Dag Doortje, Wauw, zo'n fijne reactie! We wensen jullie dan ook een hele fijne tijd toe met jullie kleintje! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Bonjour Fatima, Merci pour votre réaction. Nous sommes vraiment heureux que vous adorez ton cartes et vous êtes contente de la livraison! Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Bonjour Mélanie, Merci bien pour votre réaction! Mes salutations, Jasmyne de Tadaaz
Dag Sanne, Dankjewel voor jouw mooie reactie! We hopen dat de dochter een prachtig verjaardagsfeest mocht beleven! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Bonjour Leticia, Merci bien pour votre réaction! Mes salutations, Jasmyne de Tadaaz
Dag Isabel, Dankjewel voor jouw prachtige score! Super om te lezen dat je heel tevreden bent van de levering en kwaliteit. Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Monika, Dankjewel voor jouw reactie. Heel fijn om te lezen dat je erg tevreden bent van de kwaliteit en afwerking! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Bonjour Stéphanie, Quelle résultat, merci bien pour votre réaction! Mes salutations, Jasmyne de Tadaaz
Dag Laura, Wauw, super om te lezen dat je heel erg tevreden bent van onze kwaliteit en snelle levering! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Bonjour Aurore, Merci bien pour votre réaction et résultat magnifique! Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Dag Annemie, Wauw! Dankjewel voor jouw mooie reactie! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Davina Bedankt voor jouw feedback. Wij zagen inderdaad jouw mailtje binnenkomen. Wij hebben meteen een mailtje teruggestuurd. Kijk je het even na? Alvast bedankt. Groetjes Lore van Tadaaz
Dag Saskia Bedankt voor de fijne beoordeling. Dat is altijd leuk om te horen. Groetjes Lore van Tadaaz
Dag Shannon Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de mooie score. Groetjes Lore van Tadaaz