Goede kwaliteit en supermooi!

Topservice!

Heel mooi kaartje en vlotte levering. Top dus!

Perfecte flow !

Gaan we volgend jaar herhalen

topservice en goede kwaliteit

topservice en goede kwaliteit

Pour une 1er fois bonne expérience.

1er fois, donc pas évident de comprendre le système de mise en page vu que j'avais l'habitude avec vistaprint. Peut-être attirer l'attention du client lorsque le choix est fait sur format hors standard pour la poste. Je me suis fait piégé!!!

Niet tevreden

De kwaliteit van de foto was wel goed, maar de afwerking was totaal niet netjes afgewerkt. De bloemen waren veel te groot en het potje voor de bloemen stond in de weg waardoor je de persoon op de foto amper kan zien. (Dit is niet duidelijk wanneer je je eigen ontwerp aan het maken bent, misschien naar de toekomst toe het voorbeeld wat je hebt samengesteld nog eens in zijn totaalplaatje laten zien voor je het besteld.) Daarnaast was de tekst die ik had laten graveren veel te licht waardoor je de tekst nipt nog kon lezen.

Professioneel

Vlot

Snelle levering, mooi resultaat!

Een zeer toegankelijke website, makkelijk om een kaartje te personaliseren en foto's op te laden. De kaartjes werden verzorgd ingepakt en snel geleverd. Mooi drukwerk, tevreden over het resultaat.

Top ervaring

Super gemakkelijk om je kaartjes te personaliseren en heel snelle verzending, zelfs met de feestdagen en vakantie periode!

Ik was super blij met ons ontwerp, alles is perfect. Snelle service is ook geweldig.

Snelle service en perfecte kwaliteit

Veel keuze en heel veel mogelijkheden. Prijs ook ok!

Top kwaliteit en snelle levering!

Prachtige kaartjes

Altijd een mooi resultaat!

Altijd een mooi resultaat!

Mooie kwaliteit maar de tekst op de achterkant van het kaartje was maar gedeeltelijk gedrukt

Mooie grote kaart maar de druk op de achterkant was maar gedeeltelijk gedrukt. Tekst viel nogtans binnen de afdrukmarge.

vlot, goed opgevolgd, foto's wel wat klein uitgevallen, er was geen proefdruk, maar ik ben tevreden

staat al in vorige zin

Super satisfaite

J'ai commandé des étiquettes avec cordon en cuir, adorable et de bonne qualité

Af tot in de puntjes

mooi product het is afgewerkt het heeft een goede kwaliteit leuk om zo iets af te geven als geschenk

Heel goed. Zoals verwacht.

Mijn bestelling was laat aangevraagd, doch had ik mijn bestelling mooi afgewerkt en heel vlug en perfect afgeleverd door de post. Heel tevreden.!

Slecht

10 dagen wachttijd voordat kaartjes toekomen. Nog steeds aan het wachten.

blij dat we het gedaan hebben

mooi afgeleverde en alles paste zeer goed in elkaar

Altijd correcte levering en een mooi resultaat.

elk order komt altijd binnen de beloofde tijd en de kwaliteit van het drukwerk en verpakking is altijd mooi in orde. ik had een foutje gemaakt bij de papierkeuze, na een telefoontje werd dit aangepast en nog op tijd geleverd. top service.

Aantallen kloppen helaas niet

Ik bestelde verschillende doopsuikerverpakkingen. De aantallen klopten niet. Toch zou ik Tadaaz aanraden omwille van de ruime keuze in het aanbod en goede prijzen.

GEHEEL CONFORM MIJN VERWACHTINGEN

MET ZORG VERPAKT EN OP TIJD BEZORGD

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Zeer tevreden van onze kaartjes. Mooie kwaliteit, snel geleverd. Enige minpuntje is dat er 5 enveloppes tekort bij zaten, volgens het aantal bestelde kaartjes. Dit heb ik bij vorige bestellingen nog nooit voor gehad.

Super tevreden!

Altijd leuke spullen om cadeau te geven. Steeds correct in het verzenden! Moooie afwerking. Ik heb zowel al kerst en voor de communie bij jullie besteld en iedereen sprak vol lof over de bedankjes enzovoort.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200