Ruime keuze en leuke concepten voor geschenken en kaartjes!

Heel veel keuze en mogelijkheden in personalisering van geschenken en wenskaarte. Het aanmaken van het ontwerp is niet zo eenvoudig, maar lukt wel na enige tijd. ;)

Alles tip top

Jammer van deze paar feiten

Ik bestelde reeds een paar keer bij jullie voor een aanzienlijk bedrag telkens. Jammer genoeg liep er ook elke keer iets mis. Ofwel was de doopsuikerverpakking beschadigd ofwel werden er onderdelen te weinig geleverd waardoor de kaartjes niet allemaal verzonden konden worden. Dit werd uiteindelijk rechtgezet, maar kostbare tijd was gepasseerd. Alsook de verzenkosten bij bestellingen boven de 100den euro's vind ik ronduit belachelijk. Hier zou toch iets mogen aan gedaan worden... desondanks vind ik de producten en het gamma nog steeds mooi en werd er ook snel voor een oplossing gezorgd.

Top niveau!!

Ik heb al meerdere keren besteld bij Tadaaz, en steeds krijg ik een mooi afgewerkt product! Ook met korte leveringstermijnen hebben ze geen probleem. Hun klantendienst is gemakkelijk bereikbaar, en reageert snel en accuraat. Proficiat, Tadaaz!

Oke

Mooi

Der boenk op!

Makkelijk bewerkbare sjablonen, kwaliteit overstijgt de verwachting en die extra'tjes zoals iets meer kaartjes dan besteld en de blanco stickertjes voor de enveloppes.. Dat werkt!

Perfect en volgens verwachting

Goede kwaliteit van papier, zeer snel geleverd, standaard ontwerp maar zeer geslaagd!

Uitstekend !

Snelle service en goede kwaliteit

Veel keuze, heel mooi, heel gemakkelijk, heel snel

Veel keuze, heel mooi, heel gemakkelijk, heel snel

Mooie kwaliteit en heel snel

Vlotte service, niets op aan te merken

Vlotte service, niets op aan te merken

Warme mooi afgewerkte foto’s

Ik kreeg mijn kaarten na 3 dagen in mijn bus! Mooi afgewerkte kaarten met envelopje en sticker , Geweldig wij zijn heel tevreden

Zeer tevreden!

Zoals altijd zeer tevreden over Tadaaz, op tijd geleverd, mooie kwaliteit kaartjes en enveloppen!

Prachtige kaartjes! Goede en snelle service!

Makkelijk te maken. Resultaat perfect zoals ik wou. Zeer tevreden mee!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering met een heel verzorgd, mooi resultaat.

Aanrader!

Snelle levering, mooie afwerking en kwaliteit. Vlotte en vriendelijke klantendienst!

Mooie uitvoering en verzorgde levering

Gemakkelijke website Verzorgde levering Originele kaartjes Mooi uitgevoerd

Ontevreden

Na mijn bestelling kreeg ik een datum van levering maar daarna hoorde ik niks meer... uiteindelijk zelf contact opgenomen, bleek een productiefout te zijn en mijn kaartjes moesten herdrukt worden. Na mijn 2de klachtmail werd mijn pakket plots heel vlug verstuurd en geleverd. Dit ben ik niet gewoon van Tadaaz.

Snelle levering maar te weinig enveloppes

Beste, Ik bestelde bij jullie voor de eerste keer mijn nieuwjaarskaarten (80 stuks) en de daarbij horende enveloppen ( ook 80 stuks). Bij levering zaten er maar 67 enveloppes in de doos. Dit was echt een teleurstelling en ook niet correct aangezien ik wel voor 80 enveloppes betaald heb. Missen is menselijk maar misschien dubbelchecken bij telling. Voor de rest was alles in orde. Daarvoor 4⭐️.

Uitmuntend

Steeds ben ik aangenaam verrast van de service en van het artikel. Top!

Perfect!

De kaartjes zijn prachtig. Mooie kwaliteit en snel klaar.

Gewoonweg supersnelle perfecte dienstleveringr

Dit bedrijf leren kennen via familie. De service bij Tadaaz.be is ongelooflijk goed. Zowel het drukwerk als de verzending gebeuren feilloos...

Snelle levering van mooie kaartjes!

De kaartjes werden snel geleverd en het resultaat is kwalitatief en mooi.

Mooi ontwerp en vlotte levering.

Veel mooie ontwerpen om uit te kiezen. Vlotte levering van de kaartjes.

Supermooie kaartjes

De nieuwjaarskaartjes die ik besteld heb zijn nog mooier in het echt.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200