Enorm hulpvaardig

Ze denken mee en zoeken samen naar het beste resultaat. Vlotte en vriendelijke hulp.

Zeer professioneel en snelle dienstverlening!

Goede en vlotte service

Zeer vlotte levering. Afhaalpunt is fantastisch!

Gemakkelijk bewerken, snelle levering

Heel tevreden

De bestelling kon vlot geplaatst worden. Bij vragen was de klantendienst heel snel en zorgvuldig in hun antwoorden. Wij zijn heel tevreden van de service van Tadaaz.

Article magnifique, service impeccable

La boîte à souvenirs est parfaite, exactement comme je l'avais "créée". J'ai contacté le service par téléphone par rapport à ma commande, quelle gentillesse et serviabilité de la part de madame. Les échanges effectués par mail étaient vraiment adorables. J'ai reçu l'article sous 3 jours. Je recommande 1000 fois. Merci beaucoup pour le merveilleux article, votre sérieux et votre amabilité. Fabienne

Uitnodigingen met klasse dankzij Tadaaz

Wij hebben prachtige uitnodigingen kunnen maken dankzij Tadaaz. Héél fier waren we om ons feest op deze manier aan te kondigen. Iedereen van de gasten heeft ook een compliment gemaakt over de mooie uitnodiging. Supersnelle service en perfect afgeleverd. Heel erg aan te bevelen. Bedankt, Tadaaz!

gemakkelijk om zelf je ontwerpen samen te stellen. Snelle levering. Na een kleine fout de klantendienst gestuurd en het werd onmiddellijk opgelost. Zeer tevreden.

Tevreden!

Super snelle service

heel goed product, goede service

heel goed product, goede service

Snel en goede kwaliteit

De webapplicatie voor het zelf aanmaken vakaartjes werkte wat moeizaam voor Aziatische characters. Eenmaal voorbij die hobbel ging het heel vlot en Tadaaz keek goed naar de kwaliteit.

Leuk materiaal en zeer behulpzaam!!

Snelle service en zeer behulpzaam Materiaal is van mooie kwaliteit!

Mooi maar inhoud slecht

De chocotoffs waren volledig verkleurd

Geen respons wanneer ik een mail stuur.

Wij werden goed geholpen bij een probleem. We kregen een compensatie als oplossing.

uitstekend

Had de koekjesdoos misschien een klein beetje groter verwacht maar de afbeelding staat er super goed op. De kindjes in de opvang vinden het leuk :-). De levering was ook zeer snel dus mij hoor je niet klagen en zal geregeld op bestellen. Ik raad het ook iedereen aan.

Super mooie kaartjes

Bestelling geplaatst voor drie verschillende kaartjes een heel tevreden daarmee. Supersnelle levering ook.

al veel besteld, heel tevreden

kwaliteit is top

Hyper contents du service :)

Livraison très rapide (le lendemain), conception et interface efficaces en ligne, prix corrects et service global au top ! On recommande +++

Topservice

Heel snel en correct

Fijne ervaring

Een hele fijne ervaring ,mooi op tijd geleverd , En exact gekregen wat we voor ogen hadden ! Ik kom graag nog eens terug op TADAAZ

Produit très beau, de qualité et livraison très très rapide

Produit très beau, de qualité et livraison très très rapide!

Onduidelijk om zelf te ontwerpen

Ik zag niet wat de voor- en de achterkant was van mijn dubbele, staande kaart. Ik zag niet hoe ik de papiersoort kon wijzigen bij bestelling. Ik zag niet hoe ik mijn ontwerp kon kopiëren naar een ander soort papier. Ondanks de aanwijzingen via de chat en mail, lukte niets, behalve de info over voor en achterkant.

Snelle levering, slechte afwerking

Bij het aankomen van het pakketje merkte ik meteen op dat alle stickers en labels heel slecht waren uitgesneden. Waardat ik veel moeite heb gestoken om alles goed uit te lijnen en door te sturen hebben ze precies geen enkele rekening gehouden met de uitlijning, alles is compleet asymmetrisch uitgesneden, het tegenovergestelde als hoe ik het aangeleverd heb waarbij alles perfect gecentreerd was tegenover de rode snijlijn. Levering was heel snel (2dagen) maar als de producten niet arriveren zoals gevraagd is het voor mij een ruime onvoldoende!

Goede kwaliteit en service

Ik maakte zelf de uitnodigingen voor de doop en babyborrel. De kaartjes waren er al heel vlug na de bestelling en de kwaliteit was heel goed. Ik zag dat ik een fout op het kaartje had gemaakt. Na contact op te nemen met de klantenservice kreeg ik een snel en mooie oplossing aangeboden. Heel klantvriendelijk dus. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Snelle levering,

Mijn foto bokalen zijn de dag na de bestelling reeds geleverd Omdat de foto's niet mooi gekleefd waren heb ik een mail gestuurd Er is onmiddellijk op gereageerd en er zijn mij nieuwe opgestuurd die perfect in orde zijn. het mailen naar elkaar toe ging vlot Ik kan alleen maar zeggen dat ik zeker bij Tadaaz nog ga bestellen en een vergissing kan altijd gebeuren niets is perfect maar het is wel perfect opgelost Alvast Dikke mercie

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200