Dag Charlotte, Wauw, heel fijn te lezen dat je erg tevreden bent van jouw bestelling! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Hi Kim, Wat jammer dat je jouw pakje nu nog niet hebt ontvangen! We stuurden je al even een mailtje. Kijk je deze even na? Groetjes! Jasmyne van Tadaaz
Dag Artemis, Wauw, wat een mooie score! Dankjewel voor jouw feedback. Groetjes, Hannah van Tadaaz
Bonjour, Merci bien pour votre réaction si content! Salutations, Hannah de Tadaaz
Dag Lore, Wauw, dankjewel voor jouw mooie score en reactie! Groetjes, Jasmyne van Tadaaz
Dag Annick, Heel fijn te lezen dat je makkelijk jouw eigen ding kon maken van de kaartjes! Dankjewel voor jouw reactie! Groetjes, Hannah van Tadaaz
Bonjour Fara, Merci bien pour votre réaction et résultat! Salutations, Hannah de Tadaaz
Bonjour Lodia, Merci pour votre réaction! Nous sommes contents que vous êtes bon aidée! Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Bonjour Anaïs, Oh non, votre colis est livré cassé? Vous pouvez toujours nous contacter pour un problème de ça. Je vais vous envoyer un mail. Salutations, Jasmyne de Tadaaz
Bonjour Manon, Merci bien pour votre réaction et résultat! Salutations, Hannah de Tadaaz