Zeer leuk

Is echt mooi de ontvangers waren super blij

heel mooi

hele mooie kaartje, goede kwaliteit en zeer snelle levering.

Goede service in combinatie met een kwalitatief afgeleverd product

Tijdig geleverd, gevarieerd aanbod en kwalitatief dik in orde.

Schitterend

Alles naar wens verlopen, aanrader

Snel gevonden wat ik wou, snel ontvangen ook.

Ik zocht een kerstcadeau voor de meter van ons kindje. Ik besloot de kaars met een foto van ons zoontje erop te kopen. De bestelling lukte vlot. Ik koos voor afhaling bij Tadaaz zelf in Brugge, wat ook vlot en duidelijk ging. Binnen enkele dagen had ik het cadeau, sneller dan verwacht, dus heel blij dat we het kerstcadeau op tijd hadden. Ideaal!

Super snel en top kwaliteit

Super snel en top kwaliteit

Mooi afgewerkte kerstkaartjes

Snel geleverd, mooie kwaliteit, veel keuze. Volgend jaar kiezen wij opnieuw voor Tadaaz voor ons kerstkaartje.

Zeer tevreden.

Bestelling mooi afgewerkt, vlot contact met met de medewerkers. Snelle levering.

Vlotte bestelling en afhaling

Alles stond netjes klaar in het portaal van het bedrijf, een medewerkster kwam helpen toen ik mijn pakketje niet direct vond.

Snelle levering mooie kaartjes

Alles is correct verlopen netjes en optijd afgeleverd

Gebruiksvriendelijke website

Snel

Snel en goede kwaliteit, wel prijzig

Snelle levering, mooie kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar!

Duidelijke communicatie, mooie kaartjes

Alles in orde op korte tijd

Sav excellent

Produit de qualité, rapide et un SAV rapide et efficace

Mooie kaartjes

Het ontwerpen van mijn kaartjes ging zeer vlot. De levering was ook zoals beloofd. De kwaliteit is zeer goed.

Onbekend is onbemind.

Inoverend.

Zeer vlotte service !

Top kwaliteit en snel gemaakt.

Ik vond het systeem geweldig, het is heel gemakkelijk te gebruiken. De kwaliteit van de kaart is erg goed, ze zijn prachtig geworden. En de snelheid van levering maakte voor ons een groot verschil, we hebben onze kerstkaarten last minute gemaakt en ze kwamen op tijd aan.

Kwaliteit!

Perfecte kaartjes, prachtige kwaliteit! Mijn grote favoriet voor het ontwerpen van eigen kaartjes. Het ontwerp programma zou wel lijnen mogen hebben, om zo zeker recht te kunnen werken en foto's op eenzelfde hoogte te zetten. Nu is het soms wat giswerk.

Rien a redire !

Envoie rapide et produits super !

Heel snelle service

Snelle, vlotte service! Mooi resultaat!

Snelle, vlotte service! Mooi resultaat!

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200