Mooie kwaliteit en goed bereikbare klantendienst

Mooie kwaliteit en goed bereikbare klantendienst

Vlugge levering, netjes verpakt. Product zelf zoals verwacht perfect in orde. Nt goedkoop maar eens iets anders.

Défauts stickers

Première déception chez vous, défauts sur les stickers commandés Ligne brune qui apparaît sur le fond En dessous du mot vœux sur les 24 stickers

Tataaz heeft het goed gedaan

echter het ik zelf een typefout gemaakt 2924 ipv 2024. Jammer, volgend jaar beter...

10 op 10

Super content

Super.

Gemakkelijke site om prachtige kaarten te maken. Ook telefonisch contact (na foutje van mezelf) verliep heel fijn.

Correct

Correcte service zonder meer.

Zeer vriendelijk makkelijk prijs kwaliteit top en bij problemen zeer behulpzaam

Gemakkelijk in gebruik en steeds perfect afgewerkt

Reeds meerdere jaren ervaring met Tadaaz voor mijn Kerstkaarten. Deze zijn steeds volledig ok en altijd vlug ter plaatse. Bedankt Tadaaz

Snelle service en mooi resultaat.

Het online opstellen van tekst op de kaarten was in het begin wat zoeken, maar het eindresultaat is uitstekend en ongelooflijk snel. De adresstickers zijn een mooi alternatief voor het bedrukken van de enveloppen.

Super de luxe.

Leuk, maar soms wel wat puzzelen en sakkeren, om wat mooie foto's op één kaart te krijgen. Maar dat hoort ook bij voorbereidingen voor een feest. Maar het resultaat wordt door iedereen als 'oh, zoooo mooi' omschreven. Dus ... wij zijn helemaal tevreden.

Handige opmaak kaartjes/producten. Vlotte en goede service. Ook telefonisch altijd vriendelijk. Product is prima afgewerkt

uitstekend en mooi afgewerkte kaarten

in het verleden hebben we voor onze kaartjes met een andere firma gewerkt en er was altijd iets: de datum stond verkeerd of niet leesbaar enz..

Zeer tevreden!

Veel mooie keuze, goeie kwaliteit, zeer vlotte afhandeling bestelling, zeer goed verpakt, proefafdruk mogelijk.

Service rapide et qualitatif

Cartes reçues 48h après ma commande. Bon rapport qualité/prix

TOP ervaring!

Mooie kaartjes, super snel geleverd, heel goed verder geholpen ivm de kortingen, in 1 woord FANTASTISCH!!!

Alles dat ik gevraagd heb is correct afgeleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tevreden klant

Snelle levering, bestelde doopsuikerdoosjes komen overeen met de foto, dus een tevreden klant! Ook enorm blij dat we gebruik hebben kunnen maken van de kortingscode in het zakje van de roze doos.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, ook mooi verpakt! Leuk dat je eerst een proefdruk kan laten maken zodat je het resultaat kan zien

Heel tevreden!

Mooie kwaliteit, snel klaar, zeer tevreden van mijn kerstkaarten.

Parfait

Service au top du début à la fin. La personnalisation est super facile. Nous avons commandé les faire-parts pour la naissance de notre fille et les avons reçu très rapidement. La qualité est également au rdv. Bref, je recommande vivement Tadaaz.

Elk jaar opnieuw een topper

Ieder jaar opnieuw een schitterende fotokerstkaart om te versturen dankzij Tadaaz.... Telkens blij met het prachtige resultaat!

Snel en resultaat fantastisch

Enorm mooie kwaliteit van ieder besteld item!

Mooi resultaat en vlotte bediening

Heel tevreden

snelle service en mooi afgewerkt geheel // accurate klantenservice

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200