Rapide et parfait !

Impression et envoi soigné et super rapide. Qualité des photos impeccable.

Prima, zoals altijd

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Originele ontwerpen en snelle service

Originele ontwerpen en snelle service

Déçue

Je n'ai pas reçu le nombre total d'enveloppe commandée ni le nombre de ficelle qui accompagnait mes cartes de voeux (sous forme de boule de Noël). Ça m'a fortement embarrassé car j'ai du trouver une alternative qui n'était pas le résultat attendu.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Dik in orde, I'll be back!

Heel vlot een keuze kunnen maken uit ontwerp en ook mooie voorstellen. Vlot en gemakkelijk kunnen aanpassen naar eigen wens en ook perfect ontvangen zoals verwacht. Top top top!

Super service!

Mooie kaartjes, vlot contact! Heel tevreden! Bedankt!

Snel

Bestelling snel ontvangen.

kerstkaartjes gemakkelijk en heel snel ontvangen.

op een avond had ik nog even gekeken naar de kerstkaartjes. het aanbod was heel groot en gemakkelijk te filteren. de bestelling was snel in orde en levertermijn was ook heel snel! zeer tevreden!!

Half en half

De bloemenkrans is super mooi! De drinkfles met opdruk is echt niet zo goed. Je kan het amper lezen. De namen van de kids en since komen er niet door. Dit is echt heel jammer.

Excellent

J'ai tout reçu très vite, tout est parfait à l'intérieur.

Makkelijk, leuk aanbod, vlotte afhandeling

Het platform is eenvoudig in gebruik. Mooi assortiment De kwaliteit van de kaartjes is ook zeer mooi en goed Zeer tevreden

Aanrader!

Mooie kwaliteit en snelle druk. Je kan je bestelling zelf ophalen.

Mooie kalender met familie foto

Dit cadeautje scoort elk jaar: een kalender met eigen foto's en afgewerkt met leuke symbooltjes zoals een feesthoedje op de verjaardagen.

Heel tevreden met onze kerstkaartjes

Mooie kwaliteit, snelle levering, goeie service, eenvoudig om via de site mooie kaartjes te maken

Snel en eenvoudig!

goede service

goede en snelle service

Xxx

Xxx

Rapidité et efficacité

Commande facile, rapidité de fabrication et de livraison, prix correct

Resultaat is zoals ik had verwacht!

Na een beetje zoeken, kon ik snel een mooie kerstkaart samenstellen met eigen foto.

Mijn kerstkaartje is net zoals het op de computer was. Enige spijtige is dat er iets mis gegaan is met het tellen van de amveloppen ( 4 tekort ). Verder alles prima; we hebben ook al meer dan 1x besteld.

Mooie kaartjes, vlotte service en snel geleverd

Service rapide et de très bonne qualité

Beaucoup de choix et très bonne facilité d'emploi de l'interface pour la création des projets. Le résultat est magnifique.

Mijn bestelling is fantastisch

Mijn bestelling is fantastisch Ik denk dat mijn gasten deze bedankjes zeker zullen waarderen

Haast en spoed zelden goed

Mooi maar sticker stond scheef op het theelicht

Mooi

Mooi, maar het opschrift was niet duidelijk, je kan het spijtig genoeg niet goed lezen...jammer

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200