Teleurstellende kwaliteit

Ik bestelde zeepjes en een gepersonaliseerde bijhorende wikkel. Het papier van de wikkels is echt van te lage kwaliteit (een wikkel hoort een kwaliteit van hogere grammage te zijn zodat het niet snel scheurt) en de drukkwaliteit van de foto is ook niet op niveau. Jammer, dit gaan we dus niet gebruiken als bedankje voor het lentefeest van onze dochter en nu moet ik op zoek naar iets nieuws

Potten voor Metie en Peter besteld heel blij met het eindresultaat. Nu ook de stickers besteld ook heel fijn het ontwerp kon zonder probleem geupload worden. Het resultaat zal wel goed zijn maar moeten we nog afwachten. Wat ik dan weer jammer vind is dat deze site geen loyaliteitsprogramma heeft. Waardoor ik gelijkaardige producten die ik op mijn vertrouwde site kan bestellen toch weer daar zal bestellen.

Goede service en kwaliteit

Heel tevreden over de service van Tadaaz. De kaartjes werden snel geleverd en de kwaliteit is echt top: stevig papier en mooie afdruk. Alles kwam perfect overeen met het ontwerp. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Ben heel tevreden omdat ikin tijd nood zat geen proefdruk gevraagd en direckt alles laten drukken en ben er zeer blij mee

Snelle levering, snelle reply bij vragen en heel klantvriendelijk.

Snelle levering, snelle reply bij vragen en heel klantvriendelijk.

Knap gedaan en mooi geleverd

Mijn bestelling werd met zorg gemaakt en verpakt. Ik had nog wat vragen en deze werden spoedig en vriendelijk beantwoord. Ik ben een zeer tevreden klant.

Heel verzorgd! Oog voor detail

Perfect wat ik gevraagd en besteld heb. Snelle levering. Goed ingepakte levering. Niets dan lof! Ik bestel zeker nog opnieuw!

Super snelle en goede levering

Ik vond de kaartjes van een hele goede kwaliteit en ben dan ook super tevreden ermee!

Kaartje voor 1e communie was heel mooi! Net zo mooi als de kaartjes die ik vorig jaar bestelde voor de oudste zn plechtige communie. Gekregen zoals verwacht, en snelle levering !

Top, mooie kwaliteit.

Top, mooie kwaliteit.

Nog steeds niets veranderd!

Ik heb gevraagd om mijn naam te wijzigen via mail en factuur. Ik heb voor mijn ex-man via mijn account besteld en voordat hij het pakket zou kunnen ontvangen in het postpunt heb ik bij die bestelling zijn naam gezet. Ik zou dit graag nu wel in orde hebben. Dank u

Fantatsich

Enorm tevreden. Uitstekende prijs / kwaliteit. Snelle en verzorgde levering. Zelfde look als op je ontwerp. Elk drukwerk bestel ik via Tadaaz en kan het iedereen zeker aanbevelen. Gewoonweg Top ! Dikke dankjewel !

Dik in orde!

Ik was blij verrast. Alleen jammer dat er op de 60 kaartjes een taalfout stond: een accent grave waar er helemaal geen moest. Alle accenten handmatig moeten wegwerken wat het wat ontsiert. 7

Positief

Ik bestelde tal van foto bedank kaartjes en cadeautjes en vond de kwaliteit zeer mooi en het was ook allemaal op tijd geleverd. Het maken van de kaartjes vond ik ook gemakkelijk.

Super tevreden klant..

Super mooi geboortebord, snelle en correcte levering.. Ga zeker nog op Tadaaz bestellen..

Verzorgd en heel mooi

Ik ben heel tevreden over mijn kaarten.

Tom dienst na verkoop

Onlangs eerste keer bij tadaaz besteld, levering was niet geheel volgens verwachting maar werd onmiddellijk zonder veel "moeilijk doen" recht gezet door de klantendienst. Top ervaring dus!

Mooi afgewerkt product.

Snel service en mooi afgewerkt product!

Volledig naar wens!

Kwaliteitsvol, veel keuze én snelle levering. Top!

Mooie kaartjes

Mooi, snel en zorgvuldig geleverd. Makkelijk programma om je kaartje helemaal naar eigen wens te personaliseren.

Niet zo’n fan

Ik bestelde voor de communie van mijn dochter de kaartjes, bloempotjes en ronde stickers voor op de bloempotjes als bedankje. De bloempotjes bleken totaal niet overeen te komen met de afbeelding. Op de afbeelding waren ze mooi egaal wit terwijl ik het echt deze heel grof met structuurverf zijn afgewerkt. Ronde stickers kleven hier nooit mooi op. In begin deden ze moeilijk over kosteloze terugname maar heb voet bij stuk gehouden en uiteindelijk deze kosteloos kunnen retourneren. Wel zelf moeten achter zitten dan pakketje reeds daar was en wanneer ik het geld terug zou zien. Veel tijd in gestoken dus Vandaag stopte in onze kaartjes in de enveloppen en bleek dat de foto op de achterzijde op sommige kaartjes echt scheef gedrukt is. Kwestie van een paar millimeter maar heel zichtbaar en jammer genoeg dus niet mooi. Ik zou hier door deze ervaring ook nooit meer iets kopen/bestellen bij Tadaaz.

Mooie uitvoering van onze kaart voor de communie van onze zoon. Zag er exact uit zoals op het scherm

Mooie papierkwaliteit ook.

Snelle levering, uitstekende producten en niet ver gelegen van mijn werk.

Ruim assortiment, snelle levering!

Ruim assortiment, snelle levering!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200