Mooi kaartje en goede service.

Mooi kaartje en goede service.

Vlot geholpen

Savonds laat bevallen en onmiddellijk besteld. In vroege vooravond afgehaald en konden diezelfde dag nog posten.

Gebruiksvriendelijk

Super website, heel duidelijk en gebruiksvriendelijk, snelle en goede levering, echt top!

Duidelijke en snelle correcte levering!

Alles is duidelijk!

Snelle service, maar beetje teleurgesteld.

Ik was superblij met de snelle service, want het gepersonaliseerde item werd diezelfde week nog geleverd, maar ik ben wel een beetje teleurgesteld over de kwaliteit ervan. Ik had een eigen design upgeload als personalisatie van een notitieboekje en verwachtte dat dit mooi gedrukt ging zijn... Het eindresultaat is een sticker van mijn design geplakt op het notitieboekje, dus het lijkt cheap en onprofessioneel. Ik ging het geven als cadeau, maar durf het eigenlijk niet meer.

Heel tevreden

Drinkfles en koekendoosjes zijn van goede kwaliteit. Ook de turnzak is van goede kwaliteit. De opdruk is heel mooi gedaan! Snel verzonden.

Gewoon TOP op alle gebied

Het zelf maken van fotoboek is eenvoudig. Artikel zelf…TOP Snelheid…TOP En zeer aangename communicatie.

Zeer mooi product, snel bezorgd.

Goeie kwaliteit en snelle levering

We bestellen onze geboortekaartjes (een aangepaste versie van een bestaand ontwerp) en enveloppes bij Tadaaz. Alles is al vlot verlopen, proefdrukken en enveloppes zijn netjes op tijd geleverd en compleet. De prijs is correct.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering.

Vlotte levering en top-service!

Nadat een pakket verloren raakte in een automaat van bpost en ontvangst dus onmogelijk was, heeft Tadaaz met top service meteen een oplossing gezocht om alsnog onze bestelling vlot te kunnen ontvangen. Kwaliteit is ook prima, dankjewel!

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit, makkelijke website, editor is heel gebruiksvriendelijk. Zelf doopsuiker ontworpen en heel tevreden van!

Exact wat we verwacht hadden

Mooie artikelen

Mooie kaartjes, makkelijk zelf te maken, snelle levering en goed verpakt.

Irréprochable!

Que ce soit l'outil de personnalisation intuitif, le rendu de l'impression, ainsi que la livraison: irréprochable. Merci beaucoup !

Mooie producten

Mooie producten en een goede kwaliteit.

Alles tip top in orde zoals omschreven bij de aankoop

Toppersssss

Joli faire part

Joli mais manque parfois de personnalisation

5 etolles

Grand choix .rapide livraison et le prix magnifique Merci

Heel vlot. Software handig. Snelle service

Snelle dienstverlening

Gisteren een bestelling geplaatst, vandaag al kunnen afhalen. Deze snelle actie verdient 5 sterren!

Mooi afgewerkt product

Wat ik gevraagd heb, heb ik gekregen. Mooi afgewerkt. Zeer snelle levering. Soms is het wat zoeken om een kaartje zelf op te stellen. In ben zeer tevreden over mijn bestelling.

Voor een geboortekaartje dat ik zelf had ontworpen kwam de kleur van de proefdruk niet juist uit (door het gebruik van rgb ipv cmyk kleuren in het ontwerp). Jamie van tadaaz heeft dan meegezocht naar een oplossing zodat het kaartje wel de juiste kleur benaderde. Niets was haar te veel! Al verschillende keren met tadaaz gewerkt en heel tevreden met de kwaliteit en service!

Très beau choix et expédition rapide

Très beau choix de faire part naissance. Dommage que beaucoup de faire part ne soient pas au format normalisé car 2 timbres par faire part ca revient cher le faire part. Envoi rapide

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200