Rapide et efficace

Le site est bien décrit, varié, la livraison est extrêmement rapide. Les produits sont emballés soigneusement.

Impeccable

Commande qui respecte les attentes et livraison plus rapide qu'annoncée. Parfait

Goed. Tevreden

De beloftes worden nagekomen.

Prima drukwerk, snelle levering

Vele en mooie mogelijkheden. Mooi afgewerkt drukwerk. Snel klaar voor afhaling.

Tevreden, maar

Onze namen stonden er niet opalhoewel op het voorbeeld wel. Ook verward ivm kleurweergave waar zwart wit bij stond in de tekst. Mss iets meer wysiwyg

super mooie kaartjes

Het bestelproces is gemakkelijk, de kaartjes zijn heel mooi. Ik had niet beseft dat ze op mat papier zouden afgedrukt worden, maar het is heel mooi. Misschien zou dat er duidelijker op geschreven kunnen worden? Verder is alles TOP!

Uitstekend service

Kerstkaarten besteld en na enkele dagen al ontvangen! Zorgvuldig en netjes ingepakt en zeer tevreden over kwaliteit - ik zal hier ieder jaar mijn kerstkaarten bestellen en raad het ten zeerste aan!

TOP

Origineel en modern ontwerp. Super snelle service!

vlot

vlotte levering kwaliteitsvol materiaal

Mooie kalenders. Heel blj mee

Mooie kerstkaarten

Wij bestelden kerstkaarten (wel niet zo goedkoop), deze werden vlot ontworpen, besteld en verzonden. Goede kwaliteit en top service. Wel jammer dat de verzendkosten zelfs boven de 100 euro niet wegvalt en dan nog verschilt van hoe/waar je laat leveren.

Prachtig resultaat

Ik heb eerst een aantal 'probeerkaartjes' besteld, om dan definitief te bestellen. Mooie kaartjes, vlotte levering.

Zeer vlot, goede kwaliteit en uitstekende service!

Zeer vlot, goede kwaliteit en uitstekende service!

Perfect vintage geboortekaartjes

Ongelooflijk!!

Goede snelle communicatie met klant, snelle levering , prachtig resultaat

Commande d’étiquettes

Parfait, je recommande

Probleem met bestelling goed opgelost.

Bij de levering van onze kaartjes waren er opvallende verschillen tussen de kaartjes en de proefdruk (wijze van snijden en papierdikte). Via Whatsapp namen we contact op met de klantendienst. De kaartjes werden opnieuw gedrukt en de tweede levering was wel mooi in orde.

Mooi, kwalitatief eindproduct.

Vlotte site en vlotte service. Heel mooi eindresultaat.

Snelle levering + kwaliteitsvolle producten

Mooi drukwerk, perfect afgeleverd

Zeer mooie kerstkaart en proefdruk is een plus

Ik kreeg in het sjabloon van de kerstkaart de foto's niet op de manier zoals ik het wilde. Ik werd snel geholpen en na een proefdruk heb ik die kaart besteld. Prima service

Perfect!

Eerst een testkaartje besteld om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntjes klopte. En jawel, dat was ook zo. Nadien volgde de volledige bestelling nieuwjaarskaartjes met daarbij een bijpassende enveloppe en sticker om deze toe te kleven. Alles werd degelijk ingepakt waardoor het pakket onbeschadigd arriveerde. Kortom, perfect!

Qualité ok, beaucoup de pub

La qualité du papier est bonne mais pas excellente. La photo est un peu pixelisée (l'original était 6000x4000 de très bonne qualité). Mais... Trop de pub/mails par la suite, alors que je ne m'y suis pas inscrit.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait

Choix varié, jolis produits et livraison rapide

Très satisfaite

j’ai commandé mes faire-part de mariage et les faire-parts de naissance de ma fille sur ce site. le fait que nous puissions commander un échantillon avant l’achat est un vrai plus. je repasserais par ce site la prochaine fois que j’aurais besoin de faire part.

Avis sur Kiyoh