Snel, makkelijk en prima kwaliteit

Snel, makkelijk en prima kwaliteit.

Bon rapport qualité prix

Belle qualité des faire-parts. Livraison rapide. Prix très correct.

Zeer vriendelijke en professionele telefonische ondersteuning bij de lay-out van mijn bestelling. Snelle en correcte service.

Heel erg mooie kwaliteit en snelle levering!

Heel positief!

Zeer goede service! Tijdige levering! Netjes in orde allemaal.

Prachtige kwalitatieve producten

Erg tevreden- mijn producten zijn prachtig

Problemen uiteindelijk correct aangepakt door Jamie

Bijna elke proefdruk werd een component van mijn geboortekaartje ( het vliegtuigje) vergeten, dit werd dan, na jullie hiervan op de hoogte te brengen telkens gecompenseerd door een nieuw kaartje op te sturen. Na wat heen en weer gecommuniceerd te hebben een miscommunicatie waarin verzekerd werd dat de vliegtuigjes op de kaartjes bevestigd gingen worden, wat dan niet het geval bleek te zijn. Na deze miscommunicatie en een slechte review is mij een compensatie aangeboden. Correct en eerlijk.

Super leuk

Voor het vormsel hebben wij stickers besteld voor op de flesjes van limoncello. Super service en alles heel snel ontvangen.

Génial

Très rapide, facile à modifier. Les fair-parts de naissance ont fait fureur ☺️

Heel goede ervaring met Tadaaz.

Gebruiksvriendelijke website, alles netjes op tijd klaar, alles goed verpakt. Zeer tevreden. Jammer dat je bij best grote bestelling nog verzendkosten moet betalen.

Ik bestelde mooie foto's op acryl in een houten staander. Echter kwamen er 2 beschadigd toe. Na een berichtje in de chat functie te plaatsen kreeg ik al heel snel reactie. Ik postte foto's en kreeg zonder problemen 2 nieuwe foto's toegestuurd. Over top service gesproken!

Prachtig afgewerkt

Netjes, gemakkelijke site, exclusiever dan bij andere. Kwalitatief! Dit was reeds onze 2 de keer, maar er komt zeker een 3de keer en meer!

Top producten

Reeds regelmatig producten besteld en steeds snel geleverd. Perfecte kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit

Ruime keuze, toffe ideeën, goeie kwaliteit en snelle levering

Aanbevolen.

Snelle service. Ziet er ook uit als voorbeeld.

Alles in één voor een geslaagd lentefeest!

Goede service, alles heel mooi afgewerkt, voldeed volledig aan de verwachtingen!

Heel veel keuze, gemakkelijk in gebruik, goede service, prachtig resultaat!

kwaliteit, correct en bretrouwbaar

Alles is heel goed verlopen. de leveringen waren zelfs sneller geverd.

Super service

We zijn heel tevreden van de ontvangen zeepjes. Ze ruiken heerlijk! Ook hebben magneetjes besteld in het hout met de naam van onze dochter. Ze zijn eenvoudig te maken. Bedankt voor de vlotte levering.

Super tevreden

Duidelijke, overzichtelijke site. Makkelijke manier van bestellen. Snelle levering, goed verpakt zodat er niets kapot kon gaan. Mooie producten, zo super tevreden!

Mooie kaartjes

Heel tevreden

Heel tevreden

Mooi materiaal, goeie kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en vlotte levering.

mooie kwaliteit, vlotte verwerking

de kaartjes hebben een mooi kwaliteit ik ben ze zelf gaan ophalen in het ophaalpunt en dit ging zeer vlotjes. het was ook voor de beloofde levertermijn klaar. tevreden van het resultaat

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200