Heel tevreden

Mijn geboortekaartjes waren er de dag erna al zelfs na een misverstand! Er waren 2 kaartjes te kort (had ik zelf niet gezien) Tadaaz deed er zelf melding van en ik kreeg er 10 extra! Top service

Super vriendelijk aan de telefoon dien alles om je te ondersteunen

Création de faire part pour notre mariage

Très belle expérience, nos faire part sont magnifique . Création facile livraison rapide Merci

J'ai commandé des faire part et des carte d'invitation je suis hyper contente elles sont vraiment très bien faite livraison rapide je vous remercie énormément

super

Mijn ervaring met tadaaz is super het is altijd zoals je ziet online heb je toch vragen dan is er een goeie service via telefonisch contact. Snelle levering

We hadden een klein probleempje en dit is dadelijk rechtgezet! Zeer Goede klanten service! Mooie kaartjes, kwaliteitsvolle producten voor een normale prijs!

fantastisch!!

prachtig!

Betrouwbaar en superkwaliteit

Ik heb de ruime keuze op de website van Tadaaz al meermaals gebruikt om gepersonaliseerde kaartjes te bestellen en elke keer weer leveren ze na enkele dag superkwaliteit af.

Altijd leuk om bij jullie kaartjes uit te zoeken!

ruime keuze, vlotte invoeging van de gewenste foto's, snelle druk en levering

ruime nieuwe keuze aan kaartjes, vlotte invoeging van de gewenste foto's, snelle druk en levering

altijd een plezier

e

Het was de 1ste keer dat we bij tadaaz kerstkaartjes bestelden , waren zeer goed gelukt en vlug toegekomen. Leuk vind ik ook dat we eerst een proefafdruk kunnen bestellen. Dus bij deze zullen we zeker nog kaartjes bestellen.

Perfect - top service

Service de qualité

Nous avons fait nos faire-parts de mariage chez eux. La qualité du papier est vraiment bien. Malheureusement, nous avons eu un souci d'impression, tout le texte était décalé et donc ils étaient inutilisables. Nous les avons contacté par mail afin de leur expliquer la situation et nous avons reçu les nouveaux environ une semaine après. En résumé, bonne qualité et service de communication au top.

Facile et rapide

Un grand choix de carte à personnaliser selon ses goûts. Et une livraison rapide!

Precies wat ik nodig had

Champagne etiket laten ontwerpen als onderdeel van het relatiegeschenk. Goede kwaliteit, makkelijk te ontwerpen en vlot geleverd, wat moet dat nog leeg zijn?

geen volledige bestelling

Ik heb 2 donkerblauwe enveloppes te kort ontvangen waardoor ik niet alle wenskaarten heb kunnen versturen.

Topservice!

Ik had een bloempotje besteld met de feestdagen. Dit kwam mooi, stevig verpakt en op tijd thuis aan. Er bleek toch een breukje te zijn aan het potje. Ik mailde hiervoor met de nodige foto's en heb onmiddellijk een nieuw potje opgestuurd gekregen. Wat zijn mijn ouders hier ontzettend blij mee! Ook het drukwerk is zeer mooi! We bestellen in de toekomst zeker opnieuw bij Tadaaz!

Zeer tevreden van de service!

Bedankt voor de goede service! Wij zijn zeer tevreden met de uitnodigingen voor ons trouwfeest!

Bonne expérience

J'ai commandé mes cartes de voeux 2024 et je suis satisfaite du résultat. Seul bemol, il s'agissait de carte sous forme de boule de Noël imprimées sur 2 feuillets à attacher avec une cordelette et je n'ai pas reçu assez de cordelettes

Wij hebben geboorte kaartjes laten maken super content van, Ook de stickers van ons dochter haar doopsuiker hebben we laten maken, Net zoals het doopsuiker. Alles was compleet en zoals we het wouden

Topkwaliteit en ontzettend snel geleverd!

Topkwaliteit en ontzettend snel geleverd!

Une jolie petite valise nominative reçue 3 jours après la commande. super ravie

Une jolie petite valise nominative reçue 3 jours après la commande. super ravie

Heel tevreden met het ontwerp en de snelle levering

Heel tevreden!

Super snel en professioneel

Ik bestelde te laat onze eindejaarskaarten maar Tadaaz leverde ze super snel! Zo kon ik ze op de valreep nog uitdelen net na kerst bij onze familie en vrienden. Waarvoor veel dank. De kaartjes zien er ook super mooi en professioneel uit.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200