3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

klantenservice

vermelden dat modelkaarten langer duren dan een gewone bestelling

Pluspunten

Heel erg tevreden over mijn bestelling bij Tadaaz! Snelle levering (nauwelijks één werkdag), mooie voorontwerpen en nauwkeurige uitvoering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij lieten een identieke fotokaart printen bij Kruidvat. Echter de kleur en scherpte was veel beter dan de fotokaart gedrukt door Tadaaz. Graag verwijzen wij naar ons schrijven dd. 28 april waarbij in bijlage deze twee fotokaarten.

2 sterren: slechter dan verwacht

1e levering: betaald voor 1 voorbeeld kaart, 5 enveloppen en snelle levering --> 1 week verder wenskaart alleen ontvangen. E-mail gestuurd. Enveloppen na geleverd. 2e bestelling gedaan. Op leverdatum thuis geweest van 6u tot 18u. Erna buiten aan het werk gegaan. Blijkt dat om 18u 40 iemand geweest is. Misschien eens toeteren... 2e leveradres ook niemand gezien.

Pluspunten

hele mooie kwaliteit van de kaartjes. Perfecte weergave van de foto's, leuk design.

trage website, verzending met dpd vind ik omslachtig, vooral wanneer je niet thuis bent tijdens de levering, je moet dan vlug papier afdrukken dat ze het achter mogen laten en dat ze niet verantwoordelijk zijn bij diefstal en zo. Wanneer je dat vergeet moet je na derde poging naar dichtstbijzijnde depot zelf rijden...

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Originele en creatieve kaarten Snelle levering

Suggestions

Als je voor 70 euro online aankoopt, verwacht ik wel dat de verzendingskosten gratis zijn. We hebben wat problemen gehad met de site (heel traag)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mooie designs

prints te donker lange levertijd (via de post)

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

gebruik website/opmaak kaartje leveringsperdiode bereikbaarheid per telefoon

Suggestions

kleuren van de foto, vielen tegen (grijzere tinten dan weergave op scherm)

Pluspunten

Prachtige service!!

Positive

Design van de kaartjes, doosjes

Suggestions

Beschikbaarheid van de site (ging verschillende keren plat tijdens de drukke communieperiode, begrijpelijk maar zou niet mogen gebeuren)

Positive

Snelle service, mooi kaartjes, helkemnaal zoals op het scherm

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer uitnodigende site. Veel mogelijkheden en gebruiksvriendelijk. Vriendelijke klantendienst en correcte service.

Toch wat ontgoocheld over de kwaliteit. Er is nogal wat ruis op te merken ondanks de goede kwaliteit van mijn foto's. Ook de kleuren lijken niet helemaal correct. Omwille van deze reden zou ik niet geneigd zijn nog een bestelling te plaatsen. Een vriendin, die bij jullie bestelde op het zelfde tijdstip, had dezelfde opmerking. Jammer, want de site is zeer aantrekkelijk en straalt kwaliteit uit maar helaas kon ik dit niet helemaal terug vinden in mijn bestelling. Ondanks kan ik ook niet zeggen dat ik ontevreden ben.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ontwerp mooi

niet zo'n goeie van afdruk foto, alhoewel de foto's in originele grootte (3 à 4mb) werden doorgestuurd

2 stars: worse than expected

Positive

snelheid, hulp bij het creëren, veel en mooie keuze

Suggestions

Hoewel ik een hoge pixel had, bleek op het kaartje dat de kwaliteit echt niet goed is! We hadden foto's op een super zonnige dag en door de slechte kwaliteit zie je dit niet. Ook zie je puntjes en geen duidelijk gezicht. Echt wel heeeeeel jammer omdat de kaartjes toch wel duur waren in vergelijking met kaartjes van andere kindjes, waar de kwaliteit wel heel zuiver was. Jullie kunnen beter investeren in een betere afdrukkwaliteit, want hier hoor ik echt al veel negatiefs over jullie, terwijl het concept echt wel heel goed is!

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Snelle levering. Er zat in het programma een foutje en jullie hebben deze gratis vervangen.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit van papier. Mooie kaartjes. De levering gebeurde op korte termijn en was zeer verzorgd. Vriendelijke medewerkers!

Kwaliteit van foto kan misschien een beetje beter.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200