Mooie kaartjes, perfect drukwerk!

Drukwerk en afwerking zijn echt top!

Perfect resultaat en snelle levering!

Zeker voor herhaling vatbaar.

Ik had een foutje gemaakt en ze hebben mij fantastisch geholpen hiermee. Nogmaals bedankt!

De uitnodigingen zijn heel mooi. De kaarsjes zijn super verpakt. Allemaal apart ingewikkeld in papier. Ik ga nog bestellen.

Cartes invitaction

Facile, pratique, bonne impression, rapide. Le seule point negatif c'est l'obligation de faire 10fois chaque invitation, car j'aimerais faire de diferents modeles et je devrais payé à chaque fois 10 meme si j' avais besoin de 4.

Parfait

Impression et envoi rapide. Exactement le modèle que je voulais

Qualité au rendez-vous

Le résultat et la qualité de nos impressions est plus qu à la hauteur de nos attentes.

Gemakkelijke site, prachtig aanbod, simpel bij te werken naar je eigen voorkeur. Gebruikt voor uitnodiging verjaardagsfeest + opmaak menukaart. Meer dan tevreden over beide eindresultaten en zeer vlotte levering.

Alles verliep vlot,ontwerpen, bestellen en afleveren!

Fijne kennismaking met de site. Mooie voorontwerpen en gebruiksvriendelijk site. Vlotte bestelling en correcte aflevering.

Fantastisch!

Altijd heel mooi resultaat! Snelle verzending! Top!

Heel tevreden!

Super service, wij hebben al meerder maals besteld en steeds tevreden. Het enige min puntje is dat we het nogal prijzig vinden..

De max

We zijn begonnen met een bestaand ontwerp en hebben er ons eigen creatie van kunnen maken de uitnodigingen voor comunnie van onze zoon is bij iedereen als ... waaw zo mooi ontvangen!! En wij ook reuze content! Tot de volgende sowieso xxx

Gewoon perfect, zeer tevreden en voor herhaling vatbaar

Makkelijk te ontwerpen enzeer gebruiksvriendelijk

Zeer mooie kwaliteit!

Zeer mooie kwaliteit!

Supersnel en efficiënte service

Ik heb uitnodigingen gemaakt voor communie van mijn zoontje op Tadaaz, en ben heel blij van het resultaat! De dag nadien staken de uitnodiging reeds in mijn bus! Top gewoon, de service EN het resultaat!

Vlotte communicatie met klantendienst en vlotte levering.

Veel keuze , mooi afgewerkt en vlotte bestelling .

Excellent résultat

Travail de qualité et traitement rapide

Alles perfect

Alles perfect! Beter dan ik me had voorgesteld

Super expérience

J’ai commandé des faire-parts et des étiquettes, tout reçu nickel dans un délai très court. Très contente du service. Un peu difficile de modifier les faire parts sur un téléphone mais le reste c’est super. Un grand merci à Tadaaz pour le service.

Wij zijn erg tevreden met de snelle service. Onze trouw uitnodigingen waren op 2 dagen thuis. Ze waren ook nog eens veilig en goed verpakt. Ook de kwaliteit is echt top.

Vriendelijkheid ten top!

Deel bestelling was beschadigd, mailtje gestuurd en meteen een nieuw item opgestuurd. Snelle en vriendelijke service, top!

Satisfait de ma commande

Très bien reçu très rapidement et satisfaction de ma commande je recommande vivement

Super service

Handig om iets te personaliseren en super goede en snelle levering

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200