Zeer tevreden van het resultaat en de snelle diensten

Zeer tevreden van het resultaat en de snelle diensten

Super tevreden

Mijn ervaring was voor de eerste keer super tevreden iedereen was zo lof over de kaartjes dat ze heel mooi gedaan waren ik zal zeker me volgende uitnodigingen ook maken bij jullie zeker een dikke 10 alvast

Correcte aflevering, prima kwaliteit

Correcte aflevering, prima kwaliteit

pico bello

prima levering

Commande de menus pour notre mariage

J'ai commencé par composer les menus pour mon mariage et choisis deux types de papiers, afin de sélectionner le favori. J'ai profité de l'envoi de 2 échantillons gratuits, c'est une très bonne idée, et cela permets de voir notre réalisation. Ensuite j'ai reçu la commande finale le lendemain matin, très satisfaite de la qualité et du rendu. Merci et je vous conseille cette société.

Experience positive. Très bon service après-vente!

J' en profite, pour vous signaler les problèmes de manipulation du logiciel de mise en page que nous avons rencontré lors de la création des cartes. Ceci dans le but, si possible, d'en améliorer sa manipulation. - Pouvoir sélectionner un objet (par exemple ici dans notre création: le "motif du coeur" et pouvoir augmenter, diminuer sa taille,le supprimer avec touche 'delete ' par exemple.. -Pouvoir sélectionner l 'objet le 'copier', 'couper' ,'coller'(pour un déplacement) . -Pouvoir 'imprimer' directement à partir de l' application en ligne un exemple de la création. Ceci nous donnera une idée plus précise de ce que cela donne sur papier avant de demander l échantillon. Cordialement.

Mooi drukwerk, snel geleverd

Bij telefonisch contact met de klantendienst over een proefdruk ben ik goed en duidelijk geholpen. Positief.

Snelle levering, prima kwaliteit en zelfs enkele kaartjes extra gekregen.

Een aanrader

perfect

Kaartjes waren perfect gemaakt

Parfait et très bon SAV

Petite erreur dans la commande mais un collaborateur m'a immédiatement répondu et renvoyé un colis sans frais. Merci

Mooi resultaat, zeker een aanrader.

Het resultaat is echt zoals verwacht. mooie afgewerkt kaarten. Het is echt topkwaliteit.

tres pro

tres contente

Snelle service en fantastische afwerking. Heel mooi ... en dus heel tevreden.

Helemaal in orde

Eerste kennismaking met Tadaaz en die is vlekkeloos verlopen. Gebruiksvriendelijke site, correcte prijzen, correcte levering. Mooi eindproduct. Niks op aan te merken.

Excellente

J'ai commandé des faire-parts de naissance. Le site est super facile à utiliser et une fois la commande passée, jai reçu mon colis très rapidement. La qualité des faire-parts est exactement ce a quoi je m'attendais. TOP!

Parfait!

Reçu rapidement! Bien emballé et magnifique impression sans défaut

Ze hebben zelfs contact opgenomen om de print kwaliteit te verbeteren. Ze hadden ook gewoon kunnen afdrukken zonder ons op de hoogte te stellen, lekker makkelijk.. maar dat deden ze niet. Top service en altijd vriendelijk en correct. Bedankt!

Slecht transportbedrijf!

Ik wacht nog altijd op een pakje dat op al meer dan een week geleden verstuurd zou zijn…

Top service & mooie producten

Bepaalde producten vinden we persoonlijk niet goedkoop. Toch zijn we wel heel tevreden over de verkregen producten en vooral ook de dienst na-verkoop. Er wordt heel snel gereageerd per email en ingespeeld op de wens v/d klant. Bij een foutieve levering of bij wijziging wordt ook zeer gehandeld, echt top! Wij zijn fan!

Prachtig

Tadaaz heeft een heel ruim en mooi aanbod om zelf vanalles te ontwerpen. Fijn dat je dezelfde stijl kan aanhouden van uitnodiging tot bedankjes. Heel tevreden met de resultaten. Iedereen was blij met zijn cadeautjes.

Leuke stickers

Leuke stickers die goed kleven

Très bien

Livraison rapide. Un super poster pour la fête des pères avec un super rendu!

Fantastisch!

Zeer uitgebreid aanbod Perfect wat ik wou in de aanbieding En zeer snelle service. Hier bestel ik nog vaker!

Mooi en makkelijk

Makkelijk en snel een mooi resultaat

Goef

Goed ,maar toch is de naam in de stylo's niet allemaal even gelijk gegraveerd!!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200