Parfait

Livraison rapide et produits tout à fait conformes à mes attentes

Vlotte service via de helpdesk

Zelf een save the date kaart aangepast naar geboortekaartje. Ik vind de bewerktool niet altijd even gebruiksvriendelijk, maar er is een vlotte service via de helpdesk waarbij zaken nagekeken kunnen worden (bv. Grootte en uitlijning van symbolen). Via de chat ook meegedeeld dat het om geboortekaartjes ging waardoor ze dezelfde dag nog werden verzonden. Negatief puntje: de verzendkosten die sowieso blijven. Als je enveloppen op voorhand wilt schrijven moet je sowieso 2x verzendkosten betalen. Om deze reden heb ik mijn enveloppen elders gehaald.

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Hi Tjallina, Dankjewel voor jouw mooie reactie! Heel fijn te lezen dat je erg tevreden was. Houdt zeker onze nieuwsbrief in de gaten, we doen vaak leuke acties ;-) Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Très bonne expérience

Produits de qualité, envoi soigné et rapide !

Un cocktail de qualité, de disponibilité et d’originalité !

Hyper réactifs aux mails, un papier de qualité. Juste parfait ! MERCI

Ik zal nog artikelen bestellen, een echte aanrader

Dag Sabien, Wauw! Dankjewel! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Excellente qualité d'impression et rapidité de livraison du produit. Merci!

Excellente qualité d'impression et rapidité de livraison du produit. Merci!

Bonjour Pinar, Quelle belle réaction! Salutations, Hannah de Tadaaz

Top!!!

Super tevreden!

Rapide et facile d'utilisation

Facile rapide jolie qualité

Heel toffe ervaring!

Zowel de proefdruk en de (door ons lichtjes aangepaste) definitieve bestelling is afgehandeld zoals het hoort! Vlotte bestelling, betaling én heel attente, passend verpakte levering... heel tevreden!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Hi Frans en Maria, Wauw, dankjewel voor deze mooie reactie! Heel fijn te lezen dat jullie erg tevreden zijn met jullie ontvangen pakketje! Groetjes, Hannah van Tadaaz

PERFECT

Heel gemakkelijk zelf te maken, zeer vlotte levering

Heel blij met onze kaartjes en klantenservice.

Onze kaartjes werden supersnel geleverd en heel netjes. Toen bleek dat er enkele te weinig geleverd werden, ontvingen we er razendsnel enkele extra. Voor mijn bestelling had ik ook enkele vragen en bood het team alweer supersnel een antwoord en oplossing op maat. Hele fijne ervaring dus! ❤️

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Emmy, Dankjewel voor jouw hele fijne reactie! Super om te lezen dat we jou telkens zo'n fijne ervaring konden bieden! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Faire-part magnifique ! Très contente du résultat

Nous avons commandé les faire-part pour la naissance de notre fille, nous sommes très contents du résultat ! Magnifique faire part !!!! Nous allons, d'ici quelques jours, commander les faire-part pour notre mariage !!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Bonjour Elodie, Merci bien pour votre réaction, Nous vous souhaitons votre famille le meilleur! Salutations, Hannah de Tadaaz

Bedankt om het zo snel terug te sturen!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Hi Leen, Geen enkel probleem hoor, super om te lezen dat je jouw pakje ondanks het adresprobleempje alsnog snel kon ontvangen! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Site très pratique et de bonne qualité

De beaux produits, qualité du papier, envoi rapide et résultats parfaits

Producten werden op tijd geleverd en volledig in orde zoals gevraagd

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Peter, Dankjewel voor jouw mooie score! Heel fijn te lezen dat je erg tevreden bent van jouw ontvangen pakket! Groetjes, Hannah van Tadaaz

Super résultat et livraison ultra rapide !

Super résultat et livraison ultra rapide

Altijd een goede en snelle service

Mooi en vlotte bestelling

Mooi en vlotte bestelling

Dag Julie, Dankjewel voor jouw mooie reactie! Groetjes, Jamie van Tadaaz

Snelle en correcte levering

Jammer dat er geen geboortebord was in hetzelfde ontwerp als mijn geboortekaartjes. Verder alles gevonden wat ik graag wilde van geboortekaartje, -geschenkjes, labels, stickers ed. Steeds een snelle en correcte levering.

Heel mooie kaartjes, snel geleverd

Ik ben absoluut fan, bij de geboorte van mijn 2 dochters gebruiken gemaakt van deze geboortekaartjes, en we zijn 2x ongelooflijk tevreden geweest van het resultaat/de snelheid

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Wim, Wauw, dankjewel voor dit compliment! Heel fijn te lezen dat we het drukwerk voor beide dochters mochten uitvoeren. Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Très bonne qualité et rapidement

Belle impression, qualitatif et tout cela ultra-rapidement. Très contente de mon expérience!

excellent

je recommande vivement

Snelle levering, alles was dik in orde!

Veel keuze, mooie kaartjes, snelle levering, dik in orde!

Dag Liesbet, Dankjewel voor deze mooie reactie! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Très beau rendu et belle surprise

Service très rapide. Papier cartonné de qualité. Très beau rendu.

Rapide et efficace

Modèle prédéfinis à personnaliser facilement. Proposition des enveloppes assorties. Prix clair et sans surprises Une enveloppe en surplus (comme la carte) aurait été apprécié. Pour la première fois depuis mes différentes commandes, j'ai eu une enveloppe un peu déchirée à un bord. Elle fermait toujours. Rien de catastrophique.

Avis sur Kiyoh