Positive

Bij vragen ,snel antwoord. Niet lang wachten op je bestelling, vlotte verzending! Mooie website met veel keuzes!

Suggestions

geen opmerkingen.

Pluspunten

Snelle levering, met mooi resultaat! Heel tevreden en goede reacties.

Pluspunten

makkelijke werkwijze en snelle service, mooi resultaat

tekstvakken zijn soms wat klein

Pluspunten

- Leuke kaarten, leuke opties - Zeer gemakkelijk hulp te vragen via de website - Suggesties worden gegeven door de website - Zeer leuke feature: gratis voorbeeldkaartje bestellen! - Snelle levering - Goede prijs

- Graag meer variatie / thema's in de kaarten - Van elk thema zowel een kaartje als een klein vierkant of rechthoekig extra kaartje voorzien (als uitnodiging voor het feest naast de receptie, of om hoteltips in de buurt op te kunnen zetten) - Werkomgeving gebruiksvriendelijker maken qua layout & zetting op de pagina

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pluspunten

Je kan een voorbeeld bestellen op voorhand zodat je zeker weet dat het product hetgene is wt je wenst..

Mss de enveloppen wt meer aan de kaartjes aanpassen. Wij hadden muntgroene kaartjes besteld en ze raaden ons aan om zwarte enveloppen te kiezen. Niet echt passend volgens mij.

snel en correct

Positive

Super snelle levering , heel tevreden van het drukwerk.

Pluspunten

super klantenservice

vermelden of een kaartje binnen gewoon postformaat is of niet

Pluspunten

Heel gemakkelijk om je kaartjes naar eigen wens aan te passen,de snelle levering was ook heel positiefdag na bestelling had ik ze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering mogelijkheid tot persoonlijk ontwerp flexibiliteit in ontwerp ben tevreden over het resultaat

kwaliteit is OK, maar ik bestelde ook andere kaarten bij een fotosite, deze kwaliteit is toch merkelijk beter.

Pluspunten

Correcte, snelle levering.

Pluspunten

vlotte service, snelle levering resultaat is volgens verwachtingen

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

Snelle levering Prachtige look van de kaarten

Pluspunten

Super mooie uitnodigingen waarvan we (tot nu toe) al héél veel complimenten hebben gekregen! We zijn ook echt super tevreden van de service, we hebben de verantwoordelijken enkele keren lastig gevallen met een heleboel vragen via e-mail, ze antwoorden altijd vrij snel en ze probeerden zo goed mogelijk rekening te houden met onze vragen. Echt super !! Voor herhaling vatbaar !!

Wel jammer dat je dezelfde uitnodiging waarvan je 2 versies (bijvoorbeeld uitnodiging trouw voor de receptie en een uitnodiging voor het avondfeest) maakt (en de versies eigenlijk niet veel verschillen), niet kan samenvoegen om te genieten van een lagere prijs. 50x receptie + 50x avondfeest = je betaalt twee keer de prijs van 50 stuks. Je kan deze bijvoorbeeld niet samentellen om te genieten van de (lagere)prijs van 100 stuks.

Pluspunten

Proefkaart, mooie designs

Positive

Prachtige uitnodigingen! Ben heel tevreden over de service ook!

Pluspunten

snelle levering. de kaartjes zien er perfect uit zoals op de site en zijn makkelijk samen te stellen

4 stars: good service, well treated

17 Gr P de Brieylaan