Heel mooi resultaat snelle service en heel vriendelijke klantendienst!!!

Zeer snelle levering en alles in orde.

Wat je verwacht krijg je

Een vlugge bediening

Knap , mooie afwerking

Snel , gemakkelijk te personaliseren 1 nadeel veel verzendkosten ookal koop je over de 200 euro . Maar voor de rest snel en optijd geleverd .

De kaartjes waren super bedankt

Teleurgesteld

Ik had chips wikkels gekocht en blijkbaar zaten daar de chips niet inclusief. Ik betaalde hiervoor in de 20 euro! Dit had ik bij het maken van de wikkel niet door.stond niet duidelijk en zichtbaar vond ik persoonlijk. Pas bij de gedetailleerde info. Dus misleidend voor mij.

Super snel levering aan huis! Gemakkelijke website , en geen verrassing.

Vloten verzending, mooie kwaliteit van foto's en materialen. Goed verzorgd toegekomen. Bedankt

Goeie site om alles uit te werken, mooi en duidelijk in beeld gebracht

snel en goed

snelle levering van prima goederen! Ik ben tevreden!

100% tevredenheid

Wij hebben wederom gebruik gemaakt van de diensten van Tadaaz en zijn zeer tevreden. Verzending en service 10

WoW Supper Mooi.

Bij deze. Dank u. Wij zijn zeer tevreden. Super mooie afwerking.

Mooi resultaat

Wat een mooie kaarten, leuke vlaggetjes en de wikkels waren ook heel mooi afgewerkt. Dankjewel!

Geweldige customer service

De levering van mijn bestelling had vertraging opgelopen en de communie van mijn dochter kwam wel heel dichtbij. Jamie van Tadaaz twijfelde niet en heeft alles opnieuw klaargemaakt en met prio verzonden zodat we toch nog alles op tijd hadden voor de grote dag van onze dochter. Via deze weg nog eens ne dikke merci!

Zeer mooie kaarten , dure verzending

Ik bestelde 2 verjaardagskaarten , de ene liet ik direct bij de jarige leveren , de andere bij mij thuis , de kaarten waren aan een mooie prijs gekocht , maar in tottaal heb ik 12€€ aan verzending betaald .. wat jammer is natuurlijk voor 2 postkaarten in een standaard formaat .

Super snelle service

Altijd heel erg snelle service. Altijd heel netjes verpakt ook!

Jammergenoeg

Mijn kaartjes zijn pas na het feestje toegekomen. Zo jammer.

Altijd zo mooi

Je krijgt echt wat je ziet op de site goede stickers kwaliteit en altijd zorgvuldig ingepakt! Alleen mijn enveloppe kleefde aan de binnenkant waardoor ik het telkens voorzichtig moest los scheuren! Maar voor derest altijd sales tip top inorde!

Kwalitatief en efficiënt

Vlotte wizard om je product te maken , waarheidsgetrouwe afdruk qua kleuren en vlotte ophaling in de winkel !

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering. Ik vond het wel een beetje jammer dat mijn ontwerp versus het ontwerp bij de bestelbevestiging lichtjes afweek van elkaar. Resultaat is iets minder goed maar nog wel 90% van wat ik wou.

Tip top in orde.

Alles dik in orde. Voor de bedankingskaartjes wou ik hetzelfde sjabloon als de uitnodigingen en ze hebben daarmee perfect geholpen. Alles lag klaar op de aangegeven dag.

Service impeccable

Service impeccable, rapide et facile

Steeds de allerbeste service en opvolging!

Steeds zeer tevreden! Ook zeer vriendelijk personeel die je steeds enorm goed helpt! Prachtige eindresultaten!

Zeer vlug bediend

Alles perfect op tijd en in orde

Alles was perfect op tijd geleverd en in orde.

Mooi, kwalitatief afgewerkt. Aantallen klopten niet helemaal.

Ik was zeer tevreden toen ik mijn bestelling opende. Mooie kaartjes op stevig papier en met prachtige gouddruk letters. Ook de snoepdoosjes assortie van dezelfde kwaliteit: mooi! De vlaggenlijntjes ook geslaagd. En de buttons niet de beste kwaliteit maar wel mooi zoals verwacht. Alleen... de aantallen klopten niet volledig. Toen ik een weekje voor het feest de vlaggenlijntjes wilde samenstellen, bleek er een vlaggetje tekort. Ze zijn per 5 te bestellen, dus ik heb er 4 volledige (5 vlaggen) en 1 onvolledige (4 vlaggen). Dan ging ik alles natellen natuurlijk. De snoepzakjes: 1 extra bedrukt zakje, de plastic zakjes (bijgeleverd) waren het juiste aantal, en van de gouden splitpennen waren er 2 tekort. De bedanktkaartjes: 3 extra gekregen (die zijn altijd welkom natuurlijk). De buttons waren het juiste aantal. Ik kwam hiermee gelukkig niet in de problemen maar ik kan me voorstellen dat splitpennen tekort of onvolledige vlaggenlijnen bij anderen wel voor vervelende situaties zorgden. De extra kaartjes maakten het voor mij goed.

17 Gr P de Brieylaan

Brugge 8200