Prachtig kaartje / snelle levering

Voor de communie van mijn dochter hier kaartjes besteld. Prachtig kaartje en een snelle levering! Heel gebruiksvriendelijke website ook. Pluspunt, bij het bestellen van het kaartje, worden ook de juiste enveloppes voorgesteld.

Wij hebben magenten met foto besteld voor de communie van onze zoon. De magneten zijn van hele goede kwaliteit alsook de foto's zijn goed zichtbaar. Tevreden gasten en een trotste zoon!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Ann-Charlotte, Dankjewel voor jouw mooie reactie! Heel fijn te lezen dat jouw zoon erg tevreden en trots was! Groetjes, Hannah van Tadaaz

Foutieve levering

Te lage aantallen geleverd.

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Astrid, Ai, wat jammer te lezen dat er te weinig stuks geleverd zouden zijn. Kijk je even onze mailconversatie na? We zien in vergelijking met jouw bestelde aantal voldoende stuks werden geleverd. Alvast bedankt! Groetjes, Hannah van Tadaaz

Vlotte verzending/ goed verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Snel ontvangen

Super mooie kaartjes en stickers ontvangen. Voor herhaling vatbaar!

Vlotte ontvangst van de bestelling, uitstekend resultaat!!

Réponse du propriétaire de l'entreprise

Dag Griet, Wauw, dankjewel voor jouw reactie! Heel fijn te lezen dat je erg tevreden bent met de kaartjes en stickers! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Zeer tevreden!

Leuke website Gemakkelijk om te ontwerpen. Snelle levering.

Een prachtige uitvoering ,net zoals we het wensen .

Een prachtige uitvoering ,net zoals we het Wensen .

Une première expérience au top

Suivi impeccable. Envoi rapide malgré la personnalisation du cadeau!

Superongeloofelijkformidastisch!!!!!!!

Super goed!!!!!!

Dag Sandra, WAAAAAUUUUW! Dankjewel! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz

Tevreden van de levering

Snelle levering. Ook goed geholpen toen ik merkte dat er te weinig mee was opgestuurd. Zij stuurde het direct terug op. Heel tevreden van de service.

Bien bien

Très professionnel et à l’écoute en cas de problème je recommande

snel en mooi resultaat geleverd

een snelle levering, mooie bedrukking en ook mooi verpakt voor levering zodat niets kan kapot gegaan. Ik had lint voor rond de zeepjes besteld en er zat ook stickers bij om de linten mooi te kunnen vastmaken rond de zeepjes.

Geweldig!

Geweldige service echt kwaliteitsvol! Ook bij default helpt de klantenservice je direct bij het zoeken van een oplossing.

Joli cadeau d‘anniversaire

Très beau résultat, le bois n‘est pas de très bonne qualité

Perfect!

Top service! Snelle levering!

Zeer tevreden alles tip top in orde

Snelle levering alles was dik in orde zeker aan te raden dankjewel

Heel erg tevreden over de mogelijkheden en service

Veel keuze om te ontwerpen met foto’s. Uitnodigingen, bedankingen, geschenken,… ideeën genoeg om een communiefeest helemaal af te maken! We onthouden de vlotte service.

Supergoed en voor herhaling vatbaar

Leuk

Snel en professioneel.

Snel en mooi. Heel vlot en professioneel.

Bon rapport qualité -prix

J’ai commandé des petites boîtes à dragées personnalisées. Le programme de personnalisation ne fonctionne correctement que sur PC. C’est dommage. Mais une fois fait, le résultat est très beau, d’une belle qualité de carton et pour un prix raisonnable.

Tevreden

Waren tevreden met het resultaat

Heel tevreden!

Mooie producten, vlotte levering en vriendelijke uitleg!

Avis sur Kiyoh