Leuk

Goeie voorbeelden en veel leuke lettertypes ,werkt snel en de dualiteit is super

Alles ging vlot

Prima verlopen

Telkens hele mooie kaartjes

Een zee van voorbeeld ontwerpen! Telkens topkwaliteit en zeer vlot geleverd.

Teleurstellend voor deze keer

De stickers waren wat teleurstellend bij ontvangst… de foto was niet zo duidelijk en de naam (tekst) zag je niet goed. Op computer zag het er duidelijk uit… jammer, heb ze niet kunnen gebruiken. De vorige dingen die ik al bestelde waren wel steeds perfect in orde…

Zo mooi

Leuke ontwerpen en altijd alles netje geleverd. Top!

Nous adorons les faire-part

Très joli faire-part cependant le site est vraiment compliqué quand il s agit de personnalisé une création. Je pense sincèrement que vous devriez revoir votre site.

Vlotte en correcte service !

Vlotte en correcte service !

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Sophie, Wauw, wat een prachtige score. Dankjewel voor jouw reactie! Groetjes, Hannah van Tadaaz

Heel tevreden

Zoals en meer dan ik verwachte. Dank u

Mooie kwaliteit, snelle levering en duidelijke website

Top, heel tevreden

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Natalie, Super om te lezen dat je heel tevreden bent van onze kwaliteit, levering en duidelijke website! Dankjewel voor jouw mooie score. Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Mooi

De uitnodigen zijn van goede kwaliteit en zien er goed uit.

Mooi

Kaartjes precies zoals besteld! Leverteijn staat verwarrend aangegeven als verzendtermijn: dus moment waarop je verwacht dat het wordt geleverd wordt het door hen pas bezorgd aan verzendiensten.

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Greet, Dankjewel voor jouw reactie. Ik begrijp het ongemak omtrent de verzend- of leverdata zeker wel hoor. Echter kunnen we geen belofte maken wanneer deze geleverd wordt gezien we het transport zelf niet in handen hebben. Een verzendbelofte maken we dan weer wel :-) Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Super mooi

Prachtige kaartjes

Alles heel goed verlopen ik bestel nog.

Dag Annie, Wauw, dankjewel voor dit complimentje! Groetjes, Hannah van Tadaaz

Stiptste opvolging

Snelle en correcte levering. Goed en veilig verpakt.

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Hi Kim, Super om te lezen dat je heel erg tevreden was van jouw bestelling! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Alles correct en zeer snel gedrukt en geleverd

Zeer tevreden en zal nog bij gelegenheden met Tadaaz werken. Bijvoorbeeld voor mijn 100ste verjaardag HiHi!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Patrick, Dankjewel voor jouw mooie score en feedback! We helpen je graag verder, ook als het op jouw 100ste verjaardag niet zo goed meer zou lukken :-) Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Alles prima in orde en leuk dat daar lintjes bij zitten en een bedanking

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Joke, Wauw, wat een mooie score! Dankjewel voor jouw fijne reactie! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Snelle levering, alles perfect in orde. Zeer tevreden!

Geweldig!

Heel fijne website, je kan hier zoveel vinden!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Annelies, Wauw, super om te lezen dat je jouw perfecte kaartje vond in ons ruime gamma. Groetjes, Hannah van Tadaaz

Zeer tevreden en super mooi gedaan

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Bart en Mieke, Dankjewel voor deze mooie score, heel fijn om te lezen dat jullie heel erg tevreden waren. Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

top

top ervaring met vlotte service!!!!

Heel goed geholpen geweest.

Kortingsbon vergeten doorgeven. Heel goed geholpen geweest en snel terug betaald. Dank je wel.

mooi

uitnodiging mooi afgewerkt en stickers ook mooi

Super service !!!

Super vlotte en snelle service ,iets niet in orde gewoon laten weten en ze maken dit direct in orde !!! Top

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Hi Magali, Wauw, wat een mooie score. Dankjewel hiervoor! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Jammer van de plooi

In het zwemzakje zat er in de bovenste rand waar het koortje in loop, een plooi. Deze was er niet uit te krijgen. Jammer om dit als cadeau te geven aan iemand.

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Kristof, Ai, dat is niet fijn om te lezen. We sturen je even een mailtje. Lees je dit eventjes na? Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Avis sur Kiyoh