Zeer goede service!

Vlotte service met snelle afhandeling!

Zeer mooie uitnodigingen van degelijke kwaliteit

Correcte levering en zeer mooie toffe en degelijke kwaliteit van de bestelde uitnodigingen! Ik ben heel tevreden!

Prima werk.

Heel tevreden over Tadaaz, proefdruk snel ontvangen, alsook de definitieve bestelling achteraf. Alles in orde. Proficiat.

Nog steeds niets ontvangen

Bestelling vorige week geplaatst en je betaalt dan verzendingskosten dus dan verwacht je ook wel dat je het redelijk snel mag ontvangen... Maar niet dus, ben nog steeds wachtende...

perfect zoals in het ontwerp

perfecrt zoals in het ontwerp

Heel content

Topkwaliteit met topservice!

Prachtig resultaat - gemakkelijk om zelf te ontwerpen op bestaand sjabloon.

Mooi resultaat

Eenvoudig bladwijzer of sticker ontwerpen. Snel geleverd met mooi resultaat.

Ok maar duur

Naamstickers besteld. Mooi maar toch duur.

Snelle en goede service

Voor herhaling vatbaar

J’adore ma commande !

Top, bon rapport qualité/prix Merci

Vlot , correct , toegankelijk

Vlotte werking van de editor. Snelle reactie via het contactformulier Correct in prijs

Er zat 1 enveloppe te weinig bij.

Er zat 1 enveloppe te weinig bij.

zeer snelle service

Zeer snelle service en correct produkt

We waren aangenaam verast

Met een beetje hulp van onze Dochter waren we snel op de goeie weg en zullen in de toekomst zeker nog terugkomen met ...

Prachtige producten en mega snelle levering

Geweldig! Trots op onze mooie spullen

Top artikels

Heel tevreden

Snelle en correcte levering. De resultaten zijn prachtig!

Snelle en correcte levering. De resultaten zijn prachtig!

Heel makkelijk om zelf kaartjes te ontwerpen via tadaaz. Zeer tevreden van de afwerking en de kwaliteit! Levering ook heel snel.. alleen jammer dat je nog verzendkosten moet betalen op een bestelling van meer dan 250€

Heel blij met deze aankoop echt super mooi

Heel mooi resultaat, vlugge levering en goed verpakt.

Jullie website is inspirerend en gemakkelijk om te gebruiken.

Prachtig!!!

Zeer mooie en kwalitatieve uitnodigingen. Prachtig resultaat.

Super tevreden.

Ik bestelde op zaterdag de muismat. Hier werd meteen mee aan de slag gegaan. Het is ook top kwaliteit. 1 woord= top.

Prachtig

Onze uitnodigingen voor de trouw waren perfect Wel een paar plakkertjes te kort.

zoals verwacht

labeltjes zoals verwacht met leuke touwtjes erbij. En op tijd geleverd waarvoor dank!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200