Grand choix

Choix tellement grand (pour tous les budgets) que difficile de se décider. Très bonne qualité et livraison mega rapide!

Nergens zo goed als bij Tadaaz!

Fantastische ontwerpen, snelle service!

Helemaal naar wens

Uitnodigingen waren super mooi zoals altijd bij tadaaz

Excellent résultats

Envoie très rapide et le rendu est parfait

Onnodige verzendkosten

Het bestelproces is eenvoudig en het resultaat heel mooi. Alleen jammer dat er 5 euro verzendkosten betaald moet worden voor verzending paar een postpunt voor iets wat makkelijk in de brievenbus past

Top klantendienst

Ik had het verkeerde jaartal gezet en heb met de klantendienst contact opgenomen, ze hebben ze herdrukt en de correcte datum erop gezet. Deze kwamen ook heel snel toe!

teleursteld product

teleurstellend product, duur. dank voor de tegemoedkoming.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie kaartjes, jammer van het logo

De kaartjes zijn heel mooi, alleen jammer dat er op de kaartjes het logo van tadaaz staat. Ik kan begrijpen dat het in de enveloppe staat maar op het kaartje vind ik het jammer, het geeft een goedkope indruk. Tenslotte betaal je toch het kaartje en krijg je niet gesponsord voor het logo op het kaartje

Super snelle en correcte levering Ben er super blij mee

Snelle levering, mooie kwaliteit, zoals verwacht!

Présentation très facile à personnalisée

La façon de joindre des photos, changer les textes, ajouter des petits dessins ont été fait avec facilité !

Rapide et efficace

Rapidité d’envoi et commande correspond à nos attentes !

Super snelle service en zeer tevreden van mijn product

Parfaitement parfait

Qualité impeccable, livraison rapide.

Achat ronds de serviette et pancarte

Je suis ravie de mes achats. Super qualité. Je recommande Tadaaz.

Excellent service rapide!

Nous avons bcp apprécié le service proposé et la qualité des cartons d’invitation, de très bon goût. Processus très rapide.

Perfect!

Gemakkelijk ontwerp, snelle levering en top kwaliteit!

Satisfaite 100%

Faire-part pour le baptême de mon Loulou original. Satisfaite de la qualité du produit.

Rapide de qualité

N’hésitez pas à commander. Un site fiable et professionnel. Je recommanderai

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

Articles de qualité et rapidité d'expédition

Jai tout fait sur votre site. Tout est bien expliqué et la personnalisation des faire-parts est conviviale et intuitive. J'ai pu faire exactement ce que je voulais. La possibilité de commander des échantillons est très appréciable. La qualité est top. L'envoi est rapide et bien emballé. Tout a été livré en parfait état.

Snelle correcte service.

Snelle levering en mooie uitnodiging

Altijd perfect en snel geleverd

Prachtige uitnodiging, super van kwaliteit, helemaal fan

Mooie uitnodigingen

Super mooie uitnodigingen voor de communie van de dochter

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200