Positive

site is makkelijk in gebruik, na een beetje zoeken. super snelle levering. geweldige opvolging voor de levering.

Suggestions

iets meer uitleg bij de verschillende functionaliteiten bij de verschillende kaartjes.

Pluspunten

Snel goed en niet duur. Groot pluspunt het sponsoren van een goed doel.

good quality of cards

Suggestions

on website : deliverytime within one working day, delivery time took more days...

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Snelheid en afwerking van het totaalpakket

2 sterren: slechter dan verwacht

Kwaliteit drukwerk

Pluspunten

De bestelling gaat heel vlot.

10 op 10 !!!!!!

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

handig in gebruik om kaartjes samen te stellen. Snelle correcte afwerking en levering, zelfs in een drukke periode als Kerst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke, originele lay-out Snelle verwerking Correcte levering

Fotokwaliteit nog beter

Pluspunten

prijs/kwaliteit zeer goed snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kaartjes, makkelijk te ontwerpen, makkelijke website

Lange levertermijn (24u wordt beloofd maar heb er een week op gewacht) track and tracé klopt niet

Pluspunten

positieve ervaring en heel mooie uitnodigingen, lof van iedereen

het duurde enorm lang vooraleer ik de foto's gecorrigeerd had: ik moest iedere keer het volledig rijtje aflopen. Ik zocht ook enorm lang hoe ik de uitnodiging kon opslaan na het bestellen ( was ik vergeten te doen ) ik ben daar een paar uur mee bezig geweest, het zou leuk zijn moest alles wat sneller kunnnen.

Great service!

None

Pluspunten

Snelle service Originele kaartjes Kaartjes zijn makkelijk te personaliseren Duidelijke informatie op de site

Kwaliteit van printen vond ik niet 100 procent. Op verschillende kaartjes zat een, weliswaar een zeer dunne, lijn van boven naar onderen. De kleurenweergave vond ik ook maar matig. Verder vond ik het specifiek bij dit kaartje (filmrolletje kerstmis) spijtig dat het rolletje bovenaan niet doorloopt met een andere foto (die eventueel maar half wordt weergegeven). Deze negatieve/verbeterpunten wegen echter niet op tegen alle positieve zaken!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Telefonische klantendienst: enorm vriendelijke dame aan de lijn gehad. Schitterende ontwerpen.

Kaartjes sowieso met enveloppes leveren misschien? Levering met B post mogelijk maken?

Pluspunten

originele kerstkaarten (ronde kerstkaart) en zeer snelle levering

alles was ok

Pluspunten

Mooi afgewerkte producten.

Graag wat meer mogelijkheden naar foto plaatsen en teksten invoegen.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200