Heel mooi

Bestelling geplaatst en 4 dagen later aan gekregen heel blij mee dank jullie wel

leuk

mooie afwerking

Prachtige geboortekaartjes en topservice bij Tadaaz!

Wat een fijne ervaring met Tadaaz! Vanaf het eerste contact was het team heel bereikbaar en behulpzaam. De online tool maakt het eenvoudig om je eigen ontwerp te maken, maar ook de ruime keuze aan bestaande kaartjes is prachtig. We zijn ontzettend blij met de kwaliteit van onze geboortekaartjes en de bijhorende aandenken, precies zoals we het voor ogen hadden. Een echte aanrader!

Heel vlotte behandeling van onze bestelling

Avond besteld, lag vrijdagmiddag klaar

Snel en kwalitatief

Met de hulp van uwentwege konden we een passend kaartje voor m’n verjaardagsfeest laten maken, waarvoor dank

Alles is vlot verlopen. Super kwaliteit. Heel tevreden.

Heel mooie tas!

Heel mooie tas, goede kwaliteit en superservice.

Fantastisch resultaat

hoge kwalitatieve afwerking.

Het was wel even zoeken voor de uitnodiging te maken en tot iets moois ervan te maken. Maar eenmaal eraan bezig ging het wel vlot. Eindresultaat is heel mooi!

Snelle en correcte levering

Gemakkelijke site, snelle en correcte levering

klantvriendelijk, gebruiksvriendelijk!

Na een ruime keuze, eventjes zoeken en je bent ermee weg. Zeer vlot en gebruiksvriendelijke uitleg vooraf. Snel beschikbaar? Zeer vele toepassingen, super snel geleverd.

Hoe het zou moeten zijn.

Alles is zeer vlot verlopen, waren telefonisch ook super vriendelijk en behulpzaam.

Fouten bloemen daar direct nieuwe gekregen

Ik had foute bloemetjes gekregen en via de chat had ik dag erna de juiste. Heel tevreden

Article conforme à la description et envoi rapide

Super! Rien à dire. Service rapide et conforme à ma demande. Très réactif lors d'envoi de mail. Je recommande!

Uitstekende, vlotte service! Vriendelijke medewerkers!

Prachtige uitvoering van de kaftjes voor misboekjevan onze kinderen!

Eerste keer dat ik iets heb laten maken via Tadaaz en het was een goede ervaring. Ik zocht een kaftje voor de misboekjes van onze kinderen (doopsel). Mooi ontwerp gevonden op Tadaaz, eenvoudig te bewerken en prachtig afgewerkt door Tadaaz. Ook snel ontvangen, vlotte afhandeling. Het heeft de verwachtingen meer dan ingelost! Voor herhaling vatbaar.

Hele goeie ervaring met Tadaaz! Mails werden snel beantwoord. Kaartjes werden snel verstuurd. Wij hadden de klantendienst gebeld omdat er een foutje was in ons kaartje. Dit werd dan ook zonder moeite aangepast. We zouden zeker opnieuw bij Tadaaz bestellen.

De geboortekaartjes zien er fantastisch uit. Ze zijn van super kwaliteit en ze werden super vlot geleverd.

Facile et qualité au rendez-vous

Jolies choix de cartes et programme de conception facile d'utilisation Merci tadaaz

Super expérience

J’ai commandé mes cartons de remerciement suite à notre mariage. Je ne m’attendais pas à les recevoir aussi vite : c’était parfait. La commande était joliment emballée et de très bonne qualité.

Zoals beschreven

Ontzettend snel ontvangen ondanks het ook gepersonaliseerd was. Producten zoals beschreven. Levering was niet geleverd of de afgesproken lever plaats en heel veel doopsuikers waren kapot maar dat ligt bij de verzending kunnen jullie niets aan doen.

Perfecte service!

Heel snelle levering en perfecte afwerking!

Dit is een bedrijf met uitstekende bereikbaarheid

Het lukte minder goed met het kaartje dat ik wou maken. Er werd snel gereageerd én geholpen. Wij bestellen al jaren onze kaartjes via hier en zullen dat zeker blijven doen. Altijd correct en snelle levering.

Super blij mee en prachtig gemaakt als je iets willoze je het bij hun doen ik ga derest van mijn geboorte kaartjes ook nog laten doen bij hun

Voor ieder wat wils.

Keuze genoeg en heel handig in gebruik. Je maakt er zelf helemaal van wat je wilt.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200