingen

Onze uitnodigingen voor onze trouw zijn helemaal zoals we verwachten. We zijn dan ook blij dat we voor Tadaaz gekozen hebben! De complimenten die we ook van familie en vrienden krijgen, maken het nog leuker! We zagen een kleine afwijking in een klein aantal kaartjes en hier heeft de klantenservice ook top op gereageerd! 1 week later hadden we al een nieuwe print. We hebben ook gebruik gemaakt van de klantenservice, omdat we voor het menu een ander design in combinatie met de kleur van onze uitnodiging voor ogen hadden. Hier werden we ook uitstekend geholpen!

Super snelle service!

Het contact met Tadaaz verloopt heel vlot, heel blij met de afgewerkte communiekaartjes!

Langer wachten op een artikel dan1 dag.

- bij een artikel dat meerdere dagen nodig heeft in de productie mag dit ook wel eens vermeld worden bij de productomschrijving en niet enkel bij het afrekenen.

Positief

Alles naar wens.

Positief

Blij met de barbecue schort. Mooi en praktisch.

Uitstekende snelle service, altijd dik in orde !!!

Heel erg tevreden.

Alles is snel geleverd, mooi resultaat.

Top kwaliteit en service

Vlot en op tijd, snelle en duidelijke klantenservice (Milan)

TOP ervaring!

Alles pico bello tot in de puntjes verzorgd. Wij hebben telefonisch contact opgenomen ivm een vraag en heel vriendelijk verder geholpen geweest. TOP!

uitstekend

We hebben gekregen wat we besteld hadden en nog snel ook. Wij zijn uiterst tevreden en willen dit gerust aan onze vrienden en kennissen laten weten!

Professioneel en makkelijk

Digitaal sterke website Makkelijk Mooie templates

super

het was helemaal tip top in orde alles verliep naar wens er valt niks negatiefs te vermelden

Joli modèle de faire-part personnalisé

Nous avons choisi et personnalisé notre faire-part de mariage facilement et nous sommes très contents du résultat ainsi que de la livraison rapide.

Perfect!!

Alles mooi verzorgd en mooi op tijd klaar, bedankt tadaaz .

Zeer snelle en correcte levering

Heel goed geholpen geweest. Heel content van het resultaat!!

Vlotte levering en goed product

Ik was heel verrast van de vlotte levering van de glaasjes. De uitnodigingen voor Fauve haar feest werden besteld via een vriendin fotograaf van mij en zijn ook prachtig. Super

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200